Movavi

Alle reviews

Movavi

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten
AVS4You
1 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

De Roze Doos merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige diensten producten
De Roze Doos
1 reviews

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. O...

Movavi

Ben je op zoek naar een eenvoudige, gebruiksvriendelijke, maar ook krachtige tool waarmee je een video snel en gemakkelijk kunt converteren, bewerken en vervolgens delen? Maar heb je geen idee hoe je een video moet bewerken? Gelukkig is het tegenwoordig niet meer nodig om ingewikkelde programma's onder de knie te krijgen en kun je heel gemakkelijk leren hoe je een video kunt omtoveren tot een professioneel ogende videoclip. Met de Movavi videosoftware kun je je creatieve geest de vrije loop laten en je ideeën snel en gemakkelijk omzetten in boeiende video's of presentaties.

Over Movavi
In 2004 is Movavi opgericht en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 400 medewerkers. In 2009 begint Movavi samenwerkingen met NVIDIA, Intel en 2Checkout. Het eerste macOS-product wordt gelanceerd, en de verkoop via de App Store begint. In 2014 zijn er inmiddels 21 apps verkrijgbaar in 18 verschillende talen. In 2016 worden de eerste mobiele apps worden geïntroduceerd en in 2018 wordt de eerste online app gelanceerd. De CEO van Movavi is Sergei Pavlishin en Movavi heeft kantoren in Rusland, Cyprus en in de VS.

Producten en diensten van Movavi
Of je nu een fascinerende video wilt maken met slow motion en andere speciale effecten of liever kiest voor een kant-en-klare template om je vlog op te fleuren. Met de enorme hoeveelheid keuze aan filters, intros, stickers, audio, overgangen en een breed scale aan overige opties gemaakt door professionele ontwerpers, geef je al snel al je video's een creatieve boost. 

Met de eenvoudige interface van Movavi kan je gemakkelijk op je Windows, MacBook of een andere computer direct aan de slag met het bewerken van je video's. Je kunt al je videos opslaan in MOV, AVI, MP4 of een ander formaat dat compatibel is.

Pakketten Movavi
Met Movavi's gratis online video-editor kun je video's rechtstreeks in je browser maken en bewerken, downloaden is niet nodig. Wil je liever het programma eenmalig kopen en een levenslange licentie aanschaffen, dan kun je kiezen uit twee verschillende pakketten. De Video Editor Plus of the Video Suite, waarvoor je via de website 20% korting krijgt. Daarnaast is er de optie om een jaarlijkse licentievergoeding aan te schaffen voor de Video Editor Plus en te verlengen indien je tevreden bent.

Klantenservice Movavi
Movavi helpt je graag verder met al je vragen. Bezoek voor antwoorden, live ondersteuning, softwarehandleidingen en korte gebruikershandleidingen de website of je kunt voor betalingsgerelateerde vragen telefonisch contact op met de 2Checkout 24/7 Engelstalige ondersteuningsservice via +31 88 000 0008. Met technische of andere problemen die niet kunnen worden opgelost, krijg je het aankoopprijs binnen 30 dagen volledig terug.

Missie, complimenten, reviews, tips en beoordelingen Movavi
De missie van het bedrijf is om het verwerken van video-, audio- en overige multimediaprogramma's een plezierige en tijdbesparende ervaring maken voor al hun gebruikers overal ter wereld. Movavi is inmiddels uitgegroeid tot een populaire video-editor die wordt gebruikt door meer dan 3 miljoen gebruiken uit 200 landen. Wil je weten of deze gebruikers ook daadwerkelijk tevredenheid zijn met de software van Movavi of zijn er toch nog punten die verbeterd kunnen worden? Deel jouw mening of bekijken wat anderen te zeggen over hun diensten.