Restoro

Alle reviews

Restoro

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Restoro

Een computer die je dagelijks gebruikt moet je net als een auto onderhouden. Websites die je bezoekt laten cookies achter, programma's die geactualiseerd worden laten ook resten achter en virussen kunnen voor andere problemen zorgen. Door gebruik te maken van herstelprogramma's kun je ervoor zorgen dat je computer goed en correct blijft functioneren. Maar voor welke aanbieder kies je? Hoe weet je vooraf of een site die zulke software aanbiedt betrouwbaar is? Door reviews van andere klanten te lezen kom je zoveel meer te weten over dit soort vragen. Daarom bieden wij je deze reviews op onze website aan. Wij vinden namelijk dat iedereen het recht heeft om te weten hoe de diverse aanbieders echt te werk gaan.

Over Restoro
Restoro Services Ltd. levert als website software om Windows-computers te repareren en herstellen. Het bedrijf is volgens de algemene voorwaarden gevestigd op het Engels Isle of Man en voor meer informatie over die voorwaarden of technische vragen kun je terecht bij de helpdesk van de site. Kun je het antwoord op je vraag aan Restoro niet vinden? Neem dan contact op met de medewerkers van de klantenservice. Zij zijn via e-mail en het speciale contactformulier 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Welke betaalmethodes biedt Restoro haar klanten? De aangeboden programma's kun je downloaden en volledig gebruiken nadat je hebt betaald met creditcard of PayPal. Je betaalt voor het gebruik van de software voor een jaar, de overeenkomst wordt niet automatisch verlengd.

De producten van Restoro
Consumenten die hun Windows-computer willen scannen en repareren hebben bij Restoro de keuze uit 3 verschillende mogelijkheden. Elke mogelijkheid is uitgebreider dan de voorgaande en is daarom ook duurder. Hoe werkt Restoro precies? Nadat je betaling is ontvangen krijg je per e-mail een license key die je kunt gebruiken om het programma te activeren. Al naar gelang de optie die je gekozen hebt kun je met maximaal 3 verschillende computers gebruik maken van jouw licentie. Welk retourbeleid hanteert Restoro? Deze aanbieder biedt klanten tot 60 dagen de tijd om hun aankoop terug te sturen als ze er niet tevreden me zijn.

Reviews over Restoro
Wij zijn op zoek naar consumenten die gebruik maken van de software van deze aanbieder. Wat vind jij van de betrouwbaarheid van de programma's van Restoro? Werkt het echt zo goed zoals op de site wordt aangeprezen? Of merk je eerlijk gezegd weinig verschil? Wij hopen dat jij jouw mening als klant met ons wilt delen. Dit kun je doen door een review op onze website te posten. Door dat te doen zijn we met elkaar in staat om nieuwe klanten een duidelijk beeld van de betrouwbaarheid en kwaliteit van Restoro te laten zien. Wist je al dat steeds meer consumenten reviews gebruiken om hun mening over een product of aanbieder te vormen? Daarom is het van belang dat je jouw beoordeling zo gedetailleerd mogelijk schrijft. Alleen op die manier komen anderen er precies achter wat de voor- en nadelen van de aangeboden software van Restoro zijn.