100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

H
Helena Thijs
Ik had zo'n technisch gedoe met de applicatie en de database connectie en daarom heb ik de helpdesk gecontacteerd. Binnen de kortste keren kreeg ik een toffe medewerker aan de lijn die me echt...Lees verder
A
alice
Ik ben eigenlijk best blij met de WordPress hosting die ik gekregen heb. De mensen aan de telefoon waren heel professioneel en wisten goed hoe ze me konden helpen. Ze hebben echt hun best gedaan om...Lees verder
M
Michaux
Onze webshop groeide als kool en we zagen dat onze vorige host niet meer volstond. Na het bekijken van verschillende mogelijkheden, hebben we besloten om over te stappen naar een nieuwe host. De ov...Lees verder
A
antoine
Dank aan het ganse team! De intake was duidelijk, de transferservice was top en mijn problemen werden opgelost binnen een week, terwijl ze bij de vorige "partner" een hele maand aansleept...Lees verder
D
Daems
Ik was echt blij met hoe snel en efficiënt de service was toen ik hostingdiensten kocht. De klantenservice was echt vriendelijk en kon al mijn vragen beantwoorden. De prijzen waren ook oké en ik vo...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  technisch probleem, hulpdesk, professioneel

  Ik had zo'n technisch gedoe met de applicatie en de database connectie en daarom heb ik de helpdesk gecontacteerd. Binnen de kortste keren kreeg ik een toffe medewerker aan de lijn die me echt goed heeft geholpen. Die persoon was meteen op de hoogte van het probleem en kon meteen inloggen om het te bekijken en op te lossen. In amper 10 minuten was alles gefixt, iets waar ik eigenlijk niet op durfde hopen maar dat toch echt gebeurde. Ik ben heel tevreden over de snelle, professionele en vriendelijke hulp die ik van Combell heb gekregen en kan hen echt aanraden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  WordPress hosting

  Ik ben eigenlijk best blij met de WordPress hosting die ik gekregen heb. De mensen aan de telefoon waren heel professioneel en wisten goed hoe ze me konden helpen. Ze hebben echt hun best gedaan om antwoorden te geven op mijn vragen en problemen. Ik heb wat dingen per mail doorgegeven die beter zouden kunnen en ik hoop dat ze dat zullen oppakken. Het bedrijf kon helaas mijn suggesties niet oplossen en heeft me doorverwezen naar andere aanbieders, wat ik een beetje jammer vond. Maar ondanks dat, ben ik over het algemeen tevreden met de service die ik heb gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verhuis van webshop naar nieuwe host

  Onze webshop groeide als kool en we zagen dat onze vorige host niet meer volstond. Na het bekijken van verschillende mogelijkheden, hebben we besloten om over te stappen naar een nieuwe host. De overstap naar Combell verliep super vlot en snel. De extra service Combell Mover was echt top, alles werd voor ons geregeld en we zagen meteen het resultaat. Als alle bedrijven zo'n geweldige service zouden bieden, zou de wereld er een pak leuker uitzien!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop domeinnaam en hosting

  Dank aan het ganse team! De intake was duidelijk, de transferservice was top en mijn problemen werden opgelost binnen een week, terwijl ze bij de vorige "partner" een hele maand aansleepten! Ze toonden veel begrip voor mijn start-up, waren altijd bereikbaar en boden goede ondersteuning. Ik ben echt dankbaar voor de fantastische service die ze geleverd hebben.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van hostingdiensten

  Ik was echt blij met hoe snel en efficiënt de service was toen ik hostingdiensten kocht. De klantenservice was echt vriendelijk en kon al mijn vragen beantwoorden. De prijzen waren ook oké en ik voelde me goed geïnformeerd over wat ik kocht. De diensten werden ook snel en zonder problemen geleverd. Kortom, ik ben echt tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Domeinnaam .eu gekocht

  Vorig jaar was er wat onduidelijkheid over het vrijgeven van mijn .eu domeinnaam, maar na een telefoontje met Melissa van de activatieafdeling werd alles goed uitgelegd. Vandaag kreeg ik eindelijk mijn domeinnaam toegewezen en ik ben blij met de service. Dankjewel Melissa voor je hulp!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hosting

  Combell is echt wel een topper als je kwaliteit belangrijker vindt dan prijs. Je kan hen echt makkelijk bereiken voor hulp, zelfs telefonisch, wat niet zo vaak voorkomt bij andere bedrijven. Maar ja, betere service betekent ook dat je wat meer betaalt dan elders. Dus als je toch liever voor kwaliteit gaat in plaats van de prijs, dan is Combell zeker de beste keuze.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van hostingdiensten

  Ik ben al een tijdje klant bij deze webhosting provider en ik ben echt tevreden. De webhosting gaat echt super snel en betrouwbaar, wat niet altijd vanzelfsprekend is bij andere hosters. De klantenservice is ook top, altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik heb echt niks te klagen en zal zeker blijven gebruik maken van hun diensten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hosting experience

  Ik heb al bij verschillende hostingbedrijven gezeten en eerlijk gezegd, de meeste waren een beetje teleurstellend. Maar deze provider is echt anders, het is misschien iets duurder maar de service is gewoon geweldig! Mijn website is nog nooit offline geweest en laadt veel sneller dan vroeger. Ik ben echt supertevreden!


Anderen bekeken ook