Heimdal Security

Alle reviews

Heimdal Security

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

SB Supply

0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Internet-Sport&Casuals

0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Bobex merklogo voor beoordelingen van Goedkope energie

Bobex

0 reviews

Stel er moet een klus in je huis gebeuren, dan wil je graag zo snel mogelijk een zo gunstig mogelijke offerte ontvangen van een professional bij jo...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B

Fiverr

0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Heimdal Security

Ook in de digitale wereld is beveiliging essentieel. Sinds het internet een steeds groter onderdeel is gaan uitmaken van ons dagelijks leven, zien we dat er ook in cyberspace steeds meer criminaliteit plaatsvindt. Het is een kat-en-muisspel tussen de aanvallers en verdedigers. Er zijn een hoop spelers actief op de cybersecurity-markt, waaronder Heimdal Security.

Omdat het hier echter om kostbare apparatuur en netwerken gaat, kan het verstandig zijn om even goed uit te zoeken welke kwaliteit veiligheid een bedrijf aanbiedt. In andere woorden: Is Heimdal Security good? Om deze en andere vragen te kunnen beantwoorden, dien je op onderzoek uit te gaan. Deel van dit onderzoek is het naslaan welke reviews Heimdal Security zoal krijgt. Voor Nederlandstalige reviews hoef je niet verder te zoeken; daarvoor zit je hier, bij ErvaringenSite, op de juiste plek!

Over Heimdal Security
Heimdal Security is een digitaal beveiligingsbedrijf dat is opgericht in 2014 door Morten Kjaersgaard. Het bedrijf is opgericht en gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. Sinds de oprichting van heeft het bedrijf meer dan 6000 bedrijven beveiligd en meer dan 90 miljoen aanvallen voorkomen, aldus de website. Op het gebied van cybersecurity biedt Heimdal verschillende producten aan.

Producten en diensten van Heimdal Security
Heimdal Security ontwikkelt en distribueert cloud-gebaseerde endpoint detectie en responssoftware (EDR) dat kwaadaardige activiteiten detecteert. Daarnaast voorkomt en verzacht het bedrijf cybernetische agressie, ontwikkelt en beheert het bedrijf beveiligingspatches, biedt het emailbeveiliging, toegangsmanagement en andere beveiligingsoplossingen.

Het bedrijf biedt verschillende software-oplossingen aan voor zowel bedrijven als individuele gebruikers. Zo biedt het bedrijf antivirussoftware aan voor thuisgebruik, maar biedt het ook producten ook bedrijfsnetwerken beveiligen.

Heimdal Security Thor Premium Home
Voor thuisgebruikers biedt Heimdal Thor Premium Home antivirus aan. Dit antiviruspakket, dat ook wel Heimdal Premium Security Home wordt genoemd zou de ‘meest geavanceerde cybersecurity solution’ zijn, aldus de website. Het zou de gebruikers moeten beschermen tegen ransomware, virussen, diefstal van data, APT’s, exploits en andere digitale gevaren. De Heimdal Security kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je afneemt. Er zijn twee Heimdal SecurityPakketten: Threat Prevention Home en Next-Gen Antivirus. Je kunt ook deze twee pakketten tegelijk afnemen wanneer je kiest voor Heimdal Premium Security Home.

Hoe staat het met de Heimdal Security Kwaliteit?
Omdat een groot deel van ons leven zich digitaal afspeelt, is de veiligheid van jouw digitale gegevens van groot belang. Het is hierom belangrijk dat Heimdal Security betrouwbaar is en goed werkt. Om de kwaliteit van deze software te onderzoeken, raden wij aan om vooraf goed te onderzoeken wat andere mensen zeggen. Kijk bijvoorbeeld eens of er Heimdal Security Reddit posts zijn. Verzuim het ook zeker niet om eens te bekijken welke Heimdal Security ervaringen mensen zoal delen.

Klachten, complimenten of tips voor Heimdal Security
Wanneer jij ons meer kunt vertellen over Heimdal Security, horen we graag van je. Jouw beoordeling van dit softwarepakket kan anderen helpen in hun keuze voor een antivirusprogramma of andere cybersecurity-oplossingen. Of je nu positief bent of toch wat aanmerkingen hebt, alle details zijn welkom. Wacht daarom niet langer en laat snel een review achter. Bedankt voor je tijd!