NordVPN

Alle reviews

NordVPN

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Senetic merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Senetic

0 reviews

Het internet is een onuitputtelijke bron van informatie en aanbiedingen. Ook op onze site, ErvaringenSite, vind je genoeg bedrijven die zich hebben...

NordVPN

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde manier op het web te surfen. Dit doen ze door u verbinding te laten maken via een IP-adres dat niet aan uw computer gerelateerd is. Op deze manier wordt uw identiteit beschermd en heeft u geen last van cookies, interferentie of censuur. 

Over NordVPN
NordVPN is in 2012 opgericht in Panama door 4 jeugdvrienden. In mei 2016 werd ook een Android App uitgebracht, gevolgd door de iOS app in Juni datzelfde jaar. In 2017 brachten ze eveneens een plug-in uit voor de Chromebrowser. Sinds 2019 is NordVPN beschikbaar in 62 landen en opereert met meer dan 5.200 servers. 

Producten en Diensten NordVPN
NordVPN stuurt al het internetverkeer door een afgelegen server waardoor de gebruikers’ IP-adres verborgen is en al het binnenkomend en uitgaand verkeer gecodeerd wordt. Voor de codering van die data gebruikt NordVPN de OpenVPN en Interket Key Exchange ofwel IPsectechnologies. Verder biedt NordVPN ook verschillende services aan voor specifieke doeleinden, zoals P2P-sharing, dubbele codering en verbinding maken met het Tor netwerk.

NordVPN heeft ook desktopapplicaties voor Windows, macOS en Linux alsook een app voor Android TV. Abonnees krijgen verder ook toegang tot gecodeerde proxy-extensies en kunnen met maximaal zes apparaten verbinden.

In Juli 2019 heeft NordVPN ook Nordynx gelanceers, een nieuwe VPN-tool gebaseerd op het experimentele WireGuard protocol, bedoeld om een snellere performance dan IPSec en OpenVPNtunneling protocollen te bewerkstelligen. Volgens Wired levert dit een versnelde service op met honderden MB/s.

Het gebruik van een VPN is sinds begin 2020 ook flink gestegen in Nederland door het vele thuiswerken. Er zijn steeds meer organisaties die voor hun medewerkers een VPN-dienst nodig hebben zodat ze op afstand veilig kunnen inloggen op het kantoornetwerk. Echter is het netwerk niet altijd zo goed als geadverteerd wordt daar volgens Tweakers vele bedrijven nog gebruik maken van kwetsbare VPN verbindingen.

Klachten en complimenten

Heeft u klacht of compliment over NordVPN dan willen wij uw mening horen. Heeft u de service van NordVPN gebruikt en daar een prettige of onprettige ervaring aan overgehouden laat dat ons dan weten middels het achterlaten van een review. Hoe goed is de prijs-kwaliteit verhouding bijvoorbeeld, hoe goed acht u de service en waar gebruikt u de service van NordVPN persoonlijk voor? Help uw medemens met het maken van de juiste keuze met betrekking tot het kiezen van een VPN-service. Een goed ingelicht mens telt immers voor twee. Meer lezen over onlineservices zoals NordVPN? Neem dan op ErvaringenSite een kijkje.