ErvaringenSite

  Ervaringen Iobit

  Wat mag je verwachten van websites die software ter beveiliging van je internetverbinding en persoonlijke gegevens aanbieden? Hoe waarderen klanten deze producten en hoe voelen zij zich behandeld bij de diverse aanbieders? Je krijgt antwoord op dit soort vragen door reviews van klanten te lezen. Als je nu denkt dat reviews niet zo bijzonder zijn dan heb je het mis. Ze worden door steeds meer consumenten gebruikt. Waarom? Omdat het de enige manier is waarop zij elkaar kunnen informeren over hoe online shops werken en met klanten omgaan. Dus als jij ook op zoek bent naar programma's om je computer of telefoon veilig te houden dan raden we je aan de reviews op onze website te lezen. Je zult er zeker geen spijt van krijgen omdat je zonder problemen voor het programma kunt kiezen dat het beste gewaardeerd wordt.

  Over Iobit

  Iobit biedt sinds 2014 innovatieve oplossingen om computers veilig te houden tegen dreigingen en aanvallen. De eerste versies van de programma's zijn gemaakt door de twee programmeurs die ook het bedrijf achter de software gestart zijn. Inmiddels zijn de producten van Iobit in meer dan 40 talen verkrijgbaar. Zodoende kunnen ook Nederlandstalige klanten gebruik maken van de ondersteuning die er via de website geboden wordt. Je vindt er onder andere antwoorden op de meest voorkomende vragen en je krijgt er hulp bij het installeren van de programma's. Wil je als klant op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuws over Iobit? Dan kun je jezelf opgeven voor de nieuwsbrief die regelmatig verstuurd wordt.

  ikoon hielp Chantel De Reu om haar diensten te verbreden tijdens de coronacrisis

  De producten van Iobit

  Deze website biedt een aantal verschillende programma's om je computer te beveiligen. Van elk programma is de basisversie gratis te downloaden en gebruiken. Voor uitgebreide beveiliging kun je de betaalversie aanschaffen zodat je beter beveiligd bent. Er is onder andere software verkrijgbaar om je harde schijf op te schonen en een ander hulpprogramma houdt je drivers actueel. Natuurlijk biedt Iobit ook een antivirus programma dat je gegevens beschermt tegen hackers en kwaadwillenden. Verder zijn er mogelijkheden om software te gebruiken om screenshots te maken en je harde schijf te defragmenteren. Alle aangeboden programma's zijn veilig te bestellen en betalen met creditcard of PayPal. Na ontvangst van je betaling kun je de software activeren en gebruiken.

  Reviews over Iobit

  Het probleem met websites die software aanbieden is dat je er niet eenvoudig achter komt welke service je zal krijgen en hoe het zit met de kwaliteit van de aangeboden programma's. Daarom is het zo belangrijk dat klanten elkaar informeren over hun ervaring met dit soort producten. Wij helpen daar graag bij door klanten van Iobit de mogelijkheid te bieden hun review op onze website te plaatsen. Op die manier kunnen consumenten die de producten van deze aanbieder nog niet kennen er meer over te weten komen. Bovendien biedt het ons de kans om duidelijk te laten zien hoe klanten Iobit waarderen en hoe het bedrijf met klanten en hun klachten omgaat. Jouw beoordeling zal bij veel klanten hun twijfels wegnemen en vragen beantwoorden.

  Iobit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Iobit

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Iobit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Iobit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Iobit actief?

  Iobit is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Iobit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.