54% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
senne
Het aanbod van stockmateriaal op deze site is echt top, man. Er zijn zoveel afbeeldingen en video's te vinden voor allerlei projecten. Alleen vind ik het jammer dat er vooral mensen uit het Oo...Lees verder
M
Michaux
Het abonnement dat ik in het verleden heb genomen, heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Ik gebruik het vaak in verschillende programma's en ben echt blij met alle functies en mogelijkhed...Lees verder
E
eloïse
Ik gebruik al jaren dit platform en het is altijd mijn go-to als ik iets nodig heb. De keuze aan digitale producten is echt indrukwekkend en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest in de kwaliteit e...Lees verder
A
A. Heylen
Ik ben echt blij met al die verschillende producten en diensten die ze aanbieden. Mijn bestellingen worden snel en goed afgehandeld, en ik krijg altijd top ondersteuning van de verschillende verkop...Lees verder
G
guillaume
Als klant voelde ik me echt teleurgesteld toen mijn account zomaar geblokkeerd werd, zonder dat ik wist waarom. Het was super frustrerend dat ik niet meer bij mijn downloads kon en toen ik een e-ma...Lees verder

Reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  divers en veelzijdig stockmateriaal

  Het aanbod van stockmateriaal op deze site is echt top, man. Er zijn zoveel afbeeldingen en video's te vinden voor allerlei projecten. Alleen vind ik het jammer dat er vooral mensen uit het Oostblok te zien zijn en niet zo veel representatie van West-Europese personen. Gelukkig zijn we van plan om daar verandering in te brengen door onze eigen content toe te voegen. Maar overall ben ik echt blij met de kwaliteit en verscheidenheid van het materiaal hier.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement voor software

  Het abonnement dat ik in het verleden heb genomen, heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Ik gebruik het vaak in verschillende programma's en ben echt blij met alle functies en mogelijkheden die het biedt. Het heeft mijn werk echt veel gemakkelijker gemaakt en verbeterd. Ik zou dit abonnement niet meer willen missen en zou het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar vergelijkbare software.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  digitale producten, creatief, betrouwbaar.

  Ik gebruik al jaren dit platform en het is altijd mijn go-to als ik iets nodig heb. De keuze aan digitale producten is echt indrukwekkend en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest in de kwaliteit ervan. De verkopers zijn betrouwbaar en de website is super gebruiksvriendelijk, waardoor het winkelen hier echt een plezier is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aanbod, afhandeling, support

  Ik ben echt blij met al die verschillende producten en diensten die ze aanbieden. Mijn bestellingen worden snel en goed afgehandeld, en ik krijg altijd top ondersteuning van de verschillende verkopers op het platform. Ik hoop echt dat ze zo blijven doorgaan, want dat maakt mijn klantenervaring zoveel beter.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  account geblokkeerd, onduidelijke reden, geen toegang tot downloads

  Als klant voelde ik me echt teleurgesteld toen mijn account zomaar geblokkeerd werd, zonder dat ik wist waarom. Het was super frustrerend dat ik niet meer bij mijn downloads kon en toen ik een e-mail stuurde voor uitleg, bleef het stil aan de andere kant. Die slechte communicatie van jullie heeft echt een domper gezet op mijn ervaring en ik voel me echt bedrogen. En dan moest ik zelfs op het einde nog betalen voor die slechte service, dat was echt de druppel die de emmer deed overlopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scripts

  De scripts op deze website zijn meestal best goed. Je kan er van alles vinden, voor ieder wat wils. Alleen zou het soms wel handig zijn als er beter gecontroleerd werd op de kwaliteit van de scripts.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geen multilicense mogelijkheid

  Over het algemeen ben ik best tevreden sinds jaar en dag, maar ik ben toch teleurgesteld dat je geen multilicenties kunt kopen bij Envato. Het zou handig zijn als je thema's en/of plugins kunt aanschaffen die je voor meerdere websites wilt gebruiken. Een duurdere unlimited use license optie zou ook handig zijn voor gebruikers die onbeperkt gebruik willen maken van bepaalde items. Ik hoop dat Envato dit in de toekomst mogelijk zal maken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop geblokkeerd

  Nadat ik betaald had, werd mijn account geblokkeerd zonder dat er uitleg werd gegeven. Ze hebben wel mijn geld afgeschreven, maar ik kon slechts 3 uur gebruik maken van het account. Ik vind het echt teleurstellend en snap niet waarom dit zo vaak gebeurt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop geblokkeerd

  Mijn account was meteen geblokkeerd nadat ik me had aangemeld op de website. Toen ik om hulp vroeg, vertelden ze me dat ze dat niet konden doen vanwege privacyredenen. Dat was een teleurstellende ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Digitale downloads

  Ik was echt teleurgesteld door de slechte service die ik kreeg bij mijn recente aankoop van digitale downloads. Nadat ik mijn abonnement had geannuleerd, bleven ze maar geld van mijn rekening halen. Dit toont echt een gebrek aan klantenservice en respect voor mijn wensen. Ik heb verschillende keren contact opgenomen met de klantendienst, maar kreeg geen bevredigende oplossing. Het lijkt alsof ze helemaal geen belang hechten aan hun klanten en enkel geïnteresseerd zijn in hun winst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online producten, teleurstellende service

  Het lijkt allemaal geweldig zolang alles goed gaat, maar wanneer er een probleem is en je hun hulp nodig hebt, laten ze je in de steek. Ik ga geen spullen meer kopen bij die online winkel, omdat ze zich niet aan de afspraken houden zoals wij die in Vlaanderen kennen. Het is echt teleurstellend om te zien hoe ze zich gedragen als 'cowboys' en proberen de schuld op anderen af te schuiven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn ervaring met enkele aankopen

  Ik heb wat spullen gekocht, maar ik was teleurgesteld omdat de films zo kort waren, vooral de timelapse beelden. Ook viel het me op dat veel muziek alleen geschikt was voor YouTube licenties en dat de powerpoints ouderwetse voorbeelden hadden. En dan waren de filmmiddelen enkel compatibel met specifieke bewerkingsprogramma's en niet met populairdere software zoals Filmora, Magix of Edius.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  abonnement

  Wat een slecht bedrijf zeg! Ik had mijn abonnement stopgezet, maar toch hebben ze zomaar 174 euro van mijn rekening afgeschreven, zonder dat ze me ook maar hebben gewaarschuwd. En dan nog, de inhoud is elders veel beter te vinden. Ik denk niet dat ik hier ooit nog terug zal komen.


Anderen bekeken ook