Ticketmaster Reviews

: 13
85% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
M. Thys
Wow, ik ben naar een balletvoorstelling geweest en ik was echt onder de indruk! Het decor was ongelooflijk en de kostuums waren zo mooi. Het orkest was geweldig en de dansers op het podium waren ec...Lees verder
E
Eloïse Hardy
De show was echt geweldig en een fantastische avond uit! Het was een plezante verrassing om niet enkel Piv zelf te zien optreden, maar ook zijn 5 andere grappige collega's. De voorstelling was...Lees verder
D
De Smet
Het concert van Helmut Lotti goes Metal was echt super! We hebben anderhalf uur lang genoten van pure metal/rock uit de jaren 80! Het was gewoon geweldig om hem te zien optreden, een soort Helmut L...Lees verder
B
Baert
Mijn ervaring met het kopen van mijn laatste tickets was over het algemeen goed. Alles is vlot verlopen en ik heb de tickets ontvangen zoals gevraagd, zonder enig probleem. Wel was ik even teleurge...Lees verder
I
Inès
Het ticket voor het optreden heb ik makkelijk kunnen krijgen via de website, maar de service tijdens het evenement was helaas niet zo goed. Het optreden op zich was fantastisch, maar werd verstoord...Lees verder

Alle reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Balletvoorstelling

  Wow, ik ben naar een balletvoorstelling geweest en ik was echt onder de indruk! Het decor was ongelooflijk en de kostuums waren zo mooi. Het orkest was geweldig en de dansers op het podium waren echt fantastisch! Vooral het 'corps du ballet' was zo synchroon, ik kon niet stoppen met kijken. Dit is echt hoe ballet hoort te zijn, mensen! Zo'n geweldige ervaring, ik ben er echt helemaal weg van. Echt een aanrader, geloof me!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename verrassing

  De show was echt geweldig en een fantastische avond uit! Het was een plezante verrassing om niet enkel Piv zelf te zien optreden, maar ook zijn 5 andere grappige collega's. De voorstelling was hilarisch, amusant en zorgde voor een geweldige sfeer in de zaal. Het bandje dat de pauzes opvulde was ook super goed en zorgde voor wat afwisseling tijdens de show. We kijken al uit naar de volgende keer dat we erbij kunnen zijn!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Helmut Lotti goes Metal concert tickets

  Het concert van Helmut Lotti goes Metal was echt super! We hebben anderhalf uur lang genoten van pure metal/rock uit de jaren 80! Het was gewoon geweldig om hem te zien optreden, een soort Helmut Lotti goes Metal 🤘 Hij heeft het echt goed gedaan, met zijn stem en energie heeft hij alles om dit blijvend te kunnen doen! Het was een avond vol energie, plezier en goede muziek. Een absolute aanrader voor alle muziekliefhebbers!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van Tickets

  Mijn ervaring met het kopen van mijn laatste tickets was over het algemeen goed. Alles is vlot verlopen en ik heb de tickets ontvangen zoals gevraagd, zonder enig probleem. Wel was ik even teleurgesteld toen bleek dat de stoelen die ik had gereserveerd al bezet waren. Gelukkig kreeg ik snel nieuwe plaatsen toegewezen op een nog betere plek, dus uiteindelijk was ik tevreden met de service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ticket voor optreden

  Het ticket voor het optreden heb ik makkelijk kunnen krijgen via de website, maar de service tijdens het evenement was helaas niet zo goed. Het optreden op zich was fantastisch, maar werd verstoord door verschillende technische problemen zoals stroompannes. Dat zorgde voor wat ontevredenheid bij het publiek en dreigde zelfs het optreden te doen stopzetten. Spijtig dat dit de totale ervaring heeft verstoord.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super magische mooie ervaring

  De show was echt prachtig en zo goed! Ik hoop echt dat ze nog eens terugkomen. De organisatie was helemaal top en echt super vriendelijk. Kortom, een avond om nooit te vergeten. PROFICIAT vooral aan die fantastische dansers!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Topavond met Garry Hagger en Johnny Logan

  Het was echt een geweldige avond met twee super artiesten op het programma! Garry Hagger zorgde voor een mooie en gezellige opening, waardoor de avond meteen goed van start ging. En dan natuurlijk Johnny Logan, een echte topper waarvan ik echt geen genoeg kon krijgen. Ik hoop dat hij snel weer terugkomt naar het podium van Kursaal, misschien zelfs weer met Garry Hagger als voorprogramma.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima

  Ik heb hier al verschillende kaartjes gekocht voor paradiso in Amsterdam. Voor back to the zoo, een keertje mumford & sons zelfs wat echt supergaaf was. Bestellen is simpel. Beetje jammer dat je ook "lid" moet zijn van paradiso wat je dus voor elk kaartje extra moet kopen (wat dus gewoon extra entreegeld is) maar goed...dan heb je wel een supergaaf concert.

  Jeetje Jopie, ga je nu een bedrijf afzeiken op het feit dat ze een lelijke website hebben?? Misschien is het beter om te letten op wat voor service en prijs ze leveren ipv het uiterlijk van een website? lIjkt me wel toch?? Ik snap het wel hoor...website niet echt tof...maar daarentegen heb ik wel altijd goede ervaringen met ze gehad.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niks anders meer!

  Ik koop al mijn ticket´s voor concerten op ticketmaster! Ik vind het een makkelijke site en ik kan er bijna altijd wel het kaartje op vinden wat ik zoek! Ik heb ook wel eens vaker in de wachtrij moeten staan en dat de server dan crasht, dat is dan super vervelend, maar dat gebeurd overal wel eens, ik bedoel kijk naar Ziggo en T-mobile. Techniek is nou eenmaal niet alles.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  VIPtickets met Meet & Greet met B-Brave!!!

  ik wil heeeeel graag naar B-Brave volgende week maar ik snap niet hoe ik die kaartjes moet boeken. ze staan wel online maar ik moet het aantal aanpassen ofzo?

  ik wil ze ontmoeten ben al zoooo lang fannnn!!

  Kaj is zoooo knap!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  platinum tickets

  Ik kocht platina voor shawn mendes voor 115 euro en zit op rij 2 op de gallery d en iemand die op rij 1 zit betaalde 51 voel me opgelicht!!!!!!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte service

  Ticketmaster is telefonisch niet bereikbaar (behalve voor telefonische bestellingen, maar NIET voor vragen) en op het contactformulier wordt zelfs na meerdere pogingen niet gereageerd. Contact via FB wordt ook niet gereageerd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Justin Bieber kaartjes

  Heb kaartjes gekocht voor Justin Bieber via ticketmaster. Nou ja, ééntje dan.
  Echt zooo stom. Ik stond megalang in de rij, maar goed dat had ik wel verwacht: hallo, het is JUSTIN BIEBER!! Maar toen ik dus eindelijk aan de beurt was, en vooraf al had geselecteerd dat ik TWEE kaartjes wilde, was er ineens nog maar eentje beschikbaar.
  Nou, je gaat mij niet vertellen dat ik TOEVALLIG het allerlaatste kaartje had. Echt superstom. Wilde met een vriendin gaan, maar ga nu dus waarschijnljik alleen naar dat concert. Wel heel gaaf dat ik eindelijk naar Justin kan, ik ben een echte belieber, maar vind het heel stom van Ticketmaster dat ik nu alleen moet want volgens mij komt het gewoon omdat hun website het niet goed deed. Misschien door de drukte van al die mensen, maar daar zou die website toch tegen moeten kunnen?!


Anderen bekeken ook