ErvaringenSite

  Ervaringen envato

  Envato is een netwerk bestaande uit digitale markten die componenten verkopen voor creatieve beroepen zoals grafisch ontwerp, webdesign en videoproductie. Verschillende componenten worden aangeboden op het platform: website-sjablonen, afbeeldingen, video's, muziek / geluidseffeten, foto's en 3D-modellen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Envato lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Envato

  Het bedrijf envato werd opgericht in het jaar 2006 in Sydney, Australië. Het bedrijf begon oorspronkelijk als een lifestyle-onderneming die de oprichters Collis Ta'eed, Cyan Ta'eed en Jun Rung in staat moest stellen werk en reizen te combineren. Tegen de verwachtingen en ideeën van de oprichters in, groeide het netwerk mee met de groeiende technologische industrie. Het bedrijf heeft op dit moment meer dan 250 mensen in dienst, voornamelijk op het hoofdkantoor in Melbourne. Het bedrijf kostte in totaal 90,000 Australische dollars om op te starten. Gefinancieerd door bankleningen, familie- en sponsorfondsen. Het eerste hoofdkantoor van het bedrijf was in de garage van Cyan Ta'eed. Envato omschrijft zichzelf sinds de oprichting als nuchter, gezien de talrijke afgewezen overname aanbiedingen van andere bedrijven.

  Producten en diensten van Envato
  Het eerste product van het Australische bedrijf was Flashden, dit product werd uitgebracht in 2006. In dat zelfde jaar bgon Envato ook met het publiceren van Psdtuts +, een website voor photoshop tutorials en FreelanceSwitch, een blog voor freelancers en zzp'ers. Daarnaast begon het bedrijf in 2008 de Themeforest platforms, een online marktplaats voor webdesign templates en zogenaamde thema's, en Audiojungle, een online archief voor audiomateriaal. Een jaar later het VideoHive platform opgericht als een verkoopsite voor videomateriaal en bewegend beeld, tegelijkertijd breidde Envato het aanbod grafische en print sjablonen op het GraphicRiver platform uit. In 2010 publiceerde Envato het CodeCanyon platform, dat programmeerscripts en webextensies biedt. In 2011 werd het platform netwerk uitgebreid met PhotoDune, een online marktplaats voor foto's en afbeeldingen. En de 3dOcean-website, een verkoopsite voor 3D-modellen en -elementen.

  Sinds Psdtuts+ zijn er meer dan 18,000 gratis tutorials te vinden over grafisch ontwerp, webdesign, beeldontwerp, programmeren, muziek, audio, fotografie, (3D) animatie, game-ontwikkeling, IT, DIY en bedrijfsmodellen gepubliceerd op Tuts+. Ook biedt het Australische bedrijf sinds 2011 een maandelijks abonnement aan dat toegang geeft tot tal van tutorials en e-boeken.

  Goederen en diensten p. 7

  Aanbevelingen, klachten en tips over Envato

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Envato? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Envato op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Envato vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Envato of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Australische bedrijf Envato nu achter.

  envato
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over envato

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is envato een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over envato. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is envato actief?

  envato is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van envato gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.