ErvaringenSite

  Ervaringen Online GfK

  Wil je beloond worden voor het invullen van online enquêtes? Kijk dan zeker eens bij Online GfK. Per vragenlijst krijg je punten die je dan kan inwisselen voor geld bij bepaalde bedrijven. Handig toch? Wat klanten vinden van Online GfK lees je hier op ErvaringenSite!
  Zelf ervaring met Online Gfk? Laat dan zeker een review achter op deze pagina en help anderen!

  Over Online GfK

  Online GfK is een webplatform waar je kan deelnemen aan online onderzoeken. Voor het invullen van de vragenlijsten krijg je punten, die punten kan je dan weer omruilen voor tegoedbonnen bij Bol.com, Kinepolis, Coolblue, Proxis.com, Fun en meer. Een vragenlijst van 10 minuten levert je ongeveer 100 punten op, 2000 punten is 10 euro waard. je wordt enkel uitgenodigd voor enquêtes waar je voor in aanmerking komt. Moest het zijn dat je na enkele vragen beseft dat je niet tot de doelgroep behoort dan beland je in een groep waar ze iedere maand 10 keer 2000 punten aan verloten.


  Ontdek het bedrijf GfK!

  Diensten van Online GfK

  Bij GfK kan je terecht voor het invullen van online vragenlijsten, in ruil daarvoor kan je punten sparen en dei inwisselen voor waardebonnen bij onder andere Coolblue, Bol.com, Kinepolis, Sodexo, … of je kan ze ook schenken aan het goede doel 11.11.11. Bij de meeste aanbieders kan je de waardebonnen cumuleren. Bij het inschrijvingsproces verdien je ook punten dus dan ben je al mooi op weg naar de eerste 2000 punten. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden, ze worden gebruikt om te bepalen als je in aanmerking komt voor een bepaald onderzoek of niet. Je kan ook zelf aangeven hoeveel keer je gecontacteerd wil worden door Online GfK voor het invullen van een vragenlijst, hun streefdoel is minstens 1 keer per maand.

  Klachten of vragen voor Online GfK

  Heb je vragen of een klacht over Online GfK? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier op de website. Online GfK heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Online GfK? Heb je al heel wat tegoed kunnen opsparen en zo kortingen kunnen scoren? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van online GfK. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je in te schrijven bij Online GfK? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Online GfK
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Online GfK

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Online GfK een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Online GfK. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Online GfK actief?

  Online GfK is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Online GfK gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.