ErvaringenSite

  Ervaringen Fiverr

  Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een project? Misschien is Fiverr dan het platform voor u. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Fiverr, verder kunt u reviews lezen die onze andere bezoekers hebben gedeeld op deze pagina en hierop reageren. Bij de ErvaringenSite vinden wij het belangrijk dat we onze bezoekers altijd kunnen voorlichten wat ze kunnen verwachten als ze gebruik willen maken van de enorme hoeveelheid diensten die beschikbaar zijn op het internet.

  Over Fiverr
  In 2010 is Fiverr opgericht door Micha Kaufman en Shai Wininger in de Israëlische hoofdstad Tel Aviv. Micha en Shai wouden een online platform creëren waarin freelancers hun diensten konden aanbieden aan werkgevers over de hele wereld. De naam Fiverr is een verzonnen woord en is afgeleid van het Engelse woord five. Alle diensten op Fiverr hebben namelijk een starttarief van $5,00 (€ 4,25). Elke aangeboden dienst wordt ook wel een Gig genoemd. De prijzen van een Gig kunnen oplopen tot de duizenden euro’s, afhankelijk van hoe uniek en populair een Gig is. Tegenwoordig, worden er meer dan een miljoen Gigs aangeboden op Fiverr.

  Diensten van Fiverr
  De website van Fiverr is beschikbaar in 7 verschillende talen, onder andere in het Nederlands. Fiverr biedt 2 verschillende diensten aan, voor freelancers en werkgevers.

  Als freelancer
  Fiverr is een online marktplaats waar u als freelancer uw diensten kunt aanbieden aan werkgevers over de hele wereld. Als freelancer kunt u zelf een profiel aanmaken en zelf bepalen wat voor diensten u wilt aanbieden. Hierbij moet u wel rekening mee houden dat uw Gig niet de gebruiksvoorwaarden van Fiverr overtreedt, bijvoorbeeld er mogen geen diensten worden aangeboden van een pornografische aard. Oorspronkelijk kostte een Gig altijd $5,00, maar tegenwoordig kunnen freelancers zelf de prijs van een Gig bepalen. Fiverr verrekkend 20% administratiekosten, dus als de prijs van uw Gig $5,00 is, verdient u $4,00 en betaalt u aan Fiverr $1,00.

  Als werkgever
  Fiverr heeft een groot aanbod aan freelancers die allemaal verschillende diensten aanbieden. Over het algemeen zijn de meest aangeboden diensten voor schrijven, vertalen, grafisch ontwerpen, videobewerking en programmeren. Verder worden er ook niche diensten aangeboden, zoals een voice-over door iemand gekleed als Jezus Christus. Op Fiverr kunt u van alles en nog wat vinden. Als werkgever kunt u de zoekfunctie gebruiken om een Gig te vinden, bijvoorbeeld als u zoekt naar een vertaler krijgt u een lijst met alle beschikbare vertalers op Fiverr. Werkgevers betalen $1,00 administratiekosten voor elke Gigi die ze kopen onder de $20.00, voor een Gig boven $20.00 word 5% administratiekosten verrekend.

  Uw mening over Fiverr
  Bent u op het moment werkzaam op Fiverr? Of heeft u weleens een Gig gekocht via Fiverr? Dan willen wij u zo vriendelijk mogelijk vragen om uw ervaring te delen met onze andere bezoekers. Hiermee kunt u onze bezoekers inlichten wat zij kunnen verwachten als ze gebruik willen maken van Fiverr.

  Demonstratie diep reinigen van een tapijt - tapijtreinigen door Draaijer Diensten Service

  Fiverr
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fiverr

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fiverr een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fiverr. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fiverr actief?

  Fiverr is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fiverr gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.