ErvaringenSite

  Ervaringen CyberLink

  Tegenwoordig strijdt iedereen om bekendheid via sociale media. Zowel individuen en groepen als bedrijven. Marketingstrategieën zijn sinds het digitale tijdperk ook meer wijdverspreid geraakt. Het is ieders droom om een beroemde influencer of Youtuber te worden met een fantastisch inkomen. Het delen van content via foto's of korte video's van 15 tot 30 seconden is tegenwoordig een gewoonte geworden. Omdat er tegenwoordig zoveel content creators zijn, is er meer vraag naar mensen met redactionele vaardigheden dan ooit. Het is een baan waar vaak vraag naar is. Redacteuren hebben niet alleen vaardigheden nodig op het gebied van fotobewerking, maar ook capabele editing software om hen te ondersteunen met creativiteit. Daarom zijn er tal van apps en software gemaakt om iedereen te voorzien van wat ze nodig hebben om hun foto's en video's te verbeteren. Heb jij er een nodig? Lees dan de recensies om de juiste te vinden.

  Over CyberLink

  CyberLink Corp, een bedrijf uit Taiwan, werd in 1996 opgericht en is wereldleider op het gebied van multimediasoftware en AI-technologie voor gezichtsherkenning. Het bedrijf ontwikkelde en bezit meer dan 200 gepatenteerde technologieën die een solide basis vormen. Hierop wordt voortdurend een revolutie teweeggebracht in de multimedia-ervaring met constante innovatieve en universele oplossingen. Het bedrijf maakt meer dan 400 miljoen multimediasoftware en apps voor Android, iOS en Windows Mobile. Dit bedrijf heeft regionale kantoren in de VS, Nederland en Japan. Op dit moment gaat het bedrijf verder met de ontwikkeling van AI-technologie voor een breder gebruik.

  Digitale diensten

  Producten van CyberLink

  Op de website kun je alle software en apps vinden, alles wat het bedrijf ooit gemaakt heeft. Zoals video, foto en audio-bewerkingssoftware, om deze service te gebruiken moet je een maandelijks abonnement nemen, de prijs is afhankelijk van de software die je nodig hebt. Je vindt er goedkope voor een paar euro's, maar er is ook software met veel hogere kosten beschikbaar. Er is bijvoorbeeld CyberLink Power DVD 21, software voor een home-cinema-ervaring vanuit huis. Het product ondersteund HDR10 en kan 4k & 8k media bestand spelen. Het is compatibel met alle belangrijke formaten en zelfs met VR. Daarnaast zijn er webcams en schermopname software van CyberLink om voor gamers die hun ervaringen via Youtube en Twitch delen. Ook vind je zakelijke software voor het houden van een vergadering online of het maken van webinar, en veel mobiele apps voor bewerken, zaken en chatten.

  Diensten van CyberLink

  Voor je een abonnement start, kun je genieten van een 30 dagen gratis proef op veel van de CyberLink producten. Ben je al beroemd? Promoot CyberLink op je YouTube, website, blog, of andere sociale media en krijg hier voor betaald. Meer info over dit onwaarschijnlijke aanbod kun je op de website controleren. Als je software of een abonnement koopt, kun je deze up-to-date houden met gratis patches en updates. Alle mobiele apps zijn trouwens gratis te downloaden, maar hebben in app aankopen.

  Complimenten, klachten en tips over Cyberlink

  Zoals bij veel bedrijven, vind je ook bij CyberLink op de website een sectie met veelgestelde vragen waar je antwoorden kunt vinden op je vragen. Je kunt daarnaast contact met hen opnemen via e-mail of een contactformulier invullen via het support center. Je vindt het bedrijf ook op sociale media. Vertel ons meer over jouw ervaring met het gebruik van hun software en mobiele app. Zulke reviews hebben jouw keuze toch ook beïnvloedt, niet?

  CyberLink
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CyberLink

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CyberLink een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CyberLink. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CyberLink actief?

  CyberLink is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CyberLink gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.