Mailbird

Alle reviews

Mailbird

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Mailbird

 

 

Heel veel mensen hebben tegenwoordig meer dan 1 e-mailadres. Een persoonlijke hotmail, een G-mail adres behorend bij de Drive, een Microsoft e-mailadres dat aangemaakt werd op je persoonlijke online-zoekmachine, mails van het werk, websites, webshops. Zou het niet veel makkelijker zijn om gewoon één adres te hebben war je alles in kunt checken? Op het internet worden tegenwoordig verschillende oplossingen aangeboden om het digitale post verkeer beter te stroomlijnen. Mailbird biedt hiervoor een oplossing aan. Wilt u meer weten over Mailbird, en wat de gebruikers van Mailbird vinden van deze service? Dan zit u bij ErvaringenSite goed! Want hier vind u niet alleen een korte omschrijving van het bedrijf zelf, maar kunt u ook de reviews en ervaringen lezen van mensen die gebruikmaken van Mailbird.

Over Mailbird
In januari 2012 kwam de eerste versie van de Mailbird-e-mailsoftware op de markt, gemaakt door de Deense Michael Olsen en Michael Bodekaer. Het product was geïnspireerd door de lichtgewicht Sparrow-e-maildervice voor OS X. In de jaren daarna werd Mailbird jaarlijks verbeterd. Ieder jaar komt er een nieuwe versie uit met nieuw applicaties om nog beter te presteren. De laatste versie die uitgebracht is in 2020 heeft verschillende Awards in de wacht weten te slepen voor de beste organisatie App die nu op de markt is. Mailbird wordt door velen verkozen over Thunderbird omdat er meer mogelijkheden zijn. Mailbird kan de berichten uit de meeste internetporviders ophalen, heeft een gemakkelijk te beheren afsprakenkalender, een zoekoptie een mogelijkheid om bestanden te importeren en organiseren en kan in verschillende talen ingesteld worden.

 

 

Producten en Diensten van Mailbird
Mailbird is een App die het mogelijk maakt nagenoeg alle digitale berichten die op verschillende locaties binnenkomen te centraliseren en organiseren. Zeker voor mensen die een eigen bedrijf hebben kan het een drama zijn om alle verschillende digitale kanalen onder controle te houden. Maar als zelfstandig ondernemer en zelfs als werknemer wil je  natuurlijk geen bericht missen! Mailbird kan een zeer geschikt tool zijn om de digitale informatie te stroomlijnen. Niet alleen kan met behulp van deze App alle binnenkomende e-mails onder 1 dak gebracht worden, maar het is ook mogelijk documenten die via de verschillende servers binnenkomen beter te organiseren en een geïntegreerde agenda bij te houden waarin de verschillende afspraken automatisch geordend kunnen worden. Mailbird stelt de gebruiker ook in staat om verschillende agenda’s in 1 keer bij te houden, spellingscontrole in verschillende talen, taken overzicht, en meerder mensen toevoegen met verschillende bevoegdheden. 

Complimenten, Klachten en Tips over Mailbird
Wanneer je op zoek bent naar een mogelijkheid om meer grip en controle te krijgen over de verschillende digitale adressen en bestanden, dan kan een App zoals die van Mailbird een absolute uitkomst zijn. Maar we verwachten wel van een dergelijke service dat deze altijd functioneert, en er een helpdesk is voor vragen en voor wanneer er problemen zijn. Stel je voor je hebt alles op Mailbird aangesloten, en dan functioneert deze niet of is deze geïnfecteerd door een virus! Daarom horen wij graag van andere gebruikers hoe deze App bevalt. Bent u tevreden over Mailbird? Heeft u goede ervaringen of juist niet? Laat hier uw persoonlijke review achter zodat andere bezoekers aan de hand van de achtergelaten klanten beoordelingen zich een beeld kunnen vormen over dit product.