ErvaringenSite

  Ervaringen Adobe

  Adobe, voluit ook wel Adobe Inc., is een Amerikaans multinationaal bedrijf dat zich specialiseert in software. Adobe is vooral bekend om Adobe Flash, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Acrobat Reader, het Portable Document Format (PDF) en Adobe Creative Suite, evenals zijn opvolger Adobe Creative Cloud. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Adobe lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Adobe

  Adobe werd opgericht in december van het jaar 1982. Het bedrijf werd opgericht door John Warnock en Charles "Chuck" Geschke, die Xerox PARC hadden verlaten om de programmeertaal PostScript te ontwikkelen en te verkopen. Het bedrijf werd opgericht in de Amerikaanse stad Delaware en heeft op dit moment zijn hoofdkantoor in San Jose, Californië. In 1985 gaf Apple Computer een licentie voor PostScript voor gebruik in hun LaserWriter-printers, wat bijdroeg aan de revolutie op het gebied van desktoppublishing. In december van het jaar 2005 nam Adobe het softwarebedrijf Macromedia over. Door deze overname voegde Adobe nog meer toe aan hun assortiment, onder andere ColdFusion, Dreamweaver, Flash en Flex.

  Onmisbare openbare diensten, elke dag weer op post.

  Producten en diensten van Adobe

  Het bedrijf Adobe focust zich dus al lange tijd op multimedia en creatieve software producten. Recent zijn zij daarnaast ook begonnen met hun zoektoch naar digitale marketingsoftware. Voor digitaal marketingbeheer hebben zij nu inmiddels meerdere programma's opgezet: Adobe Marketing Cloud, Adobe Experience Manager (AEM 6.2), add-on voor XML-documentatie (voor AEM) en Mixamo. Naast producten voor digitaal marketingbeheer heeft Adobe ook formaten: dit zijn bijvoorbeeld de Portable Document Format (het bekende PDF) en PDF's voorganger PostScript, ActionScript, Shockwave Flash (SWF), Flash Video (FLV) en Filmstrip (.flm).

  Hiernaast heeft het bedrijf ook web-gehoste services zoals Adobe Color, Photoshop Express, Acrobat.com en Adobe Spark. Daarnaast heeft Adobe ook Adobe Stock in eigen beheer. Dit is een microstockbureau dat momenteel bijna zestig miljoen rechtenvrije afbeeldingen en video's met hoge resolutie levert die beschikbaar zijn voor licenties (via abonnements- of kredietaankoopmethoden). In 2015 nam Adobe ook nog Fotolia over, een marktplaats voor aandelencontent die in 2005 werd opgericht door Thibaud Elziere, Oleg Tscheltzoff en Partick Chassany. Het wordt beheerd als een op zichzelf staande website. Naast al deze diensten heeft Adobe er zelfs nog veel meer.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Adobe

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Adobe? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Adobe op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Adobe vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Adobe of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Adobe nu achter.

  Adobe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Adobe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Adobe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Adobe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Adobe actief?

  Adobe is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Adobe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.