ErvaringenSite

  Ervaringen Liquid Web

  Een website is een handig en slimme modus om als producent producten op de markt aan te bieden. Uw klantenbestand wordt bij voorbaat ruimer als u het goed aanpakt en uw verdienste eveneens. Wilt u een website bouwen, laten onderhouden of upgraden? Bent u op zoek naar een beheerd WordPress of WooCommerce-hosting oplossing? ErvaringenSite kan u overweg helpen. Lees in de reviews over de ervaringen die ondernemers en individuele burgers hebben met deze aanbieders.

  Over Liquid Web
  Liquid Web is opgericht in 1997 en is uitgegroeid tot een webhostingbedrijf. Ze zijn een aanbieder van webhosting diensten. Liquid Web beschikt over meer dan 500hosting professionals op locatie en meer dan 45000 klanten in meer dan 150 landen. Dit bedrijf zegt wereldwijd meer dan 500.000 sites en 10 datacenters onder haar beheer te hebben. Ze zijn gevestigd in de Verenigde Staten in Lansing, Michigan. Het bedrijfsadres is liquid web 2703 Ena Dr. Lansing, MI 48917, VS.

  Producten en diensten van Liquid Web
  Liquid Web is een webhosting bedrijf dat diensten aanbiedt op gebied van informatietechnologie. Producten van Liquid Web zijn onder andere beheerde hostinginfrastructuren, automatische dagelijkse opslag, automatische vernieuwde versies, VPS, cloud services, volledig beheerde WordPress en WooCommerce hosting oplossingen. Liquid web biedt de website-eigenaar de mogelijkheid om aangepaste hosting oplossingen te scheppen, die voldoen aan groeiende behoeften. Het bedrijf verschaft onder meer hulp bij PCI- en HIPAA-regelgevingen, service aan eindgebruikers en e-commerce site bescherming. Ook wordt elke aangepaste hosting oplossing geleverd met een accountmanager, die weet heeft over de website en samenwerkt met het IT-team. Verder helpt Liquid Web met het sneller laden van de website, het gratis migreren van de site naar hun hosting platform en gratis DDoS bescherming.

  Garantie, betaling & klachten bij Liquid Web
  Liquid Web adverteert een 100% stroom- en netwerk uptime garantie te bieden. Dit wil zeggen dat alle belangrijke routeringsapparatuur binnen Liquid Web-netwerken altijd bereikbaar zijn op het wereldwijde internet. Als dit niet zo is krijgt u 10 keer tegoed voor de hoeveelheid downtime en voor alle getroffen hosting klachten. Dus als uw website gedurende 1 uur offline is, ontvangt u een hosting tegoed van 10 uur op uw account.

  Bij Liquid Web kan worden betaald met visa, MasterCard, American Express, Discover en PayPal.

  Voor vragen of klachten kunt u 24 uur per dag ondersteuning vragen per telefoon op 18005804985 of 15173220434, e-mail via media@liquidweb.com of live chat.

  Complimenten en tips voor Liquid Web
  Liquid Web zegt de marktleider te zijn voor beheerde hosting en cloud services, hoogwaardige services en uitzonderlijke klantenondersteuning. Wat is uw ervaring hiermee? Hebt u eens producten en diensten aangenomen bij Liquid Web? Bewijzen zij echt de hoogwaardige producten te kunnen leveren? Wat vindt u van hun dienst en van hun klantenservice? Wat vindt u van hun garantie? Heeft u tips voor toekomstige klanten of juist klachten? Deel uw reviews en ervaringen met Liquid Web op ervaringensite.be.

  Wilt u meer weten over de dienstverlening van Liquid Web? Ga daarvoor naar de reviews op onze website.

  Samurai at Work - Onze diensten

  Liquid Web
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Liquid Web

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Liquid Web een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Liquid Web. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Liquid Web actief?

  Liquid Web is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Liquid Web gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.