Corel

Alle reviews

Corel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Corel

Zodra je een product koopt dat je alleen kunt downloaden is er enige voorzichtigheid geboden. Je zult de gekochte software moeten installeren en activeren en om te weten of dat eenvoudig te realiseren is kun je het beste afgaan op de mening van andere gebruikers. Daarom raden wij je aan om de reviews die klanten op onze website plaatsen te lezen. Je krijgt op die manier veel meer inzicht in de kwaliteit en service van online shops die software en programma's te koop aanbieden.

Over Corel
Corel kwam met zijn software voor grafisch ontwerp in 1989 op de markt en heeft sinds die tijd miljoenen klanten uit meer dan 75 landen aan zich weten te binden. De producten die het verkoopt zijn verkrijgbaar bij internationale distributeurs en via de website van het bedrijf. Wil je de klantenservice van Corel contacteren? Op de site worden meerdere mogelijkheden getoond hoe je dat kunt doen. Je kunt daar bovendien gebruik maken van een uitgebreide rubriek met updates, patches en installatietips voor de verkrijgbare software. Voor een groot deel van de producten biedt Corel gratis proefversies die je gedurende een bepaalde tijd kunt gebruiken voordat je tot aankoop van het product overgaat.

De producten van Corel
De producten die je op de site van Corel kunt bestellen zijn allemaal grafisch georiënteerd. Zo heb je de keuze uit software voor grafische ontwerpen en fotobewerking, programma's om digitaal te kunnen schilderen en software om video's professioneel te kunnen bewerken. Er zijn ook hulpmiddelen voor het maken van animaties en effecten verkrijgbaar. Zijn de aangeboden producten van Corel makkelijk te bestellen? Door gebruik te maken van de website kun je direct de gekozen software aanschaffen en betalen. Dit doe je overigens veilig met betaalmethodes zoals PayPal en creditcard. Als je geen gebruik hebt gemaakt van de proefversie kun je na betaling de software downloaden en activeren met de code die je elektronisch ontvangt. Je hebt bij Corel 30 dagen bedenktijd om gebruik te maken van het recht op teruggave van je geld als je niet tevreden bent.

Reviews over Corel
Omdat je op het moment van het bestellen van een product alleen een downloadversie en een activeringscode krijgt is het extra van belang dat consumenten weten wat hen te wachten staat. Daar hebben we jouw hulp als klant van deze online shop dringend bij nodig. Wat jij kunt doen om ons en andere behulpzaam te zijn? Schrijf een beoordeling over Corel en plaats deze op onze website. Zo kunnen wij met alle andere reviews die we over dit bedrijf ontvangen een duidelijk beeld laten zien van de manier hoe klanten deze producten ervaren. Wat kun je in jouw review over Corel beschrijven? Laat bijvoorbeeld weten wat jouw ervaring is met het downloaden en installeren van de producten. Ook kun je meer vertellen over de technische ondersteuning als je daar gebruik van hebt gemaakt. En natuurlijk mag je jouw mening geven over de kwaliteit van de software die je hebt aangeschaft. Voldoet het aan je verwachtingen? Tips voor andere gebruikers zijn natuurlijk ook van harte welkom.