Fiverr

Alle reviews

Fiverr

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

SB Supply

0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Internet-Sport&Casuals

0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Bobex merklogo voor beoordelingen van Goedkope energie

Bobex

0 reviews

Stel er moet een klus in je huis gebeuren, dan wil je graag zo snel mogelijk een zo gunstig mogelijke offerte ontvangen van een professional bij jo...

Fiverr

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een project? Misschien is Fiverr dan het platform voor u. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Fiverr, verder kunt u reviews lezen die onze andere bezoekers hebben gedeeld op deze pagina en hierop reageren. Bij de ErvaringenSite vinden wij het belangrijk dat we onze bezoekers altijd kunnen voorlichten wat ze kunnen verwachten als ze gebruik willen maken van de enorme hoeveelheid diensten die beschikbaar zijn op het internet.

Over Fiverr
In 2010 is Fiverr opgericht door Micha Kaufman en Shai Wininger in de Israëlische hoofdstad Tel Aviv. Micha en Shai wouden een online platform creëren waarin freelancers hun diensten konden aanbieden aan werkgevers over de hele wereld. De naam Fiverr is een verzonnen woord en is afgeleid van het Engelse woord five. Alle diensten op Fiverr hebben namelijk een starttarief van $5,00 (€ 4,25). Elke aangeboden dienst wordt ook wel een Gig genoemd. De prijzen van een Gig kunnen oplopen tot de duizenden euro’s, afhankelijk van hoe uniek en populair een Gig is. Tegenwoordig, worden er meer dan een miljoen Gigs aangeboden op Fiverr.

Diensten van Fiverr
De website van Fiverr is beschikbaar in 7 verschillende talen, onder andere in het Nederlands. Fiverr biedt 2 verschillende diensten aan, voor freelancers en werkgevers.

Als freelancer
Fiverr is een online marktplaats waar u als freelancer uw diensten kunt aanbieden aan werkgevers over de hele wereld. Als freelancer kunt u zelf een profiel aanmaken en zelf bepalen wat voor diensten u wilt aanbieden. Hierbij moet u wel rekening mee houden dat uw Gig niet de gebruiksvoorwaarden van Fiverr overtreedt, bijvoorbeeld er mogen geen diensten worden aangeboden van een pornografische aard. Oorspronkelijk kostte een Gig altijd $5,00, maar tegenwoordig kunnen freelancers zelf de prijs van een Gig bepalen. Fiverr verrekkend 20% administratiekosten, dus als de prijs van uw Gig $5,00 is, verdient u $4,00 en betaalt u aan Fiverr $1,00.       

Als werkgever
Fiverr heeft een groot aanbod aan freelancers die allemaal verschillende diensten aanbieden. Over het algemeen zijn de meest aangeboden diensten voor schrijven, vertalen, grafisch ontwerpen, videobewerking en programmeren. Verder worden er ook niche diensten aangeboden, zoals een voice-over door iemand gekleed als Jezus Christus. Op Fiverr kunt u van alles en nog wat vinden. Als werkgever kunt u de zoekfunctie gebruiken om een Gig te vinden, bijvoorbeeld als u zoekt naar een vertaler krijgt u een lijst met alle beschikbare vertalers op Fiverr. Werkgevers betalen $1,00 administratiekosten voor elke Gigi die ze kopen onder de $20.00, voor een Gig boven $20.00 word 5% administratiekosten verrekend.

Uw mening over Fiverr
Bent u op het moment werkzaam op Fiverr? Of heeft u weleens een Gig gekocht via Fiverr? Dan willen wij u zo vriendelijk mogelijk vragen om uw ervaring te delen met onze andere bezoekers. Hiermee kunt u onze bezoekers inlichten wat zij kunnen verwachten als ze gebruik willen maken van Fiverr.