Animoto

Alle reviews

Animoto

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Animoto

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Een video zegt misschien nog meer. Sinds het internet steeds populairder is geworden, is er veel videomateriaal bijgekomen. Of het nu gaat om kattenfilmpjes, presentaties, DIY Youtube-videos, of promotievideo’s, alles is wel te vinden. Uiteraard moeten deze video’s ook gemaakt worden. Naast het camerawerk komt er vaak ook de bewerking van het videomateriaal bij kijken. Voor deze bewerking zijn er software-oplossingen beschikbaar, zoals Animoto.

Er zijn echter ook andere programma’s waar je video’s mee kunt bewerken of maken. Om geen tijd kwijt te zijn aan inferieure software, kan het handig zijn om vooraf even te onderzoeken welke kwaliteit software je kunt verwachten. Een van de manieren waarop dit gedaan kan worden, is door te onderzoeken welke reviews Animoto krijgt. Kijk daarom snel verder, hoe mensen op ErvaringenSite Animoto beoordelen.

Over Animoto
Animoto is een softwareprogramma met app waar je video’s mee kunt bewerken en maken. Het bedrijf is opgericht in 2006 door onder meer Jason Hsiao en een aantal anderen mensen die bekend waren met de televisiewereld. De oprichters was opgevallen dat een groot aandeel van de video’s op het internet van slechte kwaliteit was. Ze wilden hierop inspelen door gemakkelijk te gebruiken cloud software te ontwikkelen waarmee je slideshows en video’s kunt maken waar je muziek onder kunt zetten.

In 2008 startte het bedrijf met een Facebook-applicatie, waarmee het bedrijf bekender werd bij het grote publiek. In 2009 kwam er een iPhone-app bij. Inmiddels telt het bedrijf meer dan 100 werknemers en wordt het door mensen over de hele wereld gebruikt.

Producten en diensten van Animoto
Hierboven gaven we al aan dat je met Animoto foto en kort videomateriaal samen kunt voegen tot een videoclip. Je kunt hier dan ook geluid of muziek onder plaatsen. Hoewel je voor de video’s van Animoto je eigen materiaal kunt uploaden, kun je ook gebruik maken van de stockvideo’s en –foto’s die het platform aanbiedt.

Je kunt Animoto gratis gebruiken, hoewel er dan wel een watermark in het resultaat zal verschijnen. Indien je dit niet wilt, kun je overtappen naar het Basic-account vanaf €7 per maand. Vanaf €14 per maand krijg je Animoto professional. Hiermee heb je toegang tot veel stockmateriaal, zoals muziek, fonts, video’s en foto’s. De maximale lengte van je Animoto-video’s is 50 minuten.

Hoe gebruik je Animoto?
Zodra je je hebt geregistreerd en een Animoto login hebt aangemaakt, kun je aan de slag. Je kunt storyboard templates gebruiken of zelf aan de slag gaan. Vervolgens kun je jouw video- en fotomateriaal uploaden – of gebruik maken van stockmateriaal. Hierna kun je de video personaliseren: kleuren kiezen, muziek toevoegen of een logo plaatsen. Hierna kun je de video plaatsen. Uiteraard zijn de mogelijkheden uitgebreider, en op de website van Animoto kun je verschillende instructies vinden.

Animoto korting?
Soms wordt er op de website van Animoto korting gegeven op abonnementen. Houd hiervoor de website in de gaten zodat je direct op de hoogte bent wanneer dit het geval is. Vaak krijg je enkele maanden korting bij een jaarabonnement.

Klachten, complimenten of tips voor Animoto
Wanneer jij al eens gebruik gemaakt hebt van de diensten van Animoto, horen we graag jouw mening. Jouw Animoto ervaringen helpen anderen, want hierdoor kunnen we direct zien welke software bevalt bij de gebruikers. Ook kun je wellicht inzicht geven in de betrouwbaarheid van Animoto: is het veilig te gebruiken? Of het nu positief of negatief is, alle details zijn welkom! Bedankt voor je tijd.