ErvaringenSite

  Ervaringen Kaspersky

  Wil je meer weten over de verschillende beveiligingsoplossingen die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn? Dan zou het aanbod van Kaspersky wel eens iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten en hen helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn. Omdat we op deze pagina hoe dan ook alle reviews publiceren, maakt het echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

  Over Kaspersky

  Deze onderneming zag in 1997 het levenslicht en levert op internationaal niveau cyberbeveiliging aan. De expertise over alles wat met beveiliging te maken heeft en de uitgebreide kennis van verschillende soorten bedreigingen, wordt non-stop overgezet in een breed scala aan beveiligingsoplossingen en diensten om overheden, consumenten en uiterst belangrijke infrastructuur in alle uithoeken van de wereld te beschermen. Het zeer omvangrijke aanbod van dit bedrijf bestaat onder andere uit gereputeerde endpoint bescherming en een aantal gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten om geavanceerde en evoluerende digitale dreigingen het hoofd te kunnen bieden. Tegenwoordig zouden er maar liefst 400 miljoen gebruikers worden beschermd door technologie van Kaspersky, en helpt het team van dit bedrijf 240.000 professionele klanten beschermen wat voor hen het belangrijkste is.

  Goederen en diensten (Economiepagina.com)

  Producten en diensten van Kaspersky

  Bovenaan de site van dit bedrijf kun je een algemene of specifieke term in het zoekvenster invoeren. Dit is vooral handig als je ongeveer een idee hebt van het product of de dienst waarnaar je op zoek bent. Daarnaast is het ook perfect mogelijk om een keuze te maken tussen Bedrijven en Consumenten. Afhankelijk van datgene waarnaar je op zoek bent, klik je het voor jou relevante vakje aan. Vervolgens krijg je een overzicht van de verschillende producten die Kaspersky in zijn assortiment heeft, waarbij je de verschillende prijzen voor het aantal apparaten kunt zien. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Producten, Verleng, Downloads, Support, Resource center en blog. Heb je nog een vraag voor de klantenservice van Kaspersky? Dan kun je hen telefonisch of per e-mail bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Kaspersky

  Heb je ooit al een beroep gedaan op de diensten van dit bedrijf? En zou je graag op een platform een review willen achterlaten? Dan is dit jouw kans om op deze pagina een bondige review over Kaspersky te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent van de producten en diensten van dit bedrijf, hoe de communicatie met de klantendienst verliep en hoe je de online bestel- en betaalprocedure hebt ervaren. Of heb je misschien nog één of meerdere handige tips die je graag met de rest van de wereld wilt delen. Laat het ons zeker weten. En als je benieuwd bent naar datgene wat mensen zoals over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken!

  Kaspersky
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kaspersky

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kaspersky een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kaspersky. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kaspersky actief?

  Kaspersky is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kaspersky gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.