Flexclip

Alle reviews

Flexclip

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
SB Supply
0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Internet-Sport&Casuals
0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten
AVS4You
1 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

De Roze Doos merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige diensten producten
De Roze Doos
1 reviews

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. O...

Flexclip

Ben je op zoek naar een online videomaker die je zowel voor particuliere als professionele doeleinden zou kunnen gebruiken? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Flexclip. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke Flexclip review te schrijven. Omdat de door jou verstrekte informatie erg waardevol kan zijn, kan het andere potentiële klanten helpen beslissen of het aanbod zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

Over Flexclip
FlexClip zou een eenvoudige online videomaker zijn die werd ontwikkeld door PearlMountain. Volgens de onderneming zelf zouden de tools uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn, waardoor professionele videoproductie voor iedereen toegankelijk zou zijn. Tegenwoordig wordt het gebruikt en geliefd door miljoenen mensen over de hele wereld om video's te maken voor zowel particulier als professioneel gebruik. PearlMountain is een software ontwikkelingsbedrijf dat werd opgericht in 2016 en gespecialiseerd is in graphics en multimedia.Al sinds 2006 zouden ze een team hebben samengesteld dat zich toelegt op het onderzoek en de ontwikkeling van multimediasoftware. Vanaf het allereerste begin heeft PearlMountain talrijke verschillende producten uitgebracht die ontzettend populair zouden zijn vanwege hun gebruiksgemak, betrouwbaarheid en superieure prestaties voor gebruikers uit alle uithoeken van de wereld.

Producten en diensten van Flexclip
Heb je al een Flexclip login? Dan kun je je via de site aanmelden. En als je nog niet dergelijke login zou hebben, kun je je op dezelfde manier aanmelden. Verder heb je op de website verschillende knoppen om op te klikken: Templates, Create, Tools en Learn. De meeste van deze categorieën zijn onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter doorheen het aanbod van Flexclip zou kunnen navigeren. Volgens de informatie op de website zou dit bedrijf wereldwijd al meer dan 7 miljoen gebruikers hebben, meer dan 800.000 geregistreerde gebruikers en meer dan 1 miljoen video downloads. Hun focus zou liggen op innovatie, gebruiksvriendelijkheid, vertrouwen en samenwerking. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Flexclip? Dan kun je de klantenservice per e-mail of via het online formulier contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Flexclip
Als je al vertrouwd bent met het aanbod van dit bedrijf, kun je je Flexclip ervaringen op deze pagina delen in de vorm van een bondige, informatieve review. Op die manier kun je onze bezoekers bijvoorbeeld meer informatie geven over de kwaliteit van de geleverde diensten en de bereikbaarheid en vriendelijkheid van de klantenservice. Of misschien sta je wel te trappelen om een of meerdere tips te delen? Laat het ons in ieder geval weten, want wij zijn razend benieuwd naar jouw persoonlijke ervaring met Flexclip! Tot slot hoef je alleen maar even naar deze pagina te surfen als je graag meer wilt weten over datgene wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven. Wij wensen je in ieder geval veel leesplezier toe!