ErvaringenSite

  Ervaringen Microsoft

  Microsoft, voluit Microsoft Corporation, is een Amerikaans multinational technologiebedrijf. Het ontwikkelt, produceert, geeft licenties, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumenten elektronica, computers en aanverwante diensten. Hun meest bekende software product is de "Microsoft Windows" lijn. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over microsoft lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Microsoft

  De naam Microsoft komt van een samentrekking van "microcomputersoftware". Het bedrijf werd opgericht op 4 april 1975 door Bill Gates en Paul Allen. Hun doel was om Basic-interpreters voor de Altair 8800 te ontwikkelen en te verkopen. Het domineerde de markt voor besturingssystemen voor pc's met MS-DOS in het midden van de jaren tachtig, gevolgd door Microsoft Windows. Sinds de jaren negentig heeft het bedrijf zich steeds meer gediversifieerd van de markt voor besturingssystemen en heeft het bedrijf een aantal andere bedrijven overgenomen. De grootse overname was die van LinkedIn voor $26,2 miljard in december 2016, gevolgd door de overname van Skype Technologies voor $ 8,5 miljard in mei 2011.

  Automatisch vergoeden van laadkosten & Diensten

  Producten en diensten van Microsoft

  Microsoft is dus een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf dat ontwikkelt, produceert, licenties uitgeeft, ondersteunt en computersoftware, consumenten elektronica, computers en aanverwante diensten verkoopt. De meest bekende software producten van het bedrijf zijn de Microsoft Windows - lijn van besturingssystemen, de Microsoft Office Suite (Excel, Word, etc.) en de Internet Explorer en Edge webbrowsers. De vlaggenschip hardware producten van het bedrijf zijn de Xbox-videogame consoles en de Microsoft Surface serie van computers met touch screen.

  Vanaf 2015 is Microsoft ook dominant in de markt voor IBM PC-compatibele besturingssystemen en de markt voor kantoor softwaresuites. Hoewel het bedrijf het grootste deel van de totale markt voor besturingssystemen inmiddels heeft verloren aan andere multinational Android. Het bedrijf produceert ook een breed assortiment aan andere consumenten en bedrijfssoftware voor desktops, laptops, tablets, gadgets en servers. Hieronder vallen bijvoorbeeld het zoeken op internet met zoekmachine Bing, de markt voor digitale diensten via MSN, Mixed reality via HoloLens, cloud computing via Azure en software ontwikkeling. Niet zo gek dus dat het bedrijf wordt beschouwd als een van de "Big Five" bedrijven in de Amerikaanse informatie technologie industrie, samen met Google, Apple, Amazon en Facebook.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Microsoft

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Microsoft? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Microsoft op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Microsoft vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Microsoft of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Microsoft nu achter.

  Microsoft
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Microsoft

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Microsoft een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Microsoft. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Microsoft actief?

  Microsoft is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Microsoft gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.