ErvaringenSite

  Ervaringen Rev

  Heb je een video- of spraakbestand en wil je dit omzetten naar tekst? Of ben je een freelancer die in deze niche aan de slag wilt gaan? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Rev. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Rev te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming zou kunnen aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Rev

  In 2010 kregen vijf MIT-klasgenoten één simpel idee: een marktplaats bouwen van bekwame freelancers en deze verbinden met klanten die snelle, betaalbare hulp nodig hebben, en het hele proces voor alle betrokken partijen vervolgens zo naadloos mogelijk laten verlopen. Eerst richtte dit bedrijf zich op alles, maar uiteindelijk vonden ze hun thuis in de wereld van spraak-naar-tekst. Sindsdien zou Rev de wereldwijde nummer één spraak-naar-tekst dienst opgebouwd hebben. Tegenwoordig biedt dit bedrijf een combinatie van 's werelds beste kunstmatige intelligentie voor automatische spraakherkenning en de grootste internationale gemeenschap van freelancers in deze specifieke niche. Dankzij de creatie van jobs die je eender waar en wanneer kunt uitvoeren en door te investeren in de ontwikkeling van relevante en geavanceerde AI-technologie, zou Rev als onderneming in staat zijn om kwaliteit en snelheid aan te bieden aan een interessante kostprijs.

  Diensten Ruilen

  Producten en diensten van Rev

  Op de site van dit bedrijf heb je de keuze uit een aantal categorieën, zoals Services, Enterprise, Contact Sales en Resources. Sommige van deze categorieën zijn verder opgedeeld, waardoor je makkelijker door het aanbod zou kunnen navigeren. Daarnaast kun je ook inloggen of een account aanmaken. Volgens de informatie op deze site zouden tot op heden meer dan 170.000 klanten van over de hele wereld een beroep hebben gedaan op de diensten van Rev, en dit in een breed scala van sectoren, zoals Media, Education, Legal en Marketing. Per sector kun je trouwens een aantal bedrijven bekijken die met Rev hebben samengewerkt. Tot slot kun je indien nodig de klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Rev

  Ben je als klant of freelancer al vertrouwd op de dienstverlening van Rev? En ben je nog op zoek naar een online platform om een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven? Dan is dit jouw kans! Ben je tevreden over de manier waarop deze onderneming zaken aanpakt? Is het team van Rev vlot bereikbaar als je vragen, opmerkingen of klachten hebt? Of wil je misschien één of meerdere tips met onze bezoekers delen? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw uniek verslag! En als je graag wilt weten wat mensen over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken. Veel leesplezier!

  Rev
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rev

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rev een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Rev. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rev actief?

  Rev is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rev gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.