ErvaringenSite

  Ervaringen WeVideo

  Videobewerking is nu een van de belangrijkste vaardigheden en bekwaamheden om te hebben. Dit komt omdat video een van de media is die op grote schaal wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, als presentatie van werkresultaten, socialisatie programma's, schoolopdrachten en vele andere dingen. Niet alleen dat, tegenwoordig beginnen veel mensen zich te wenden tot YouTube om een inkomen te verdienen. Daarom zijn er momenteel veel keuzes van platforms en toepassingen om video’s te bewerken. Daarom moeten we voorzichtig zijn voordat we ons abonneren of een kopen, ze zijn niet allemaal gemakkelijk te gebruiken of hebben geen volledige set functies. Wat wij steevast doen is de reviews even nalezen. Hier kunnen we snel zien wat de ervaringen van mensen zijn die het hebben gebruikt.

  Over WeVideo

  Momenteel zijn de multi-device platforms waarmee je altijd en overal op alle apparaten kunt browsen, het meest gewild. Een bedrijf dat een dergelijke service biedt, is WeVideo. Dit is een cloud-gebaseerd online videobewerkingsplatform dat werkt op webbrowsers en mobiele apparaten (Android en iOS). Het bedrijf is oorspronkelijk opgericht in 2011 in Europa, maar heeft ondertussen hun hoofdkantoor in Mountain View, Californië met een team gevestigd in Roemenië. WeVideo Inc. werd opgericht onder de naam Creaza in september 2011.

  Werken bij Syndion | Ondersteunende diensten

  Diensten van WeVideo

  WeVideo biedt verschillende categorieën van abonnementen op basis van behoefte. Variërend van particulieren, onderwijs, non-profit projecten, tot bedrijven. Er zijn opties voor diegenen die dit platform gebruiken als leraar, student, professional of home movie maker. Voor content makers op verschillende platformen en sociale media heb je een keuze uit grids, maar ook horizontale en verticale scherm instellingen naar behoefte. WeVideo maakt gebruik van cloud-gebaseerde opslag. Hiermee hoef je geen andere hardware toe te voegen. Het platform biedt ook onbeperkt gebruik van meer dan 1 miljoen stukken stock, waaronder video's, afbeeldingen en muziektracks die commercieel gelicenseerd zijn, vrij van auteursrechten, en gratis inbegrepen in bedrijfsplannen. Wat andere extra ondersteunende functies betreft, heeft WeVideo functies voor stemopname, synchronisatie met de cloud, projectbeheer, dashboards, analyse per gebruiker en realtime samenwerking aan sjablonen. Voordat je beslist welk abonnement je nodig hebt, krijg je toegang tot een "trial" optie. Voor betalingen accepteren ze creditcards, debetkaarten en verschillende digitale portemonnees.

  Complimenten, Klachten en Tips over WeVideo

  Heb je je al ingeschreven, maar ben je toch nog steeds verward over de functies. Maak gebruik van de professionele hulpdienst. Dit geldt ook voor iedereen die wil leren om professional te worden en voor leraren. Met vragen en problemen kun je dan weer naar de klantenservice stappen. Dit doe je direct op hun website zonder van platform te hoeven verlaten. Er is ook een e-mail en een telefoonnummer beschikbaar die je op elk moment kunt bereiken. Helaas zijn alle betalingen aan WeVideo niet terugbetaalbaar. Als je een abonnement start krijg je een waarschuwing en ook een automatische annuleringsoptie. Op die manier kan het platform nog steeds een optie zijn. Vergeet na het proberen van de diensten niet om een review achter te laten om dit geliefde platform verder uit te bouwen en ook andere potentiële klanten te helpen bij het maken van hun keuze. Wat vind jij van hun service?

  WeVideo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WeVideo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is WeVideo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over WeVideo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WeVideo actief?

  WeVideo is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WeVideo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.