Microsoft

Alle reviews

Microsoft

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Microsoft

Microsoft, voluit Microsoft Corporation, is een Amerikaans multinational technologiebedrijf. Het ontwikkelt, produceert, geeft licenties, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumenten elektronica, computers en aanverwante diensten. Hun meest bekende software product is de "Microsoft Windows" lijn. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over microsoft lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Microsoft
De naam Microsoft komt van een samentrekking van "microcomputersoftware". Het bedrijf werd opgericht op 4 april 1975 door Bill Gates en Paul Allen. Hun doel was om Basic-interpreters voor de Altair 8800 te ontwikkelen en te verkopen. Het domineerde de markt voor besturingssystemen voor pc's met MS-DOS in het midden van de jaren tachtig, gevolgd door Microsoft Windows. Sinds de jaren negentig heeft het bedrijf zich steeds meer gediversifieerd van de markt voor besturingssystemen en heeft het bedrijf een aantal andere bedrijven overgenomen. De grootse overname was die van LinkedIn voor $26,2 miljard in december 2016, gevolgd door de overname van Skype Technologies voor $ 8,5 miljard in mei 2011. 

Producten en diensten van Microsoft
Microsoft is dus een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf dat ontwikkelt, produceert, licenties uitgeeft, ondersteunt en computersoftware, consumenten elektronica, computers en aanverwante diensten verkoopt. De meest bekende software producten van het bedrijf zijn de Microsoft Windows - lijn van besturingssystemen, de Microsoft Office Suite (Excel, Word, etc.) en de Internet Explorer en Edge webbrowsers. De vlaggenschip hardware producten van het bedrijf zijn de Xbox-videogame consoles en de Microsoft Surface serie van computers met touch screen. 

Vanaf 2015 is Microsoft ook dominant in de markt voor IBM PC-compatibele besturingssystemen en de markt voor kantoor softwaresuites. Hoewel het bedrijf het grootste deel van de totale markt voor besturingssystemen inmiddels heeft verloren aan andere multinational Android. Het bedrijf produceert ook een breed assortiment aan andere consumenten en bedrijfssoftware voor desktops, laptops, tablets, gadgets en servers. Hieronder vallen bijvoorbeeld het zoeken op internet met zoekmachine Bing, de markt voor digitale diensten via MSN, Mixed reality via HoloLens, cloud computing via Azure en software ontwikkeling. Niet zo gek dus dat het bedrijf wordt beschouwd als een van de "Big Five" bedrijven in de Amerikaanse informatie technologie industrie, samen met Google, Apple, Amazon en Facebook. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Microsoft
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Microsoft? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Microsoft op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Microsoft vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Microsoft of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Microsoft nu achter.