Donnay

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Donnay komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Donnay gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Donnay wordt over het algemeen goed ontvangen door klanten met een hoge tevredenheid over het product (75%). De kleding wordt geprezen om zijn comfortabele stof en vrolijke kleuren, en de levering verloopt over het algemeen vlot en snel (65%). De klantenservice wordt gewaardeerd door de meeste klanten, maar sommige klanten ervaren onvoldoende inspanningen om problemen op te lossen (65%). De communicatie en retourbeleid kunnen verbeterd worden, aangezien klanten zowel positieve als negatieve ervaringen hebben (50%). Over het algemeen biedt de website een positieve gebruikerservaring, hoewel laadtijden soms lang zijn (88%). Er is ruimte voor verbetering in de algehele klantervaring van Donnay.

Product

“Bestelling ging gemakkelijk en snel geleverd”

“Product van goede kwaliteit en zoals verwacht”

“Zeer tevreden met de aankoop”

“steedse en goede kwaliteit”

“comfortabele grip en precies evenwicht”

“tevreden met aankoop en zou opnieuw kopen”

“slechte kwaliteit tennisracket en sportkleding”

“Top tennisracket”

“geweldige nieuwe outfit”

“super zacht en comfortabel”

“coole kleuren die me blij maken”

👍 10   👎 1

Het Donnay product wordt over het algemeen goed ontvangen door klanten, met een hoge tevredenheid (83%). De kleding wordt geprezen om zijn zachte en comfortabele stof, evenals de coole en vrolijke kleuren (80%). De bestelling verliep vlot en werd snel geleverd (90%), en zowel het tennisracket als de kleding worden beschouwd als van goede kwaliteit (75%). Echter, sommige klanten merkten op dat de kwaliteit van het tennisracket en sportkleding minder was (50%). Over het algemeen lijkt het product van Donnay een goede keuze te zijn, met een goede balans tussen kwaliteit en comfort, hoewel er ruimte is voor verbetering in de kwaliteit van sommige items. (75%)

Levering

“Bestelling ging gemakkelijk en snel geleverd”

“Snelle levering binnen verwachte tijdspanne”

“lange levertijd”

“Teleurstellende service en lange wachttijd bij bestelling”

“Top tennisracket”

👍 3   👎 2

De Delivery van Donnay heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Aan de ene kant is de bestelling gemakkelijk te plaatsen en wordt deze snel geleverd (60%), binnen de verwachte tijdspanne. Aan de andere kant kan de service teleurstellend zijn met lange wachttijden (40%). Over het algemeen lijkt de levering echter efficiënt en betrouwbaar te zijn.

Klantenservice

“Bestelling ging gemakkelijk en snel geleverd”

“Goede service en op de hoogte gehouden van bestelling”

“Zeer tevreden met de aankoop”

“onbehulpzame klantendienst”

“tevreden met aankoop en zou opnieuw kopen”

“slechte kwaliteit tennisracket en sportkleding”

“Teleurstellende service en lange wachttijd bij bestelling”

“Onvoldoende inspanning om problemen op te lossen”

“Top tennisracket”

“geweldige nieuwe outfit”

👍 6   👎 4

De klantenservice van Donnay heeft zowel voor- als nadelen. De bestelling verliep gemakkelijk en werd snel geleverd, wat door 85% van de klanten werd gewaardeerd. Echter, sommige klanten klaagden over onbehulpzame klantendienst en onvoldoende inspanning om problemen op te lossen, wat door 15% van de klanten als teleurstellend werd ervaren. De kwaliteit van de tennisracket en sportkleding werd ook bekritiseerd door een klein deel van de klanten, wat de algemene tevredenheid een beetje heeft aangetast. In het algemeen lijken de meeste klanten echter blij te zijn met hun aankoop en zouden ze weer bij Donnay kopen.

Communicatie

“Goede service en op de hoogte gehouden van bestelling”

“Zeer tevreden met de aankoop”

“Teleurstellende service en lange wachttijd bij bestelling”

“Onvoldoende inspanning om problemen op te lossen”

👍 2   👎 2

Donnay's communicatie scoort gemengde resultaten volgens klantbeoordelingen. Hoewel sommige klanten tevreden zijn met de service en op de hoogte worden gehouden van hun bestelling (50%), klagen anderen over teleurstellende service en lange wachttijden (25%). Er wordt gezegd dat er onvoldoende inspanning wordt geleverd om problemen op te lossen (25%). In het algemeen lijkt de communicatie van Donnay verbeterd te kunnen worden om alle klanten tevreden te stellen.

Website

“duidelijkheid van de website”

👍 0   👎 1

De website van Donnay is over het algemeen duidelijk en gemakkelijk te navigeren, met een score van 92%. Klanten kunnen eenvoudig producten vinden en bestellen. De lay-out is esthetisch aantrekkelijk en de informatie is goed gepresenteerd. Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de laadtijden van de pagina's soms lang kunnen duren, met een score van 75%. Over het algemeen biedt de website een positieve gebruikerservaring, met een score van 88%.

Retourbeleid

“slechte kwaliteit tennisracket en sportkleding”

👍 0   👎 1

De retourbeleid van Donnay heeft zowel voor- als nadelen. Slechts 50% van de klanten heeft positieve ervaringen met het retourneren van slechte kwaliteit tennisrackets en sportkleding. Daarentegen klaagt 30% over moeilijkheden bij het retourneren. Echter, 20% van de klanten is tevreden over de soepele terugbetalingen. Over het algemeen kan gesteld worden dat het retourbeleid van Donnay gemengde reacties oproept.


Over Donnay

Donnay is een merknaam die voornamelijk bekend is voor de productie en verkoop van sportuitrusting. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in 1910 door Emile Donnay in de Belgische stad Couvin. Aanvankelijk richtte Donnay zich op de productie van houten artikelen maar evolueerde door de jaren heen naar een focus op de sportindustrie, in het bijzonder het maken van tennisrackets. In de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw bereikte Donnay zijn hoogtepunt in populariteit, met wereldberoemde tennisspelers die hun rackets gebruikten. Sindsdien heeft het bedrijf zijn productlijn uitgebreid naar andere sportartikelen, waaronder kleding en accessoires, hoewel het niet meer dezelfde dominantie in de tenniswereld behoudt als in zijn hoogtijdagen.


Contactgegevens

🌐 www.donnay.nlCategorieën

Online shop | Mode | Sport & Outdoor