envato

Alle reviews

envato

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten
AVS4You
1 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

De Roze Doos merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige diensten producten
De Roze Doos
1 reviews

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. O...

envato

Envato is een netwerk bestaande uit digitale markten die componenten verkopen voor creatieve beroepen zoals grafisch ontwerp, webdesign en videoproductie. Verschillende componenten worden aangeboden op het platform: website-sjablonen, afbeeldingen, video's, muziek / geluidseffeten, foto's en 3D-modellen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Envato lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan. 

Over Envato
Het bedrijf envato werd opgericht in het jaar 2006 in Sydney, Australië. Het bedrijf begon oorspronkelijk als een lifestyle-onderneming die de oprichters Collis Ta'eed, Cyan Ta'eed en Jun Rung in staat moest stellen werk en reizen te combineren. Tegen de verwachtingen en ideeën van de oprichters in, groeide het netwerk mee met de groeiende technologische industrie. Het bedrijf heeft op dit moment meer dan 250 mensen in dienst, voornamelijk op het hoofdkantoor in Melbourne. Het bedrijf kostte in totaal 90,000 Australische dollars om op te starten. Gefinancieerd door bankleningen, familie- en sponsorfondsen. Het eerste hoofdkantoor van het bedrijf was in de garage van Cyan Ta'eed. Envato omschrijft zichzelf sinds de oprichting als nuchter, gezien de talrijke afgewezen overname aanbiedingen van andere bedrijven. 

Producten en diensten van Envato
Het eerste product van het Australische bedrijf was Flashden, dit product werd uitgebracht in 2006. In dat zelfde jaar bgon Envato ook met het publiceren van Psdtuts +, een website voor photoshop tutorials en FreelanceSwitch, een blog voor freelancers en zzp'ers. Daarnaast begon het bedrijf in 2008 de Themeforest platforms, een online marktplaats voor webdesign templates en zogenaamde thema's, en Audiojungle, een online archief voor audiomateriaal. Een jaar later het VideoHive platform opgericht als een verkoopsite voor videomateriaal en bewegend beeld, tegelijkertijd breidde Envato het aanbod grafische en print sjablonen op het GraphicRiver platform uit. In 2010 publiceerde Envato het CodeCanyon platform, dat programmeerscripts en webextensies biedt. In 2011 werd het platform netwerk uitgebreid met PhotoDune, een online marktplaats voor foto's en afbeeldingen. En de 3dOcean-website, een verkoopsite voor 3D-modellen en -elementen. 

Sinds Psdtuts+ zijn er meer dan 18,000 gratis tutorials te vinden over grafisch ontwerp, webdesign, beeldontwerp, programmeren, muziek, audio, fotografie, (3D) animatie, game-ontwikkeling, IT, DIY en bedrijfsmodellen gepubliceerd op Tuts+. Ook biedt het Australische bedrijf sinds 2011 een maandelijks abonnement aan dat toegang geeft tot tal van tutorials en e-boeken. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Envato
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Envato? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Envato op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Envato vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Envato of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Australische bedrijf Envato nu achter.