ErvaringenSite

  Ervaringen Intego

  Intego is een Mac- en Windows-beveiligingssoftware bedrijf. Het bedrijf ontwikkelt internet security software voor Mac OS X en MacOS en Windows, waaronder: antivirus, firewall, anti-spam, back up software en de bescherming van gegevens software. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over het bedrijf lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Intego achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Intego
  Intego werd opgericht door voormalig CEO Laurent Marteau en Jean-Paul Florencio in 1997. Het bedrijf werd gevestigd in Parijs in Frankrijk en bracht in 1997 ook zijn eerste antivirusproduct uit: Rival, een antivirusprogramma voor Mac OS 8. Twee jaar later, in juli 1999 bracht Intego NetBarrier uit, de eerste persoonlijke beveiligingsssoftwaresuite voor Mac OS 8. In oktober 2000 bracht Intego zijn oude antivirussoftware, VirusBarrier 1.0, uit voor Mac OS 8 en Mac OS 9. Intego lanceerde in 2007 ook een Mac Veiligheids Blog met Mac security nieuws, Apple beveiligingsupdates, Mac malware waarschuwingen, evenals nieuws en opiniestukken die verband houden met Apple producten. In oktober van het jaar 2017 lanceerde het bedrijf ook nog eens een podcast, de Intego Mac Podcast.

  Producten en diensten van Intego

  Het bedrijf ontwikkelt dus internet security software voor Mac OS X en Mac OS en Windows, waaronder: antivirus, firewall, anti-spam, backup software en de bescherming van gegevens software. Intego heeft op dit moment kantoren in de Verenigde Staten in Seattle, Washington en Austin, Texas en ook kantoren in Parijs, Frankrijk en Nagano, Japan. Alle producten van Intego zijn universele binaire bestanden en worden ondersteund in verschillende talen: Engels, Frans, Japans, Duits, Spaans en Italiaans. Heeft u klachten over Intego? Deze kunt u achterlaten via het contactformulier op hun website of u kunt eens bij hun veelgestelde vragen kijken of uw antwoord er misschien al tussen zit.

  Het bedrijf staat dus vooral bekend om hun software oplossingen. Maar welke producten hebben ze dan precies? Het product assortiment van het van oorsprong Amerikaanse bedrijf omvat: VirusBarrière, FileGuard, persoonlijke antispam, persoonlijke back-up, internet beveilingsbarrière, inhoud barrière en een beheerconsole op afstand. De kans is dus groot dat er ook een software oplossing voor uw computer of Mac bij zit.

  Kopieer diensten • Zorgwerk

  Aanbevelingen, klachten en tips over Intego

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Intego? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Intego op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Intego vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Intego of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Intego nu achter.

  Intego
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Intego

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Intego een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Intego. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Intego actief?

  Intego is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Intego gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.