ErvaringenSite

  Ervaringen Bigstock

  Het internet staat vandaag de dag vol met foto, illustraties en ander beeld materiaal. Maar wanneer je bepaalde beelden wil gaan gebruiken voor commercieel gebruik, dan zal er al snel gezocht moeten worden naar royalty- of rechtenvrije stockafbeeldingen. Tegenwoordig zijn er genoeg bedrijven op internet te vinden die dit aanbieden. Ook als fotograaf kun je je foto’s aan een partij als deze aanbieden. Wanneer je foto aan bepaalde eisen voldoen kunnen ze opgenomen worden in de collectie van royalty vrije stockafbeeldingen, via bijvoorbeeld een commissie regeling. Bigstock is een marktplaats die dit soort afbeeldingen aanbiedt en ook fotografen de gelegenheid geven zich te presenteren. Benieuwd wat andere gebruikers van Bigstock vinden? Dan ben je hier op Ervaringensite.be aan het juiste adres. Hier lees je beoordelingen en reviews van mensen die je voor zijn gegaan en reeds ervaringen opgedaan hebben met Bigstock. Lees snel verder om via meningen van anderen een bepaald beeld van het bedrijf te krijgen.

  Over Bigstock

  In 2004 is Bigstock opgericht in New York, Amerika. Bigstock heeft het doel om royalty- of rechtenvrije stockafbeeldingen aan te bieden aan haar klanten. Door de jaren heen is Bigstock uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van royalty vrije stockafbeeldingen en is het een ware marktplaats geworden hiervan tussen de eindgebruiker, artiesten en fotografen. In 2009 werd Bigstock overgekocht door Shutterstock, het werelds grootste op abonnementen gebaseerde stockafbeeldingen bedrijf. Door de samengevoegde krachten van beide bedrijven is het bedrijf Bigstock uitgegroeid in wat het bedrijf is vandaag de dag. Waar voorheen met name op krediet foto’s werden verkocht werken ze vandaag de dag ook met verschillende abonnementsvormen.

  NEDERLANDS = ENGELS = Diensten voor gokken en wedden

  Bigstock Diensten en Producten

  Bigstock heeft in haar bibliotheek meer dan honderdtien miljoen royalty vrije afbeeldingen, plaatjes en video's van verschillende fotografen en artiesten. Ze bieden de eindgebruiker de mogelijkheid om via krediet een bepaald aantal afbeeldingen of video’s te kopen en rechtenvrij te gebruiken. Zo geeft vijfendertig dollar je 10 afbeeldingen. Daarnaast hebben ze abonnementsvormen waarbij je bijvoorbeeld een aantal afbeeldingen per dag kan downloaden. Van vijf afbeeldingen tot en met vijftig per dag loopt het op. Ook heb je abonnementsvormen per maand en hebben ze speciaal voor enkel en alleen de video’s bepaalde abonnementen.
  Als je als artiest of fotograaf je materiaal via Bigstock wil aanbieden, dan kan dat door je aan te melden en vervolgens je afbeeldingen te uploaden. Wanneer Bigstock de afbeeldingen goedkeurt worden ze aan de eindgebruiker aangeboden. Heeft de eindgebruiker interesse dan zorgt Bigstock dat je per download daarvoor vergoed wordt.

  Beoordeling, ervaringen, mening Bigstock

  Heeft u een abonnement afgesloten bij Bigstock? Heeft u wel eens een krediet bij Bigstock gehad en daarmee afbeeldingen gedownload? Kortom heeft u in het verleden contact gehad met Bigstock? Dan willen we u vragen om hier een review achter te laten. Uw mening en ervaringen dragen bij aan het door ons betrouwbaar neerzetten van het bedrijf Bigstock. Zowel de negatieve als positieve bevindingen horen we graag. Heeft u klachten over het bedrijf? Misschien wel tips? Laat het ons weten en we van Ervaringensite.be zijn u hier dankbaar voor.

  Bigstock
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bigstock

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bigstock een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bigstock. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bigstock actief?

  Bigstock is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bigstock gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.