TSplus

Alle reviews

TSplus

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

SB Supply

0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Internet-Sport&Casuals

0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Bobex merklogo voor beoordelingen van Goedkope energie

Bobex

0 reviews

Stel er moet een klus in je huis gebeuren, dan wil je graag zo snel mogelijk een zo gunstig mogelijke offerte ontvangen van een professional bij jo...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B

Fiverr

0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

TSplus

We werken steeds meer thuis. Grote kantoren worden ingewisseld voor de keukentafel of een eigen werkruimte. Dit doen we vanaf onze eigen laptop of computer. Heel handig natuurlijk, maar dan moet je wil kunnen verbinden met het netwerk van kantoor. Ook wil je soms wel eens mee kunnen kijken. Daarvoor is de remote desktop software van TSplus

Voordat je de software gaat gebruiken, wil je wel weten of deze goed werkt en dat het betrouwbaar is. Het gaat hier immers om vaak gevoelige bedrijfsinformatie. Deze kun je achterhalen door de ervaringen van de mensen die de software al gebruiken te bekijken. Ervaringen vind je hier, bij ErvaringenSite. Kijk snel verder om te zien welke beoordelingen gegeven worden aan TSplus.

Over TSplus
TSplus is een Frans bedrijf dat sinds 2007 actief is. Sindsdien heeft het bedrijf zich over de hele wereld uitgebreid. Voluit is de naam van het bedrijf Terminal Services Plus.

Het bedrijf biedt een aantal producten aan op het gebied van Remote Desktop Access voor computers. Dit kan gebruikt worden door de werknemers van bedrijven die niet altijd op kantoor hoeven werken. In het aanbod aan producten kan gedacht worden aan een virtuele computeromgeving, toegang tot printers en applicaties.

Producten en diensten van TSplus
Zoals we hierboven hebben besproken, biedt TSplus producten aan waarmee werknemers op afstand kunnen inloggen op een virtuele werkomgeving. Hieronder gaan we kort in op een drietal van de producten die het bedrijf aanbiedt.

Voor de meest complete virtuele omgeving, kan gebruikt maken van Remote Desktop Access, waarbij een gehele virtuele Windows-omgeving gestart kan worden op een andere computer. Dit kan geïnstalleerd worden op de eigen computer of via een computer van de werkgever.  

TSplus beidt ook een Remote Taskbar aan, waarop een werkgever bepaalde applicaties kan plaatsen. Deze applicatie kan toegankelijk gemaakt worden voor individuele of groepen werknemers, welke kunnen deze kunnen openen via het TSplus Floating Panel, zonder gebruik te hoeven maken van de Windows omgeving.

Tot slot gaan we kort in op de HTML5 client die TSplus levert, welke toegang aan gebruikers verleent via de browser. Hiermee kan vanaf een browser worden ingelogd op de virtuele werkomgeving, zonder een programma of plugin te hoeven downloaden of installeren. De HTML5 client ziet eruit als de normale werkomgeving, met snelle bestandsoverdrachten en support voor geluid en clipboard. Hiermee kan, naast Windows, ook gemakkelijk worden ingelogd vanaf Linux of Mac-apparaten.

TSplus vs Citrix en Microsoft RDP
Er zijn een aantal concurrenten die gelijkwaardige producten aanbieden, zoals Microsoft RDP en Citrix. Welke het beste is, hangt uiteraard af van jouw eigen wensen en eisen. Een verschil met Microsoft RDP is dat het niet alle zelfde features heeft. Een verschil met Citrix is de prijs.

Klachten, complimenten of tips voor TSplus
Wanneer jouw bedrijf gebruik maakt van de producten van TSplus, horen we graag je beoordeling hiervan. Werkt de software goed en snel? Worden beloftes van het bedrijf nagekomen? Hoe is de ondersteuning bij vragen of klachten? We zien het graag allemaal terug in je review, zodat anderen deze informatie kunnen naslaan bij hun keuze in remote access software.