Adobe

Alle reviews

Adobe

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Renowizz merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
Renowizz
1 reviews

Renowizz is een online platform waar je gemakkelijk de juiste vakman kan vinden die je nodig hebt. Wat klanten vinden van het aanbod en de service ...

Vipre merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Vipre
1 reviews

Je hoort er steeds meer over; aanvallen van cybercriminelen. Je kunt tegenwoordig je mail box niet meer openen of het zit vol met zogeheten junkmai...

Scalahosting merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Scalahosting
1 reviews

Het goed beveiligen van uw website is uiterst belangrijk voor uw bedrijfsvoering alsook voor de klanten die graag de zekerheid willen hebben dat ze...

Test Aankoop merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
Test Aankoop
2 reviews

Test Aankoop, we kennen hen allemaal van interviews of van onderzoeken die ze gevoerd hebben over welke producten de beste zijn. Maar wat doet Test...

Adobe

Adobe, voluit ook wel Adobe Inc., is een Amerikaans multinationaal bedrijf dat zich specialiseert in software. Adobe is vooral bekend om Adobe Flash, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Acrobat Reader, het Portable Document Format (PDF) en Adobe Creative Suite, evenals zijn opvolger Adobe Creative Cloud. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Adobe lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Adobe
Adobe werd opgericht in december van het jaar 1982. Het bedrijf werd opgericht door John Warnock en Charles "Chuck" Geschke, die Xerox PARC hadden verlaten om de programmeertaal PostScript te ontwikkelen en te verkopen. Het bedrijf werd opgericht in de Amerikaanse stad Delaware en heeft op dit moment zijn hoofdkantoor in San Jose, Californië. In 1985 gaf Apple Computer een licentie voor PostScript voor gebruik in hun LaserWriter-printers, wat bijdroeg aan de revolutie op het gebied van desktoppublishing. In december van het jaar 2005 nam Adobe het softwarebedrijf Macromedia over. Door deze overname voegde Adobe nog meer toe aan hun assortiment, onder andere ColdFusion, Dreamweaver, Flash en Flex. 

Producten en diensten van Adobe
Het bedrijf Adobe focust zich dus al lange tijd op multimedia en creatieve software producten. Recent zijn zij daarnaast ook begonnen met hun zoektoch naar digitale marketingsoftware. Voor digitaal marketingbeheer hebben zij nu inmiddels meerdere programma's opgezet: Adobe Marketing Cloud, Adobe Experience Manager (AEM 6.2), add-on voor XML-documentatie (voor AEM) en Mixamo. Naast producten voor digitaal marketingbeheer heeft Adobe ook formaten: dit zijn bijvoorbeeld de Portable Document Format (het bekende PDF) en PDF's voorganger PostScript, ActionScript, Shockwave Flash (SWF), Flash Video (FLV) en Filmstrip (.flm). 

Hiernaast heeft het bedrijf ook web-gehoste services zoals Adobe Color, Photoshop Express, Acrobat.com en Adobe Spark. Daarnaast heeft Adobe ook Adobe Stock in eigen beheer. Dit is een microstockbureau dat momenteel bijna zestig miljoen rechtenvrije afbeeldingen en video's met hoge resolutie levert die beschikbaar zijn voor licenties (via abonnements- of kredietaankoopmethoden). In 2015 nam Adobe ook nog Fotolia over, een marktplaats voor aandelencontent die in 2005 werd opgericht door Thibaud Elziere, Oleg Tscheltzoff en Partick Chassany. Het wordt beheerd als een op zichzelf staande website. Naast al deze diensten heeft Adobe er zelfs nog veel meer. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Adobe
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Adobe? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Adobe op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Adobe vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Adobe of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Adobe nu achter.