ErvaringenSite

  Ervaringen Combell

  Je eigen website

  opzetten is helemaal niet moeilijk meer de dag van vandaag, iedereen kan het. Ook een e-commercewinkeltje valt binnen de mogelijkheden van elke Belg en Nederlander. Natuurlijk moet je hiervoor wel een aantal zaken aanschaffen, niet in het minst een website (de domeinnaam) en de hosting ervan. Er zijn een heleboel bedrijven die dergelijke zaken aanbieden, waaronder Combell. Dit is een Belgisch bedrijf met een paar decennia ervaring. Hier op Ervaringensite kun je beoordelingen van klanten van dit bedrijf lezen, zodat je goed weet of het de moeite is om bij Combell jouw website aan te schaffen en onder te brengen. Van de ervaringen van klanten van dit bedrijf kun je veel leren, dus lees deze goed door.

  Over Combell
  Combell is een informatietechnologiebedrijf dat zich richt op hostingdiensten voor bedrijven en particulieren. Ze zijn reeds sinds 1999 actief en is opgericht door de Belg Jonas Dhaenens. Momenteel is het bedrijf actief in België, Nederland, Zwitserland, Denemarken en Zweden en staat bekend als team.blue. Combell is bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen in de week per telefoon via een internationaal nummer. E-mail is ook een optie, waarbij je binnen een dag antwoord krijgt. Tot slot hebben ze ook een live chat, maar slechts van 9:00 uur tot 17:00 uur. Je kunt Combell volgen via Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en YouTube. De website van Combell is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Combell beschikt over deISO 9001 en ISO 27001 certificaten.

  Producten en diensten van Combell
  Combell is een hostingdienst waar men terecht kan voor het aanschaffen van een domeinnaam van een website (registratie, transfer, SSL certificaten), hosting (CMSen zoals WordPress, Drupal, net als database hosting), websites en webshops, e-maildiensten, Office, servers (public cloud, private cloud, hybrid cloud, net als VPS, OpenStack,...), enzovoort. Je kunt hier ook terecht voor cybersecurity, net als het outsourcen van je IT-diensten.

  Combell geeft hun gebruikers een 99,999% uptime garantie. Bij het verwerven van de diensten van dit bedrijf krijg je toegang tot je eigen controlepaneel vanwaar je al je producten kan beheren. Ook is er een uitgebreide FAQ op de website, net als een blog vol informatie over deze sector. Let op dat de prijzen op de website zonder BTW zijn. Je kunt voor de diensten van Combell betalen met VISA, Mastercard, American Express, PayPal, Bancontact Mister Cash en iDeal.

  Klachten, complimenten en tips voor Combell
  Een website onderbrengen bij een hostingbedrijf kan ofwel zeer goed uitpakken, ofwel zeer slecht. Heb jij reeds ervaringen met Combell? Dan horen wij graag wat jouw mening hierover is. Ben je erg onder de indruk van hun diensten en zou je het aan iedereen aanraden? Doe dat dan! Schrijf een review en geef een complimentje aan dit bedrijf, zo kun je andere mensen laten weten wat jij denkt. Maar wat als je negatieve ervaringen hebt ondervonden, dan ook is het belangrijk dat je dit meldt. Een klacht kan immers nog zo informatief zijn. Of als je gewoon wat tips wil geven aan Combell over hoe ze hun diensten kunnen verbeteren, ben je zeker ook welkom om hier een beoordeling te geven.

  Een diensten-pagina toevoegen aan je WordPress-website

  Combell
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Combell

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Combell een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Combell. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Combell actief?

  Combell is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Combell gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.