Scalahosting

Alle reviews

Scalahosting

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Maarten
Hun VPS is redelijk goed en waar voor je geld. SPanel is ook een geweldig alternatief voor CPanel. Voor mij ben ik altijd blij geweest met de deskundige medewerkers die mijn problemen op een snell...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Spanel

  Hun VPS is redelijk goed en waar voor je geld. SPanel is ook een geweldig alternatief voor CPanel.
  Voor mij ben ik altijd blij geweest met de deskundige medewerkers die mijn problemen op een snelle en begrijpelijke manier oplossen.
  De enige uitdaging is dat de meeste e-mails die vanaf mijn VPS worden verzonden, als spam in de mailbox van de ontvanger terechtkomen. Ik heb hier nog geen oplossing voor kunnen vinden.
  Hier is echter mee te werken als je op de hoogte bent van het probleem. Zoals ik zei vind ik het namelijk zeker waar voor mijn geld. Ik zou deze dienst aanbevelen aan anderen!


Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Scalahosting

Het goed beveiligen van uw website is uiterst belangrijk voor uw bedrijfsvoering alsook voor de klanten die graag de zekerheid willen hebben dat ze online in een veilige omgeving hun zaken kunnen doen. Bij het online zaken doen wilt eenieder er zeker van zijn dat de persoonsgegevens en overige privacy informatie niet in handen komt van totaal vreemden. Het bouwen van een website vergt daarom veel tijd. Het meteen beveiligen van uw website is aan te raden en maakt dat de investering, gepleegd om uw website tot stand te brengen, niet nodeloos is geweest. Online wordt door diverse webbouwers aangegeven dat ze ook de webbeveiliging ter hand kunnen nemen. Bent u op zoek naar meer informatie over deze webbouwers? Is het verstandig om de webbouwer van uw website ook de toegang te geven tot het opzetten van de webbeveiliging? Bezoek dan ErvaringenSite voor meer informatie van betrouwbare webbouwers en de zekerheid van de aangeboden webbeveiliging programma's. In de reviews van ervaringesite.be leest u van de ervaringen, die klanten hebben met webbouwers. U krijgt hierdoor een duidelijk overzicht van de bedrijven waarmee u in zee kunt gaan.

Over Scalahosting
Scalahosting is opgericht in 2007 met als missie om van VPS-hosting een bron te maken waar ontwikkelaars toegang hebben om beveiligde systemen te ontwikkelen. Scalahosting heeft voor deze bedrijven een cloud tot stand gebracht om de opgegeven informatie van het bedrijf veilig, schaalbaar en eenvoudig te beheren. Het bedrijf maakt bekend meer dan 700.000 website te hebben gehost en meer dan 50.000 klanten wereldwijd te hebben.

Producten en diensten van Scalahosting
De producten en diensten van Scalahosting bestaat uit de systeem pakketten: een beheerde Cloud VPS, een zelfbeheersende Cloud VPS, een webhosting, zakelijke e-mailhosting, reseller hosting en een WordPress hosting.Bij Scalahosting zijn ondernemers terecht voor een beveiligingssysteem van hun online pages en andere informatie. Elke website-eigenaar kan dus zijn eigen cloud-VPS bezitten met een controlepaneel, dagelijkse back-ups van snapshots en 24 uur per dag volledige beheersing door web deskundigen. U wordt in staat gesteld uw eigen hostingplan uit te kiezen. Als u een eigenaar bent van een app en u wilt die beschermen hebt u de keuze uit: Magento, Joomla, Drupal, Moodie, WooCommerce en Prestashop hosting. 

Registratie, klachten, garanties & betalen bij Scalahosting
Na registratie op de website van Scalahosting maakt u een keuze uit hun assortiment.Voor klachten isde klantenservice van Scalahosting te bereiken op het nummer +1 866 894 8284 (ma t/m vrij) of e-mail: billing@scalahosting.com. Voor technische ondersteuning kunt u een mail 1x24 uur versturen via support@scalahosting.com of misbruik@scalahosting.com. De betalingen kan geschieden met credit of debit card, PayPal of Bank Transfer.

Tips en Complimenten voor Scalahosting
Scalahosting zegt een platform te bieden voor al uw hosting behoeften. Wat is uw ervaring? Hebt u uw bedrijfsgegevens al laten beschermen door Scalahosting? Of hebt u recent een app gemaakt laten beschermen? ErvaringenSite zijn benieuwd naar uw ervaring met het bedrijf Scalahosting. U kunt een review plaatsen op ErvaringenSite, waarin u vermeldt wat u van het bedrijf vindt, de klantenservice en hoe de aangeboden beveiliging werkt. 

Hebt u andere bedrijven naast Scalahosting in gedachten? Bezoek dan de ErvaringenSite en lees over deze en overige dienstverleners in webhosting.