100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

T
Théo Adam
Het Movavi-softwarepakket dat ik gekocht heb is echt top. Het heeft zoveel tools en functies om video's te bewerken en te maken. De interface is heel gebruiksvriendelijk en intuïtief, dus het ...Lees verder
A
Alexia
Sinds een tijdje maak ik gebruik van deze video-editor en ik was redelijk tevreden. De software werkt soms echter niet helemaal zoals het hoort en ik ben wat problemen tegengekomen. Toen ik contact...Lees verder
E
Ella
Deze software is echt de moeite waard! Er zijn zoveel opties dat het bijna overweldigend is, maar gelukkig is het heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen, zelfs voor beginners. Een aan...Lees verder
A
adrien
De videobewerkingssoftware is echt super handig en heeft alle opties die ik nodig heb om mijn video's te bewerken. En de klantenservice was top! Mijn laptop begaf het en moest overstappen naar...Lees verder
L
L. Gillet
Het videobewerkingsprogramma is echt gemakkelijk te gebruiken en heeft genoeg opties voor de gewone gebruiker. Ik ben echt blij met mijn aankoop en vind het een handig programma om mijn video'...Lees verder

Reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Movavi software

  Het Movavi-softwarepakket dat ik gekocht heb is echt top. Het heeft zoveel tools en functies om video's te bewerken en te maken. De interface is heel gebruiksvriendelijk en intuïtief, dus het is echt makkelijk om te beginnen, zelfs voor beginners zoals ik. Ik ben vooral onder de indruk van de vele sjablonen en effecten die beschikbaar zijn, waardoor mijn video's er echt professioneel uitzien. De prestaties zijn super goed en ik heb nog geen enkel probleem gehad tijdens het gebruik ervan. Ik ben echt heel tevreden met mijn aankoop en zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar betaalbare maar krachtige videobewerkingssoftware.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Video editor

  Sinds een tijdje maak ik gebruik van deze video-editor en ik was redelijk tevreden. De software werkt soms echter niet helemaal zoals het hoort en ik ben wat problemen tegengekomen. Toen ik contact opnam met de klantenservice, was ik aangenaam verrast door hoe snel en efficiënt ze me geholpen hebben. Het Support Team heeft het probleem grondig aangepakt en opgelost, waardoor ik nu zonder zorgen mijn werk kan doen met de software. Ik ben erg blij met de service die ik heb gekregen en de software werkt nu vlekkeloos. Een grote dank aan Violetta voor haar geduld en professionele hulp.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Video bewerking software

  Deze software is echt de moeite waard! Er zijn zoveel opties dat het bijna overweldigend is, maar gelukkig is het heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen, zelfs voor beginners. Een aanrader voor iedereen die op een eenvoudige manier leuke video's wil maken met bestaande foto's. Het aanpassen van overgangen tussen de foto's is heel eenvoudig en het toevoegen van muziek gaat ook erg snel. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en zou het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een eenvoudige maar krachtige videobewerkingstool.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van software voor videobewerking

  De videobewerkingssoftware is echt super handig en heeft alle opties die ik nodig heb om mijn video's te bewerken. En de klantenservice was top! Mijn laptop begaf het en moest overstappen naar een ander apparaat. Na een belletje met de klantenservice kreeg ik meteen hulp aangeboden. De medewerkers waren heel vriendelijk en professioneel. Dankzij hen kon ik snel weer aan de slag op mijn nieuwe apparaat met de juiste software.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop videobewerkingsprogramma

  Het videobewerkingsprogramma is echt gemakkelijk te gebruiken en heeft genoeg opties voor de gewone gebruiker. Ik ben echt blij met mijn aankoop en vind het een handig programma om mijn video's te bewerken. Toen ik problemen had met het exporteren van een video, was de klantenservice ook super behulpzaam. Ze boden meteen een oplossing door een nieuwe versie van het programma ter beschikking te stellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Movavi Video Editor 2023

  Ik twijfelde eerst om het programma te kopen, maar toen ik de gratis versie had gedownload en een filmpje had gemaakt, was ik meteen verkocht. Het programma is super makkelijk in gebruik en ik kon mijn video bewerken precies zoals ik wilde. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een simpele en doeltreffende videobewerkingssoftware.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Photo Editor 24 gehaald

  2. Echt top service van Movavi! Nadat ik mijn nieuwe Mac Mini had gekocht, merkte ik dat het Movavi programma niet werkte. Dus ik nam contact op met Movavi en ze vertelden me dat het programma niet compatibel was met mijn Mac Mini en ook niet zou worden geüpdatet naar Sonoma. Maar wat bleek, ik kreeg zomaar Photo Editor 24 van Movavi, helemaal gratis. Dat is pas echte klantenservice, bedankt Movavi!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bewerkingssoftware

  Ik had per ongeluk de verkeerde software gekocht omdat ik op verschillende schermen aan het zoeken was. Na contact met het bedrijf, kreeg ik het geld binnen een dag terug, wat heel snel en efficiënt was. Op gebied van functionaliteit werkt de software al goed. Ik kan makkelijk mijn eigen vakantiefilmpjes bewerken. Er zijn ook opties voor meer geavanceerde bewerkingen beschikbaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanbevolen video-editor

  Voor beginners is dit programma gewoon perfect! Het bewerken gaat makkelijk en de geluidseffecten zijn echt geweldig. Het werkt ook nog eens supersnel en efficiënt, in een uurtje tijd kan je al een filmpje van 5 minuten in elkaar flansen. Zelf had ik er totaal geen ervaring mee, maar met dit programma lukte het me toch supergoed!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Really cool video editor

  Dit programma is echt geweldig, ik heb het gebruikt voor mijn schoolproject en het was super makkelijk. Je kan allerlei dingen doen zoals muziek toevoegen, tekst toevoegen, video's vertragen, achtergrondgeluid verwijderen, en nog veel meer. Ik vind het super leuk om mee te werken, echt plezant! Ik raad het aan iedereen aan!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van videobewerkingssoftware

  Onlangs heb ik videobewerkingssoftware gekocht om mijn creatieve projecten naar een hoger niveau te tillen. Ik zocht naar een programma dat gebruiksvriendelijk was en goede resultaten leverde. Na veel onderzoek ben ik bij deze software uitgekomen en besloot ik het eens uit te proberen. Helaas was mijn ervaring niet helemaal wat ik had gehoopt. De software was inderdaad makkelijk te gebruiken, maar de beperkingen rond het watermerk waren een grote teleurstelling. Het feit dat je een betaald account nodig had om geen watermerk op je video te hebben, was voor mij echt teleurstellend. Ik had niet het gevoel dat ik waar voor mijn geld had gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Videobewerkingssoftware

  Dit programma is echt geweldig! Het is zo veelzijdig en makkelijk in gebruik. Ik zou het echt aan iedereen aanbevelen. Met de standaard video's kan je snel prachtige resultaten behalen en grote stappen zetten in je creatieve ontwikkeling. Een echte aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil gaan met videobewerking.


Anderen bekeken ook