ErvaringenSite

  Ervaringen SpotAHome

  Als je vanwege je werk of uit persoonlijke keuze voor langere tijd verhuist naar een grote Europese stad dan heb je meerdere mogelijkheden om een woning te zoeken. Natuurlijk zijn er de traditionele makelaars die met hun sites woningruimte te huur aanbieden. Daarnaast bestaan er inmiddels ook platforms die zich in het bijzonder richten op het verhuren van woningen per maand, iets wat je bij veel makelaars nog niet kan doen. Welke aanbieder je wilt gebruiken tijdens jouw zoektocht is natuurlijk jouw keuze, maar hoe weet je of die aanbieder betrouwbaar is? Laat ons je helpen door je reviews van andere klanten op onze website aan te bieden. In die reviews beschrijven zij over hun ervaringen met de diverse sites en platforms. Op die manier krijg je het beste inzicht over wat de mogelijkheden zijn.

  Over SpotAHome

  SpotAHome is een Spaans bedrijf dat in Madrid gevestigd is en dat via zijn website woningen en kamers voor minstens 30 dagen te huur aanbiedt. De site is in 2014 gelanceerd door de vier oprichters die persoonlijk ervaring hadden met het huren van huizen in vele werelddelen. Wat wil SpotAHome bereiken met de website? Klanten hebben bij dit platform de mogelijkheid om zonder fysiek bezoek appartementen, kamers en woningen te bekijken. Bovendien krijg je als klant hulp om met een eigenaar te communiceren als je zijn taal niet spreekt. Hoe kom je meer te weten over de mogelijkheden die SpotAHome te bieden heeft? Je kunt gebruik maken van de rubriek met veelgestelde vragen, je stuurt een e-mail naar de klantenservice of je gebruikt de live chat om antwoord te krijgen op de vragen die je hebt.

  Online diensten // House of Heroes

  De producten van SpotAHome

  Je kunt bij SpotAHome terecht in een aantal grote steden in Europa als je een verblijf voor minstens een maand zoekt. Maar niet alleen huurders kunnen gebruik maken van deze site, als je eigenaar van een woning bent kun je jouw eigendom op de site plaatsen om op die manier huurders te vinden. Hoe werkt de site van SpotAHome? Door gebruik te maken van het zoekfilter krijg je alle opties te zien die aan jouw wensen voldoen. Alle mogelijkheden staan op een lokale landkaart vermeld zodat je snel ziet waar de aangeboden woningen zich bevinden. Elke optie beschikt over een gedetailleerde beschrijving waar onder meer vermeld staat hoeveel borg je voor aanvang moet betalen. Nadat bevestiging van je reservering door de eigenaar betaal je de eerste maand huur via het platform van SpotAHome.

  Reviews over SpotAHome

  Is SpotAHome een betrouwbare website als het aankomt op het huren van woningen in andere landen? Jij als gebruiker van de site kunt antwoord op die vraag geven. Mocht jij een huurder of verhuurder zijn die dit platform gebruikt dan horen we graag wat je ervaring er mee is. Om je commentaar met anderen te delen kun je een review op onze website plaatsen. Door dat te doen wijs je nieuwe gebruikers op de voor- en nadelen van dit platform en je geeft ze zo advies over waar zij op moeten letten. Bovendien kunnen wij aan de hand van jouw beoordeling duidelijk laten zien wat de algehele waardering van klanten voor deze site is.

  SpotAHome
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SpotAHome

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SpotAHome een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SpotAHome. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SpotAHome actief?

  SpotAHome is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Tuin & Kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SpotAHome gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.