ErvaringenSite

  Ervaringen Kwork

  Er worden steeds slimmere oplossingen geboden om via het internet mensen bij elkaar te brengen. En dan hebben we het niet over sociale media maar over platforms die professionals bij elkaar brengt. Zij maken handig gebruik van de vraag naar freelancers en het aanbod aan opdrachten. Als ondernemer kun je zo makkelijk je werk uitbesteden en freelancers zijn vrij om werk te zoeken wanneer het hun uitkomt. Maar welke service mag je van dat soort platforms verwachten? Gebruikers die er al ervaring mee hebben vertellen er meer over in de reviews die zij op onze website publiceren. Op die manier kun je bekijken wat zij erover te zeggen hebben om daarna voor jezelf te bepalen of zo'n platform ook voor jou is weggelegd.

  Over Kwork

  Kwork is een Engelstalig platform dat freelancers aan opdrachtgevers koppelt. Het platform is eigendom van en wordt beheerd door Paperjet Technologies Ltd dat geregistreerd staat in Cyprus. Gebruikers die nog niet bekend zijn met de functies van het platform en wat het voor hen kan betekenen kunnen gebruik maken van de veelgestelde vragen rubriek waar diverse antwoorden te vinden zijn. Je vindt er onder andere informatie over wat je moet doen om een opdrachten te plaatsen of aan te nemen en hoe je kunt betalen of betaald kunt worden. Ben jij freelancer? Dan kun je diverse cursussen downloaden om te leren hoe je optimaal van de site gebruik kunt maken en hoe je het beste een profiel samenstelt.

  Diensten Ruilen

  De producten van Kwork

  Zowel bedrijven en ondernemingen die werk aanbieden als de freelancers die werk zoeken kunnen gratis gebruik maken van het platform. Pas op het moment dat een opdrachtgever een betaling voor een klus doet houdt Kwork een deel van dat bedrag als vergoeding. Deze vergoeding hangt af van het totale bedrag dat een bedrijf aan een freelancer betaalt. Hoe vaker je met dezelfde persoon samenwerkt hoe lager de vergoeding uitvalt. Door van dit platform gebruik te maken hoef je geen betalingen via PayPal of bank te doen en je hoeft daarom je bankgegevens ook met niemand te delen. Als er een geschil ontstaat over een voltooide opdracht kan Kwork bemiddelen tussen de opdrachtgever en de freelancer. Bedrijven en freelancers kunnen hun account eenvoudig beheren en geld storten of opnemen wanneer ze willen.

  Reviews over Kwork

  Maak jij als ondernemer of freelancer gebruik van dit platform? Vertel ons er alles over en plaats een review over jouw ervaring op onze website. Hoe makkelijk is het bijvoorbeeld om met opdrachtgevers in contact te komen? Hoe verlopen betalingen en het opnemen van je opbrengsten? Hoe zit het met de kwaliteit van de freelancers waar je als opdrachtgever mee te maken hebt? Het zijn allemaal vragen waar je met een duidelijke en openhartige beoordeling antwoord op kunt geven. Zo maak je het voor mensen die Kwork nog niet kennen een stuk makkelijker om te beslissen of zij er iets aan zullen hebben. Reviews worden niet voor niets steeds belangrijker en als je ze zelf ook regelmatig leest ben je eigenlijk verplicht er ook een te schrijven.

  Kwork
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kwork

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kwork een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kwork. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kwork actief?

  Kwork is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kwork gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.