99designs

Alle reviews

99designs

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

99designs

De moderne commercie is door het internet aan enorme verandering onderhevig. Er verschijnen steeds meer online shops en website en via sociale media zoeken bedrijven en ondernemingen naar nieuwe klanten. Daardoor is er een compleet nieuwe bedrijfstak ontstaan die zich bezighoudt met het maken van ontwerpen voor websites, logo's en digitale reclame. Maar natuurlijk ook de oude manier van ontwerp en drukwerk zoals folders en t-shirts worden nog volop gebruik. Veel bedrijven bieden beide diensten op het internet aan en er zijn zelfs platforms waar je voor dit soort zaken terecht kunt. Om het bedrijf of platform te kiezen dat het beste bij je wensen past zul je van andere klanten moeten weten wat hun bevindingen zijn. Je kunt hierover lezen in de reviews die zij op onze website publiceren.

Over 99designs
99designs is een creatief platform dat een wereldwijd bereik heeft en dat ontwerpers en klanten samen wil brengen om de meest creatieve ontwerpen te bedenken. Freelance ontwerpers, slimme entrepreneurs en ondernemers met een dosis gezond verstand zijn slechts enkele van de gebruikers van de site. Het ontstaan van 99designs is een interessant verhaal omdat het begon als een competitie tussen diverse ontwerpers wie nou eigenlijk de beste ontwerpen kon maken. Die competitie veranderde langzaam in een marktplaats en het begin van het platform was een feit. Inmiddels wordt er gemiddeld elke anderhalve seconde een nieuw ontwerp op de site geplaatst en al meer dan 400.000 ondernemingen hebben de laatste jaren kunnen profiteren van al deze ontwerpen.

De producten van 99designs
Op 99 designs vind je ontwerpen in diverse categorieën. Zo zijn er onder andere designs te vinden voor bedrijfslogo's, corporate identity, website en app ontwerp, kunst en illustratie, verpakkingen en etiketten, bedrijven en reclames en nog veel meer. Om te laten weten wat je wilt kun je ontwerpinstructies opstellen waarna je via het platform gekoppeld wordt aan de beste ontwerpers die jouw ideeën kunnen uitwerken. Wil je het allerbeste ontwerp? Schrijf dan een ontwerpwedstrijd uit waar iedereen op het platform aan kan deelnemen. Zo krijg je het allerbeste en als het idee uitgewerkt is kun je besluiten met dezelfde ontwerper verder te werken of op zoek te gaan naar andere ontwerpers. Er worden bij 99designs zelfs complete oplossingen geboden als je bijvoorbeeld geen idee hebt waar je moet beginnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan websiteontwerp en het ontwerpen en drukken van flyers.

Reviews over 99designs
Omdat een platform zoals 99designs zoveel mogelijkheden biedt is het van belang dat zoveel mogelijk gebruikers en klanten hun mening over de site geven. Daarom nodigen wij alle klanten van het platform uit om hun ervaringen met ons en de wereld te delen door een review op onze website te plaatsen. Door dat te doen kunnen we met elkaar laten zien wat 99designs echt te bieden heeft en hoe alles deze diensten door haar klanten gewaardeerd worden. Door in jouw beoordeling de plus- en minpunten aan te halen van de diverse aangeboden diensten help je sowieso andere consumenten. Zij die nog niet bekend zijn met dit platform hebben vragen en jouw ervaring zal antwoord geven op die vragen.