ErvaringenSite

  Ervaringen Mackeeper

  Er zijn op het internet diverse soorten software verkrijgbaar die beloven je computer of mobiele telefoon te beschermen. Veel van deze sites zijn in het Engels en als je goed kijkt zijn ze gevestigd in landen in andere werelddelen. Kan dat voor problemen zorgen zodra je besluit zulke programma's aan te schaffen? Klanten die al gebruik maken van dit soort producten kunnen je antwoord geven op deze en andere vragen en dat doen zij in de reviews die op onze website. Aan de hand van die reviews kom jij zo veel meer te weten over de producten die er aangeboden worden en wat je ervan mag verwachten. Met al die informatie in de hand zul je in staat zijn het beste product aan te schaffen.

  Over Mackeeper

  In 2010 bracht het bedrijf Clario, dat volgens de site gevestigd is in Dubai, de eerste versie van de software om Mac computers schoon en veilig te houden op de markt. Veel consumenten zijn gebruik gaan maken van het programma waardoor er een steeds betere versie van het programma aangeboden kon worden. Inmiddels werken er meer dan 600 medewerkers bij het bedrijf, het grootste deel bij de klantenservice om consumenten te begeleiden tijdens de aanschaf, de installatie en het gebruik van de producten. De makkelijkste manier om met deze medewerkers in contact te komen is door gebruik te maken van de live chat functie op de site.

  Webcast online training en diensten

  De producten van Mackeeper

  De software van Mackeeper bevat een aantal uitgebreide functies om Mac computers schoon en veilig te houden. Een van de onderdelen is een antivirus programma dat zorgt dat virussen niet binnendringen. Een ander deel van het programma zorgt ervoor dat je identiteit beveiligd blijft en niet gestolen kan worden. Met de ingebouwde VPN kun je bovendien anoniem surfen en kun je gebruik maken van content die normaal gesproken niet toegankelijk is. Bovendien worden advertenties geblokt en worden cookies tegen gehouden. Je hebt de keuze uit pakketten die een jaar of een maand geldig zijn. Hoe langer een abonnement duurt hoe minder je per maand betaalt. Door te betalen met PayPal of creditcard wordt je betaling beveiligd verwerkt en je kunt een abonnement op elk gewenst moment weer opzeggen. Na ontvangst van de betaling ontvang je per e-mail een code om de software te activeren.

  Reviews over Mackeeper

  Hoe veilig en goed is de software van Mackeeper? Maakt het uit dat het bedrijf achter de schermen in Dubai geregistreerd staat? Is jouw Mac langzamer geworden sinds je Mackeeper gebruikt? Wij vragen elke consument die gebruik maakt van deze software om een review op onze website te plaatsen. Op die manier komen andere gebruikers te weten hoe goed het product is en welke service ze mogen verwachten. Door die uitgebreide beoordeling over jouw ervaring met ons te delen zijn wij in staat een eerlijk en onafhankelijk beeld te laten zien hoe klanten over Mackeeper denken. Alleen zo kunnen we nieuwe klanten waarschuwen voor de nadelen die de koop en het gebruik van deze software met zich mee kan brengen.

  Mackeeper
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mackeeper

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mackeeper een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mackeeper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mackeeper actief?

  Mackeeper is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mackeeper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.