MEL Science Reviews

: 12
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
Simon
Mijn oudste heeft van de leeftijd van 7 tot 9 de Mel Kids abonnement gehad en keek er telkens naar uit om het pakket elke maand te ontvangen. Aangezien we thuisonderwijs geven, vond ik dat de lesse...Lees verder
M
Mila Michel
Dit is echt een aanrader! De klantenservice is top, ze ondersteunen hun producten helemaal - snel antwoord en vervangende onderdelen of dozen indien nodig. Mijn kinderen kunnen niet wachten om de d...Lees verder
M
M. De Meyer
Het was echt super leuk voor ons! Onze zoon is helemaal gek van wetenschap en wou graag zelf experimenten uitvoeren, maar we waren een beetje bang om eraan te beginnen. Na wat opzoekwerk dachten we...Lees verder
C
chloé
De homeschool wetenschap kit was een leuke toevoeging aan ons leerplan. Het bevatte alles wat we nodig hadden en de instructiekaarten waren meestal duidelijk, hoewel we wel enkele kleine problemen ...Lees verder
E
emiel
Ik hou echt van de wetenschapssets die ik bij jullie heb gekocht! Ze zijn leuk, interessant, en mijn zoon kan ze alleen doen met maar een klein beetje hulp van mij! En het beste is dat er verschill...Lees verder

Alle reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Mel Kids pakket voor 7-9-jarigen

  Mijn oudste heeft van de leeftijd van 7 tot 9 de Mel Kids abonnement gehad en keek er telkens naar uit om het pakket elke maand te ontvangen. Aangezien we thuisonderwijs geven, vond ik dat de lessen een goede basis vormden om samen wetenschappelijke concepten te verkennen. Ik zou zeker aanraden om op zijn minst de lesboekjes samen met je kind te doen. Ook de online lessen zijn leuk en informatief. Mijn enige opmerking is dat de onderdelen van het pakket soms wat fragiel zijn. Meestal zijn ze behoorlijk stevig, dus het is niet vaak een probleem, maar we hebben wel eens een kapotte klep gehad (gelukkig makkelijk te vervangen) en één keer resulteerde de kracht die nodig was voor de montage in een gebroken plastic plaat. In beide gevallen waren de pakketten nog steeds bruikbaar en hebben we echt genoten van de kits.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  educatieve producten

  Dit is echt een aanrader! De klantenservice is top, ze ondersteunen hun producten helemaal - snel antwoord en vervangende onderdelen of dozen indien nodig. Mijn kinderen kunnen niet wachten om de dozen open te scheuren zodra ze binnenkomen - soms wordt het leven gewoon te druk. Ideaal voor thuisonderwijs. Mijn zoon is dol op de interactieve app. Mijn dochter heeft geen interesse in de app, maar vindt de makkelijk te volgen instructies geweldig. Geen teleurgestelde kinderen hier! Er zijn verschillende niveaus van vaardigheden en interesses. Het is geweldig om hun interesse te wekken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onze cool science experiment kit

  Het was echt super leuk voor ons! Onze zoon is helemaal gek van wetenschap en wou graag zelf experimenten uitvoeren, maar we waren een beetje bang om eraan te beginnen. Na wat opzoekwerk dachten we dat deze kit misschien wel de ideale oplossing zou zijn. Hij kon de wetenschap ontdekken en ermee aan de slag gaan, terwijl wij makkelijke kits en instructies hadden zodat we geen hele cursus moesten voorbereiden. Echt perfecte kits die de speelafspraakjes nog leuker maakten. We zagen hoe blij en enthousiast elk kind was om met de experimenten aan de slag te gaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Homeschool science kit

  De homeschool wetenschap kit was een leuke toevoeging aan ons leerplan. Het bevatte alles wat we nodig hadden en de instructiekaarten waren meestal duidelijk, hoewel we wel enkele kleine problemen hebben ondervonden zoals een defecte connector en een lekkende fles. Na een paar jaar hebben we besloten om het programma stop te zetten omdat mijn dochter niet zo veel interesse toonde, waardoor ongebruikte kits zich begonnen op te stapelen. We gebruiken ze nog steeds af en toe, maar het ziet ernaar uit dat onze achterstand ons nog wel even bezig zal houden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leuke, boeiende wetenschapssets

