SpotAHome

Alle reviews

SpotAHome

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Rooming merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers

Rooming

0 reviews

Heb je interesse om een woning te huren? Of misschien wil zelf iets verhuren? Dan zou het aanbod van Rooming iets voor jou kunnen zijn. Het is ook ...

VONROC merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Huis, Tuin & Kamers producten

VONROC

0 reviews

Goede gereedschap waar men lang profijt van kan hebben is een must en een lust. Gewoon de schuur binnen stappen, uw vertrouwde gereedschap pakken e...

JAAP.NL merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers

JAAP.NL

0 reviews

Wilt u een huis huren, verkopen en of kopen? Bent u op zoek naar een voor u en of uw gezin passende woning? U weet niet zo goed welke woonhuistype&...

Unibricks merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers

Unibricks

0 reviews

Als u erover denkt om te investeren in vastgoed is Unibricks een optie voor u. Blijf lezen om te leren wat anderen voor ervaring hebben met dit bed...

SpotAHome

Als je vanwege je werk of uit persoonlijke keuze voor langere tijd verhuist naar een grote Europese stad dan heb je meerdere mogelijkheden om een woning te zoeken. Natuurlijk zijn er de traditionele makelaars die met hun sites woningruimte te huur aanbieden. Daarnaast bestaan er inmiddels ook platforms die zich in het bijzonder richten op het verhuren van woningen per maand, iets wat je bij veel makelaars nog niet kan doen. Welke aanbieder je wilt gebruiken tijdens jouw zoektocht is natuurlijk jouw keuze, maar hoe weet je of die aanbieder betrouwbaar is? Laat ons je helpen door je reviews van andere klanten op onze website aan te bieden. In die reviews beschrijven zij over hun ervaringen met de diverse sites en platforms. Op die manier krijg je het beste inzicht over wat de mogelijkheden zijn.

Over SpotAHome
SpotAHome is een Spaans bedrijf dat in Madrid gevestigd is en dat via zijn website woningen en kamers voor minstens 30 dagen te huur aanbiedt. De site is in 2014 gelanceerd door de vier oprichters die persoonlijk ervaring hadden met het huren van huizen in vele werelddelen. Wat wil SpotAHome bereiken met de website? Klanten hebben bij dit platform de mogelijkheid om zonder fysiek bezoek appartementen, kamers en woningen te bekijken. Bovendien krijg je als klant hulp om met een eigenaar te communiceren als je zijn taal niet spreekt. Hoe kom je meer te weten over de mogelijkheden die SpotAHome te bieden heeft? Je kunt gebruik maken van de rubriek met veelgestelde vragen, je stuurt een e-mail naar de klantenservice of je gebruikt de live chat om antwoord te krijgen op de vragen die je hebt.

De producten van SpotAHome
Je kunt bij SpotAHome terecht in een aantal grote steden in Europa als je een verblijf voor minstens een maand zoekt. Maar niet alleen huurders kunnen gebruik maken van deze site, als je eigenaar van een woning bent kun je jouw eigendom op de site plaatsen om op die manier huurders te vinden. Hoe werkt de site van SpotAHome? Door gebruik te maken van het zoekfilter krijg je alle opties te zien die aan jouw wensen voldoen. Alle mogelijkheden staan op een lokale landkaart vermeld zodat je snel ziet waar de aangeboden woningen zich bevinden. Elke optie beschikt over een gedetailleerde beschrijving waar onder meer vermeld staat hoeveel borg je voor aanvang moet betalen. Nadat bevestiging van je reservering door de eigenaar betaal je de eerste maand huur via het platform van SpotAHome.

Reviews over SpotAHome
Is SpotAHome een betrouwbare website als het aankomt op het huren van woningen in andere landen? Jij als gebruiker van de site kunt antwoord op die vraag geven. Mocht jij een huurder of verhuurder zijn die dit platform gebruikt dan horen we graag wat je ervaring er mee is. Om je commentaar met anderen te delen kun je een review op onze website plaatsen. Door dat te doen wijs je nieuwe gebruikers op de voor- en nadelen van dit platform en je geeft ze zo advies over waar zij op moeten letten. Bovendien kunnen wij aan de hand van jouw beoordeling duidelijk laten zien wat de algehele waardering van klanten voor deze site is.