Kwork

Alle reviews

Kwork

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

SB Supply

0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Internet-Sport&Casuals

0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Bobex merklogo voor beoordelingen van Goedkope energie

Bobex

0 reviews

Stel er moet een klus in je huis gebeuren, dan wil je graag zo snel mogelijk een zo gunstig mogelijke offerte ontvangen van een professional bij jo...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B

Fiverr

0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Kwork

Er worden steeds slimmere oplossingen geboden om via het internet mensen bij elkaar te brengen. En dan hebben we het niet over sociale media maar over platforms die professionals bij elkaar brengt. Zij maken handig gebruik van de vraag naar freelancers en het aanbod aan opdrachten. Als ondernemer kun je zo makkelijk je werk uitbesteden en freelancers zijn vrij om werk te zoeken wanneer het hun uitkomt. Maar welke service mag je van dat soort platforms verwachten? Gebruikers die er al ervaring mee hebben vertellen er meer over in de reviews die zij op onze website publiceren. Op die manier kun je bekijken wat zij erover te zeggen hebben om daarna voor jezelf te bepalen of zo'n platform ook voor jou is weggelegd.

Over Kwork
Kwork is een Engelstalig platform dat freelancers aan opdrachtgevers koppelt. Het platform is eigendom van en wordt beheerd door Paperjet Technologies Ltd dat geregistreerd staat in Cyprus. Gebruikers die nog niet bekend zijn met de functies van het platform en wat het voor hen kan betekenen kunnen gebruik maken van de veelgestelde vragen rubriek waar diverse antwoorden te vinden zijn. Je vindt er onder andere informatie over wat je moet doen om een opdrachten te plaatsen of aan te nemen en hoe je kunt betalen of betaald kunt worden. Ben jij freelancer? Dan kun je diverse cursussen downloaden om te leren hoe je optimaal van de site gebruik kunt maken en hoe je het beste een profiel samenstelt.

De producten van Kwork
Zowel bedrijven en ondernemingen die werk aanbieden als de freelancers die werk zoeken kunnen gratis gebruik maken van het platform. Pas op het moment dat een opdrachtgever een betaling voor een klus doet houdt Kwork een deel van dat bedrag als vergoeding. Deze vergoeding hangt af van het totale bedrag dat een bedrijf aan een freelancer betaalt. Hoe vaker je met dezelfde persoon samenwerkt hoe lager de vergoeding uitvalt. Door van dit platform gebruik te maken hoef je geen betalingen via PayPal of bank te doen en je hoeft daarom je bankgegevens ook met niemand te delen. Als er een geschil ontstaat over een voltooide opdracht kan Kwork bemiddelen tussen de opdrachtgever en de freelancer. Bedrijven en freelancers kunnen hun account eenvoudig beheren en geld storten of opnemen wanneer ze willen.

Reviews over Kwork
Maak jij als ondernemer of freelancer gebruik van dit platform? Vertel ons er alles over en plaats een review over jouw ervaring op onze website. Hoe makkelijk is het bijvoorbeeld om met opdrachtgevers in contact te komen? Hoe verlopen betalingen en het opnemen van je opbrengsten? Hoe zit het met de kwaliteit van de freelancers waar je als opdrachtgever mee te maken hebt? Het zijn allemaal vragen waar je met een duidelijke en openhartige beoordeling antwoord op kunt geven. Zo maak je het voor mensen die Kwork nog niet kennen een stuk makkelijker om te beslissen of zij er iets aan zullen hebben. Reviews worden niet voor niets steeds belangrijker en als je ze zelf ook regelmatig leest ben je eigenlijk verplicht er ook een te schrijven.