ErvaringenSite

  Ervaringen Restoro

  Een computer die je dagelijks gebruikt moet je net als een auto onderhouden. Websites die je bezoekt laten cookies achter, programma's die geactualiseerd worden laten ook resten achter en virussen kunnen voor andere problemen zorgen. Door gebruik te maken van herstelprogramma's kun je ervoor zorgen dat je computer goed en correct blijft functioneren. Maar voor welke aanbieder kies je? Hoe weet je vooraf of een site die zulke software aanbiedt betrouwbaar is? Door reviews van andere klanten te lezen kom je zoveel meer te weten over dit soort vragen. Daarom bieden wij je deze reviews op onze website aan. Wij vinden namelijk dat iedereen het recht heeft om te weten hoe de diverse aanbieders echt te werk gaan.

  Over Restoro

  Restoro Services Ltd. levert als website software om Windows-computers te repareren en herstellen. Het bedrijf is volgens de algemene voorwaarden gevestigd op het Engels Isle of Man en voor meer informatie over die voorwaarden of technische vragen kun je terecht bij de helpdesk van de site. Kun je het antwoord op je vraag aan Restoro niet vinden? Neem dan contact op met de medewerkers van de klantenservice. Zij zijn via e-mail en het speciale contactformulier 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Welke betaalmethodes biedt Restoro haar klanten? De aangeboden programma's kun je downloaden en volledig gebruiken nadat je hebt betaald met creditcard of PayPal. Je betaalt voor het gebruik van de software voor een jaar, de overeenkomst wordt niet automatisch verlengd.

  Machineveiligheid diensten

  De producten van Restoro

  Consumenten die hun Windows-computer willen scannen en repareren hebben bij Restoro de keuze uit 3 verschillende mogelijkheden. Elke mogelijkheid is uitgebreider dan de voorgaande en is daarom ook duurder. Hoe werkt Restoro precies? Nadat je betaling is ontvangen krijg je per e-mail een license key die je kunt gebruiken om het programma te activeren. Al naar gelang de optie die je gekozen hebt kun je met maximaal 3 verschillende computers gebruik maken van jouw licentie. Welk retourbeleid hanteert Restoro? Deze aanbieder biedt klanten tot 60 dagen de tijd om hun aankoop terug te sturen als ze er niet tevreden me zijn.

  Reviews over Restoro

  Wij zijn op zoek naar consumenten die gebruik maken van de software van deze aanbieder. Wat vind jij van de betrouwbaarheid van de programma's van Restoro? Werkt het echt zo goed zoals op de site wordt aangeprezen? Of merk je eerlijk gezegd weinig verschil? Wij hopen dat jij jouw mening als klant met ons wilt delen. Dit kun je doen door een review op onze website te posten. Door dat te doen zijn we met elkaar in staat om nieuwe klanten een duidelijk beeld van de betrouwbaarheid en kwaliteit van Restoro te laten zien. Wist je al dat steeds meer consumenten reviews gebruiken om hun mening over een product of aanbieder te vormen? Daarom is het van belang dat je jouw beoordeling zo gedetailleerd mogelijk schrijft. Alleen op die manier komen anderen er precies achter wat de voor- en nadelen van de aangeboden software van Restoro zijn.

  Restoro
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Restoro

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Restoro een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Restoro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Restoro actief?

  Restoro is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Restoro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.