Mackeeper

Alle reviews

Mackeeper

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Mackeeper

Er zijn op het internet diverse soorten software verkrijgbaar die beloven je computer of mobiele telefoon te beschermen. Veel van deze sites zijn in het Engels en als je goed kijkt zijn ze gevestigd in landen in andere werelddelen. Kan dat voor problemen zorgen zodra je besluit zulke programma's aan te schaffen? Klanten die al gebruik maken van dit soort producten kunnen je antwoord geven op deze en andere vragen en dat doen zij in de reviews die op onze website. Aan de hand van die reviews kom jij zo veel meer te weten over de producten die er aangeboden worden en wat je ervan mag verwachten. Met al die informatie in de hand zul je in staat zijn het beste product aan te schaffen.

Over Mackeeper
In 2010 bracht het bedrijf Clario, dat volgens de site gevestigd is in Dubai, de eerste versie van de software om Mac computers schoon en veilig te houden op de markt. Veel consumenten zijn gebruik gaan maken van het programma waardoor er een steeds betere versie van het programma aangeboden kon worden. Inmiddels werken er meer dan 600 medewerkers bij het bedrijf, het grootste deel bij de klantenservice om consumenten te begeleiden tijdens de aanschaf, de installatie en het gebruik van de producten. De makkelijkste manier om met deze medewerkers in contact te komen is door gebruik te maken van de live chat functie op de site.

De producten van Mackeeper
De software van Mackeeper bevat een aantal uitgebreide functies om Mac computers schoon en veilig te houden. Een van de onderdelen is een antivirus programma dat zorgt dat virussen niet binnendringen. Een ander deel van het programma zorgt ervoor dat je identiteit beveiligd blijft en niet gestolen kan worden. Met de ingebouwde VPN kun je bovendien anoniem surfen en kun je gebruik maken van content die normaal gesproken niet toegankelijk is. Bovendien worden advertenties geblokt en worden cookies tegen gehouden. Je hebt de keuze uit pakketten die een jaar of een maand geldig zijn. Hoe langer een abonnement duurt hoe minder je per maand betaalt. Door te betalen met PayPal of creditcard wordt je betaling beveiligd verwerkt en je kunt een abonnement op elk gewenst moment weer opzeggen. Na ontvangst van de betaling ontvang je per e-mail een code om de software te activeren.

Reviews over Mackeeper
Hoe veilig en goed is de software van Mackeeper? Maakt het uit dat het bedrijf achter de schermen in Dubai geregistreerd staat? Is jouw Mac langzamer geworden sinds je Mackeeper gebruikt? Wij vragen elke consument die gebruik maakt van deze software om een review op onze website te plaatsen. Op die manier komen andere gebruikers te weten hoe goed het product is en welke service ze mogen verwachten. Door die uitgebreide beoordeling over jouw ervaring met ons te delen zijn wij in staat een eerlijk en onafhankelijk beeld te laten zien hoe klanten over Mackeeper denken. Alleen zo kunnen we nieuwe klanten waarschuwen voor de nadelen die de koop en het gebruik van deze software met zich mee kan brengen.