ErvaringenSite

  Ervaringen Magoosh

  Ben je op zoek naar een testvoorbereiding voor je leerlingen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Magoosh. Of ben je al vertrouwd met de diensten van dit bedrijf? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige, informatieve review over Magoosh te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen de nodige informatie geven om voor zichzelf uit te maken of deze onderneming aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews sowieso gepubliceerd.

  Over Magoosh

  Niet alle testvoorbereiding is gelijk. Magoosh zou testvoorbereiding bieden die effectief, toegankelijk en zelfs leuk is. Met Magoosh zouden je leerlingen een stap dichter zijn bij de school van hun dromen. Leerlingen zouden niet leren als ze niet betrokken zijn. Daarom brengt Magoosh testvoorbereiding naar de 21e eeuw met een 100% online leerplatform. Van lesvideo's tot oefentoetsen, Magoosh zou alles bieden wat een student nodig heeft voor succes in één platform. Of je nu testvoorbereiding in je klas integreert of bronnen voor individuele studie aanbiedt, Magoosh zou er zijn voor je leerlingen. En in tegenstelling tot boeken of docenten die zelden hun inhoud evalueren of aanpassen, verbetert Magoosh voortdurend hun product op basis van actuele feedback van studenten, veranderingen aan de toetsen en strenge data-analyse die ervoor zorgt dat onze oefenvragen zowel geldig als betrouwbaar zijn.

  Onze data delivery diensten

  Producten en diensten van Magoosh

  Op de homepagina van Magoosh kun je kiezen tussen verschillende categorieën, zoals Team, Careers, Testimonials, Blogs, Press en Contact. Omdat de categorie Blogs is onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zou je vlotter door de verschillende artikelen kunnen navigeren. Verder kun je op de site kiezen tussen de verschillende soorten tests, zoals GRE, TOEFL, ACT en PRAXIS, en je aanmelden om een partner school van Magoosh te worden. Volgens de informatie op de website zijn er tot nu toe meer dan 400 miljoen oefenvragen beantwoord, zijn er 185 landen met Magoosh studenten en werden 10 miljoen uur videolessen bekeken. Voor vragen of opmerkingen aan het team van dit bedrijf kun je de klantenservice contacteren door het online formulier in te vullen en op te sturen.

  Complimenten, klachten en tips voor Magoosh

  Ben je al vertrouwd met de producten en diensten van Magoosh, en in deze context nog op zoek naar een online platform om een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven? Dan is dit jouw kans! Hoe heb jij als klant de bestel- en betaalprocedure ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening? Is de klantenservice makkelijk bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Of wil je misschien graag enkele nuttige tips met onze bezoekers delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken in ieder geval erg uit naar jouw uniek verslag. En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, klik je gewoon even hier. Veel leesplezier!

  Magoosh
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Magoosh

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Magoosh een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Magoosh. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Magoosh actief?

  Magoosh is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Magoosh gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.