ErvaringenSite

  Ervaringen PureVPN

  Door gebruik te maken van een VPN verbinding kun je veilig en anoniem van het internet gebruik maken. Je gegevens, wachtwoorden en de plaats waar je je bevindt blijven verborgen zodat je niet bang hoeft te zijn voor diefstal van je persoonlijke informatie. Er zijn inmiddels veel sites die programma's en pakketten aanbieden waarmee je dit kunt bereiken. Maar welke VPN aanbieder is in de ogen van andere klanten het meest betrouwbaar? Het antwoord op die vraag vind je in de reviews die deze klanten op onze website plaatsen. Zo kom je er zonder veel gedoe snel achter wat zij de beste en meest betrouwbare sites vinden om een VPN aan te schaffen.

  Over PureVPN

  PureVPN is een website die wordt beheerd door GZ Systems Ltd, een bedrijf dat in Hong Kong gevestigd is. De site beschikt over een chatfunctie om met de medewerkers van de klantenservice in contact te komen voor vragen over producten, het downloaden en installeren van de software en betalingen. Via de homepagina van PureVPN kun je direct een bestelling plaatsen en betalen. Het bedrijf accepteert beveiligde betaalmethodes zoals PayPal, creditcard of cryptomunten. De VPN van deze aanbieder kan gebruikt worden op computers met Windows en Mac besturingsprogramma's en is tevens geschikt voor telefoons en tablets die op Android en iOS draaien. PureVPN biedt klanten een 31 dagen niet goed geld terug garantie. Ben je tijdens deze periode na de activering van de software niet tevreden dan kun je het betaalde bedrag terugvragen.

  De producten van PureVPN

  Wat kun je doen met een VPN van PureVPN? Je maakt gebruik van het internet met een anonieme IP-verbinding. Bovendien wordt door encryptie al je persoonlijke informatie zoals wachtwoorden en bankinformatie versleuteld, niemand kan daar dus gebruik van maken. Ook krijg je met deze VPN toegang tot content die beschikbaar is in het land waarin je virtueel inlogt. Op die manier kun je films en video's op streamingdiensten bekijken die normaal gesproken geblokkeerd zijn. Waar staan de servers van PureVPN? Deze aanbieder beschikt over meer dan zesduizend servers die verspreid staan over 140 landen wereldwijd. Welke mogelijkheden biedt PureVPN? Via de website van deze aanbieder heb je de keuze uit een abonnement voor een maand, een jaar of twee jaar. De maandelijkse kosten worden goedkoper als het abonnement langer duurt.

  Reviews over PureVPN

  Ben jij op dit moment klant van PureVPN of ben je dat onlangs geweest? Dan nodigen wij je uit om jouw beoordeling over deze aanbieder op onze website te plaatsen. Zo help je consumenten aan de informatie die zij op de site van PureVPN niet zullen vinden. Je kunt in jouw review onder meer schrijven over de kwaliteit van het product, het gemak van de installatie of de reden waarom je geen klant meer bent. Heb jij ervaring met de manier waarop het bedrijf met klachten omgaat? Laat ook vooral dit soort zaken weten, alleen op die manier krijgen klanten namelijk een compleet beeld van de manier waarop PureVPN te werk gaat. Het delen van jouw recensie wordt je nu al in dank afgenomen.

  PureVPN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PureVPN

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PureVPN een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PureVPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PureVPN actief?

  PureVPN is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PureVPN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.