  Ik hou echt van de wetenschapssets die ik bij jullie heb gekocht! Ze zijn leuk, interessant, en mijn zoon kan ze alleen doen met maar een klein beetje hulp van mij! En het beste is dat er verschillende dozen beschikbaar zijn, en de klantenservice is top. Het hele idee achter dit product is geweldig! Ik zou zeker aanraden om de wetenschapssets eens uit te proberen voor je kinderen. Zodra mijn zoon zijn eerste doos had afgewerkt, vroeg hij meteen om een nieuwe!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  STEM-wetenschapskits voor kinderen

  Ik heb STEM-wetenschapskits besteld voor de kinderen en ik was echt blij verrast. De experimenten waren leerzaam en leuk, en het feit dat ze gebaseerd waren op echte wetenschappelijke toepassingen maakte het nog boeiender. Ik was een beetje bezorgd over de verzending, nadat ik enkele reviews had gelezen over vertragingen, maar gelukkig kwam mijn bestelling snel en op tijd aan. Dit was echt een fantastische manier om de kinderen wat extra STEM-ervaring te geven, zeker in een jaar waarin ze op school niet zoveel hebben gekregen als normaal.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanmelden voor wetenschappelijke experimenten

  Ik kan echt niet genoeg benadrukken hoe geweldig de deals van dit bedrijf zijn. Mijn zoon krijgt een veel interessanter wetenschapslab dan ik vroeger had. Hij kijkt er altijd naar uit om zijn doos in de post te krijgen en is gemotiveerd om de concepten te begrijpen. Ik denk dat deze abonnementsdienst echt een game changer is voor hem op school, vooral omdat hij zo verlegen is en geen zelfvertrouwen heeft in een groep. Als verpleegkundige begrijp ik hoe belangrijk het is om wetenschap naar de gemeenschap te brengen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van kwaliteitsvolle kits

  Ik ben echt blij met de kwaliteit van de kits die ik gekocht heb. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en leuk voor zowel ouders als kinderen. Ik had me oorspronkelijk ingeschreven om het thuisonderwijs te ondersteunen en vond ze daar echt perfect voor. Elke kit die ik ontvangen heb, is echt boeiend. Ze zijn makkelijk te gebruiken, vragen weinig voorbereiding of opruimwerk, en het bedrijf biedt uitgebreide ondersteuning. Voor de prijs die je betaalt, vind ik deze kits echt waardevol.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super leuke kits

  De kits zijn echt geweldig, maar misschien zouden ze iets meer variatie kunnen gebruiken in leeftijden. Mijn broertje zit in groep 3 en vond de kits een beetje te gemakkelijk nadat hij er een paar had gedaan. Zou graag willen dat het iets moeilijker wordt na een paar kits. Verder echt leuk en houdt ons goed bezig tijdens deze stressvolle tijd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Science experiment sets

  Ik was eerst boos door de extra kosten bij de levering, had dat helemaal niet verwacht. Het leek wel alsof ik beetgenomen werd. Gelukkig heeft George positief gereageerd en heeft mij verzekerd dat het probleem zal worden opgelost zonder extra verzendkosten. Ik ben hem enorm dankbaar voor zijn hulp en verduidelijking.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Unieke experimenten, verhoogde interesse in wetenschap

  Mijn familie vond deze experimenten echt super tof. Ze hebben hun nieuwsgierigheid naar wetenschap aangewakkerd en ze hebben enorm genoten van het uitvoeren ervan. Ik vind het een aanrader voor ouders om hun kinderen hierin te steunen, omdat sommige uitleg wel wat lastig kan zijn voor kinderen om helemaal te vatten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Educatieve en leuke kitjes

  Ik heb echt genoten van de educatieve en leuke kitjes van dit bedrijf, ze zijn zo makkelijk te monteren en zitten vol leuke en leerzame inhoud. Soms liep er wel eens iets mis, maar de klantendienst heeft dit snel opgelost. Mijn kinderen zijn er dol op en leren er echt veel van.


Anderen bekeken ook