ErvaringenSite

  Ervaringen 99designs

  De moderne commercie is door het internet aan enorme verandering onderhevig. Er verschijnen steeds meer online shops en website en via sociale media zoeken bedrijven en ondernemingen naar nieuwe klanten. Daardoor is er een compleet nieuwe bedrijfstak ontstaan die zich bezighoudt met het maken van ontwerpen voor websites, logo's en digitale reclame. Maar natuurlijk ook de oude manier van ontwerp en drukwerk zoals folders en t-shirts worden nog volop gebruik. Veel bedrijven bieden beide diensten op het internet aan en er zijn zelfs platforms waar je voor dit soort zaken terecht kunt. Om het bedrijf of platform te kiezen dat het beste bij je wensen past zul je van andere klanten moeten weten wat hun bevindingen zijn. Je kunt hierover lezen in de reviews die zij op onze website publiceren.

  Over 99designs

  99designs is een creatief platform dat een wereldwijd bereik heeft en dat ontwerpers en klanten samen wil brengen om de meest creatieve ontwerpen te bedenken. Freelance ontwerpers, slimme entrepreneurs en ondernemers met een dosis gezond verstand zijn slechts enkele van de gebruikers van de site. Het ontstaan van 99designs is een interessant verhaal omdat het begon als een competitie tussen diverse ontwerpers wie nou eigenlijk de beste ontwerpen kon maken. Die competitie veranderde langzaam in een marktplaats en het begin van het platform was een feit. Inmiddels wordt er gemiddeld elke anderhalve seconde een nieuw ontwerp op de site geplaatst en al meer dan 400.000 ondernemingen hebben de laatste jaren kunnen profiteren van al deze ontwerpen.

  I Spent $800 on a Logo (Fiverr, 99Designs, and Freelancer Comparison)

  De producten van 99designs

  Op 99 designs vind je ontwerpen in diverse categorieën. Zo zijn er onder andere designs te vinden voor bedrijfslogo's, corporate identity, website en app ontwerp, kunst en illustratie, verpakkingen en etiketten, bedrijven en reclames en nog veel meer. Om te laten weten wat je wilt kun je ontwerpinstructies opstellen waarna je via het platform gekoppeld wordt aan de beste ontwerpers die jouw ideeën kunnen uitwerken. Wil je het allerbeste ontwerp? Schrijf dan een ontwerpwedstrijd uit waar iedereen op het platform aan kan deelnemen. Zo krijg je het allerbeste en als het idee uitgewerkt is kun je besluiten met dezelfde ontwerper verder te werken of op zoek te gaan naar andere ontwerpers. Er worden bij 99designs zelfs complete oplossingen geboden als je bijvoorbeeld geen idee hebt waar je moet beginnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan websiteontwerp en het ontwerpen en drukken van flyers.

  Reviews over 99designs

  Omdat een platform zoals 99designs zoveel mogelijkheden biedt is het van belang dat zoveel mogelijk gebruikers en klanten hun mening over de site geven. Daarom nodigen wij alle klanten van het platform uit om hun ervaringen met ons en de wereld te delen door een review op onze website te plaatsen. Door dat te doen kunnen we met elkaar laten zien wat 99designs echt te bieden heeft en hoe alles deze diensten door haar klanten gewaardeerd worden. Door in jouw beoordeling de plus- en minpunten aan te halen van de diverse aangeboden diensten help je sowieso andere consumenten. Zij die nog niet bekend zijn met dit platform hebben vragen en jouw ervaring zal antwoord geven op die vragen.

  99designs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 99designs

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 99designs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 99designs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 99designs actief?

  99designs is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 99designs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.