ErvaringenSite

  Ervaringen Scalahosting

  Het goed beveiligen van uw website is uiterst belangrijk voor uw bedrijfsvoering alsook voor de klanten die graag de zekerheid willen hebben dat ze online in een veilige omgeving hun zaken kunnen doen. Bij het online zaken doen wilt eenieder er zeker van zijn dat de persoonsgegevens en overige privacy informatie niet in handen komt van totaal vreemden. Het bouwen van een website vergt daarom veel tijd. Het meteen beveiligen van uw website is aan te raden en maakt dat de investering, gepleegd om uw website tot stand te brengen, niet nodeloos is geweest. Online wordt door diverse webbouwers aangegeven dat ze ook de webbeveiliging ter hand kunnen nemen. Bent u op zoek naar meer informatie over deze webbouwers? Is het verstandig om de webbouwer van uw website ook de toegang te geven tot het opzetten van de webbeveiliging? Bezoek dan ErvaringenSite voor meer informatie van betrouwbare webbouwers en de zekerheid van de aangeboden webbeveiliging programma's. In de reviews van ervaringesite.be leest u van de ervaringen, die klanten hebben met webbouwers. U krijgt hierdoor een duidelijk overzicht van de bedrijven waarmee u in zee kunt gaan.

  Over Scalahosting
  Scalahosting is opgericht in 2007 met als missie om van VPS-hosting een bron te maken waar ontwikkelaars toegang hebben om beveiligde systemen te ontwikkelen. Scalahosting heeft voor deze bedrijven een cloud tot stand gebracht om de opgegeven informatie van het bedrijf veilig, schaalbaar en eenvoudig te beheren. Het bedrijf maakt bekend meer dan 700.000 website te hebben gehost en meer dan 50.000 klanten wereldwijd te hebben.

  Producten en diensten van Scalahosting
  De producten en diensten van Scalahosting bestaat uit de systeem pakketten: een beheerde Cloud VPS, een zelfbeheersende Cloud VPS, een webhosting, zakelijke e-mailhosting, reseller hosting en een WordPress hosting.Bij Scalahosting zijn ondernemers terecht voor een beveiligingssysteem van hun online pages en andere informatie. Elke website-eigenaar kan dus zijn eigen cloud-VPS bezitten met een controlepaneel, dagelijkse back-ups van snapshots en 24 uur per dag volledige beheersing door web deskundigen. U wordt in staat gesteld uw eigen hostingplan uit te kiezen. Als u een eigenaar bent van een app en u wilt die beschermen hebt u de keuze uit: Magento, Joomla, Drupal, Moodie, WooCommerce en Prestashop hosting.

  Registratie, klachten, garanties & betalen bij Scalahosting
  Na registratie op de website van Scalahosting maakt u een keuze uit hun assortiment.Voor klachten isde klantenservice van Scalahosting te bereiken op het nummer +1 866 894 8284 (ma t/m vrij) of e-mail: billing@scalahosting.com. Voor technische ondersteuning kunt u een mail 1x24 uur versturen via support@scalahosting.com of misbruik@scalahosting.com. De betalingen kan geschieden met credit of debit card, PayPal of Bank Transfer.

  Tips en Complimenten voor Scalahosting
  Scalahosting zegt een platform te bieden voor al uw hosting behoeften. Wat is uw ervaring? Hebt u uw bedrijfsgegevens al laten beschermen door Scalahosting? Of hebt u recent een app gemaakt laten beschermen? ErvaringenSite zijn benieuwd naar uw ervaring met het bedrijf Scalahosting. U kunt een review plaatsen op ervaringensite, waarin u vermeldt wat u van het bedrijf vindt, de klantenservice en hoe de aangeboden beveiliging werkt.

  Hebt u andere bedrijven naast Scalahosting in gedachten? Bezoek dan de ervaringensite.be en lees over deze en overige dienstverleners in webhosting.

  Scalahosting
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Scalahosting

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Scalahosting een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Scalahosting. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Scalahosting actief?

  Scalahosting is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Scalahosting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.