Kaspersky

Alle reviews

Kaspersky

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Kaspersky

Wil je meer weten over de verschillende beveiligingsoplossingen die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn? Dan zou het aanbod van Kaspersky wel eens iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten en hen helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn. Omdat we op deze pagina hoe dan ook alle reviews publiceren, maakt het echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

Over Kaspersky
Deze onderneming zag in 1997 het levenslicht en levert op internationaal niveau cyberbeveiliging aan. De expertise over alles wat met beveiliging te maken heeft en de uitgebreide kennis van verschillende soorten bedreigingen, wordt non-stop overgezet in een breed scala aan beveiligingsoplossingen en diensten om overheden, consumenten en uiterst belangrijke infrastructuur in alle uithoeken van de wereld te beschermen. Het zeer omvangrijke aanbod van dit bedrijf bestaat onder andere uit gereputeerde endpoint bescherming en een aantal gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten om geavanceerde en evoluerende digitale dreigingen het hoofd te kunnen bieden. Tegenwoordig zouden er maar liefst 400 miljoen gebruikers worden beschermd door technologie van Kaspersky, en helpt het team van dit bedrijf 240.000 professionele klanten beschermen wat voor hen het belangrijkste is.

Producten en diensten van Kaspersky
Bovenaan de site van dit bedrijf kun je een algemene of specifieke term in het zoekvenster invoeren. Dit is vooral handig als je ongeveer een idee hebt van het product of de dienst waarnaar je op zoek bent. Daarnaast is het ook perfect mogelijk om een keuze te maken tussen Bedrijven en Consumenten. Afhankelijk van datgene waarnaar je op zoek bent, klik je het voor jou relevante vakje aan. Vervolgens krijg je een overzicht van de verschillende producten die Kaspersky in zijn assortiment heeft, waarbij je de verschillende prijzen voor het aantal apparaten kunt zien. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Producten, Verleng, Downloads, Support, Resource center en blog. Heb je nog een vraag voor de klantenservice van Kaspersky? Dan kun je hen telefonisch of per e-mail bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Kaspersky
Heb je ooit al een beroep gedaan op de diensten van dit bedrijf? En zou je graag op een platform een review willen achterlaten? Dan is dit jouw kans om op deze pagina een bondige review over Kaspersky te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent van de producten en diensten van dit bedrijf, hoe de communicatie met de klantendienst verliep en hoe je de online bestel- en betaalprocedure hebt ervaren. Of heb je misschien nog één of meerdere handige tips die je graag met de rest van de wereld wilt delen. Laat het ons zeker weten. En als je benieuwd bent naar datgene wat mensen zoals over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken!