Qobuz

Alle reviews

Qobuz

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Qobuz

Muziekliefhebbers opgelet! Er is goed nieuws! Het komt heel vaak voor dat bij het streamen van muziek de kwaliteit van de opname achteruit gaat. Dit kan voor echt muziekliefhebbers onacceptabel zijn. Dit heeft vaak te maken met de opslagruimte en de download snelheid. Maar nu zijn er ook browsers die waarde hechten aan kwaliteit, zoals Qobuz. Heeft u ervaring met deze website? Is het echt waar dat de muziek hier beter klinkt? Hier vind u alles wat u moet weten over deze aanbieder. Na een korte introductie van het bedrijf en een kleine inleiding over de door het online bedrijf aangeboden producten en diensten geven wij graag het woord aan u! Want wie kan er nu beter een oordeel vellen over een online winkel dan degene die wel eens zaken het de winkel of het bedrijf in kwestie heeft gedaan? Bij ErvaringenSite bent u van harte welkom om uw review achter te laten!
 

Over Qobuz 
Het online bedrijf Qobuz is in 2008 opgericht, met als doel om de  muziekfans in deze digitale wereld te trakteren op een kwaliteit van muziek die audiofielen, degenen die van muziek houden, altijd al hebben gekoesterd. Naast de geluidskwaliteit heeft Qobuz een duidelijke eigen stijl dan de andere muziekdiensten. Elke week komen er weer honderden platen in alle genres bij in hun bestand. Wie verantwoordelijk is voor deze streaming site is helaas nergens terug te lezen. 
 

Producten en Diensten van Qobuz
Iedere week bezorgt de platenindustrie weer honderden, soms duizenden nieuwe albums af voor deze streamings site die meer dan 70 miljoen nummers beschikbaar heeft en de beste Hi-Res-catalogus ter wereld met de hoogste geluidskwaliteit, voor streamen & downloaden. Op de website staan ook meer dan 500.000 albumrecensies en artiesten biografieën. Voor toegang tot het downloaden en streamen vanaf deze website dien je wel eerst een streamingsplan af te sluiten waarin je aangeeft hoeveel je wilt streamen of downloaden. Deze website is niet alleen geschikt voor de echte muziekliefhebbers, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld een uitstekende kwaliteit van een muziekstuk nodig hebben als achtergrond muziek voor hun documentaire of film, alhoewel je natuurlijk wel moet uitkijken met de rechten op de muziek. Ook Dj's zijn erg blij met deze website. Voor leden is er een zeer uitgebreide bibliotheek aan muziek en heel veel achtergrondinformatie over de artiesten en de muziekindustrie beschikbaar. 

Complimenten, Klachten en Tips over Qobuz
Muziekalbums uit het verleden vormen een groot, levend museum. Qobuz doet er alles aan om de oude vinyl albums zo goed mogelijk digitaal te presenteren, en de nieuwe muziek op te loaden voor een compleet muziekoverzicht van zeer goede kwaliteit. Hoe deze kwaliteit naar voren komt, is uiteraard ook afhankelijk van het apparaat waarop de muziekbestanden afgespeeld worden. Heeft u een abonnement bij deze muziek streamer? Wat vind u van de kwaliteit en het muziekaanbod? Kunt u uitleggen wat het verschil is tussen deze streamer en anderen zoals bijvoorbeeld het succesvolle Spotify? Wij zien uit naar uw persoonlijke beoordelingen! ErvaringenSite doet niet aan betaalde reviews om een zo objectief mogelijk beeld te creëren van het daadwerkelijke bedrijf achter de website.