E5

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor E5 komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor E5 gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. E5 is een bedrijf dat hoog scoort op productkwaliteit (25%), comfortabele pasvorm (25%), en redelijke prijzen (15%). De snelle en efficiënte bestelprocedure (20%) en tijdige levering (100%) worden ook zeer gewaardeerd. De klantenservice en communicatie ontvangen positieve feedback met behulpzaam personeel en goed advies (80%). De website is overzichtelijk en goed georganiseerd (100%), maar sommige klanten ervaren een beperkt online assortiment (30%). Het retourbeleid wordt over het algemeen positief beoordeeld (85%), maar sommige klanten hebben opgemerkt dat terugbetalingen soms lang kunnen duren (15%). Al met al lijkt E5 een solide keuze voor shoppers die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten met een efficiënte service.

Product

“breed assortiment kleding en accessoires”

“topkwaliteit van de jas”

“topkwaliteit kleding”

“perfecte pasvorm”

“mooie collectie herenkleding”

“kwaliteit van de kleding”

“duurzaamheid en kwaliteit van materialen”

“Ruime keuze aan herenbroeken van topkwaliteit”

“Redelijke prijzen en bijdrage aan duurzaamheid en lokale productie”

“Algemene tevredenheid en intentie om opnieuw te kopen”

“Bestelling en levering waren snel en vlot”

“Kwaliteit van de kleding is geweldig en de maat was perfect”

“Zal zeker weer terugkomen voor meer”

“Goede kwaliteit en comfortabele pasvorm”

“Mooie snit en zachte stof”

“geweldig t-shirt gekocht”

“Snelle en efficiënte bestelprocedure”

“Goede kwaliteit van het product”

👍 18   👎 0

De E5-producten hebben een goede kwaliteit en comfortabele pasvorm (25%), mooie snit en zachte stof (15%), bieden een breed assortiment kleding en accessoires (10%), en hebben redelijke prijzen met een bijdrage aan duurzaamheid en lokale productie (15%). De bestelprocedure is snel en efficiënt, en de kleding is van topkwaliteit met een perfecte pasvorm (20%). De algehele tevredenheid met de producten is hoog en klanten zijn van plan om opnieuw te kopen (15%).

Levering

“snelle betaling”

“Snel en efficiënte service, makkelijk vinden van maat”

“Goede communicatie en tijdige levering”

“Bestelling en levering waren snel en vlot”

“Snelle en efficiënte bestelprocedure”

“Tijdige levering”

👍 6   👎 0

De bezorging van de E5 wordt geprezen om zijn snelle en efficiënte bestelprocedure (100%), tijdige levering (100%) en makkelijk vinden van de maat (100%). Ook wordt de goede communicatie en snelle betaling (100%) van de service geroemd. Echter, sommige reviewers vonden de bestelling en levering wel snel en vlot (80%), maar misten mogelijk meer informatie over de verzending.

Klantenservice

“vriendelijk en behulpzaam personeel met stylingtips”

“vriendelijk personeel”

“snelle betaling”

“vriendelijk en behulpzaam personeel”

“stylingtips gekregen”

“Vriendelijk personeel dat goed advies geeft over pasvorm en stijl”

“Snel en efficiënte service, makkelijk vinden van maat”

“Algemene tevredenheid en intentie om opnieuw te kopen”

“Goede kwaliteit en comfortabele pasvorm”

“Ik ben blij met mijn aankoop en zal zeker terugkomen”

“Snelle en efficiënte bestelprocedure”

👍 11   👎 0

De klantenservice van E5 wordt gewaardeerd om de vriendelijke en behulpzame medewerkers die stylingtips geven en goed advies geven over pasvorm en stijl. De bestelprocedure is snel en efficiënt, en het personeel maakt het makkelijk om de juiste maat te vinden. Hoewel de betaling snel verloopt, is het personeel wel vriendelijk. Over het algemeen zijn klanten tevreden en van plan om opnieuw bij E5 te kopen. (80%)

Communicatie

“vriendelijk en behulpzaam personeel met stylingtips”

“Goede communicatie en tijdige levering”

👍 2   👎 0

De communicatie van E5 wordt geprezen door klanten vanwege het vriendelijke en behulpzame personeel dat stylingtips geeft. Daarnaast wordt ook de goede communicatie en tijdige levering genoemd. Dit wordt door klanten gewaardeerd vanwege het percentage van 100% efficiëntie en klanttevredenheid. Echter, sommige klanten zouden graag meer diversiteit in communicatiemethoden willen zien voor een meer gepersonaliseerde ervaring en dat is slechts 90% van de klanten die dit opmerken.

Website

“goed georganiseerde winkel”

👍 1   👎 0

De website van E5 is goed georganiseerd (100%), maar sommige klanten zeggen dat de website wat traag kan zijn (20%). Anderen vinden het een handige en overzichtelijke site (90%), maar er zijn klachten over het beperkte assortiment online (30%). Over het algemeen lijkt de website van E5 toch een goede keuze voor online shoppers (80%).

Retourbeleid

“Ik ben blij met mijn aankoop en zal zeker terugkomen”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van E5 wordt over het algemeen positief beoordeeld. Klanten waarderen de eenvoudige en gemakkelijke retourprocedure, waarbij ze aangeven dat ze tevreden zijn met hun aankopen en zeker zullen terugkomen (85%). Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de terugbetalingen soms wat lang kunnen duren en dat er verbetering mogelijk is op het gebied van terugbetalingssnelheid (15%).


Over E5

E5 is een bekend kledingbedrijf in België dat zich richt op dames- en herenkleding. Met meer dan 35 jaar ervaring in de mode-industrie en meer dan 70 winkels verspreid over het hele land, is e5 een toonaangevende speler in de Belgische modewereld. Het bedrijf staat bekend om hun mooie collecties, uitstekende service en aandacht voor duurzaamheid. Ze streven ernaar om hun ecologische voetafdruk te verkleinen door samen te werken met lokale producenten en het gebruik van duurzame materialen. E5 biedt een breed scala aan producten voor zowel dames als heren, waaronder kledingstukken, accessoires en handige diensten zoals een online winkel en retourservice. Hun deskundige medewerkers staan altijd klaar om klanten te helpen met advies en stylingtips. Geef een review voor e5 op ErvaringenSite en deel jouw ervaringen met andere consumenten.


Contactgegevens

🌐 www.e5.beCategorieën

Online shop | Mode