ErvaringenSite

  Ervaringen ZEB

  Van tijd tot tijd heeft iedereen wel nieuwe kleren nodig. Sommige mensen gaan graag gaan shoppen, anderen dan weer niet. Voor mensen die niet graag gaan shoppen of liever efficiënt shoppen dan tientallen winkels te bezoeken, bestaan er multi-brand kledingwinkels! ZEB is daar één van. Kom te weten wat echte klanten vinden in de betrouwbare reviews op ErvaringenSite!

  Over ZEB

  ZEB is een kledingwinkel die zowel online als offline actief is. Het bedrijf heeft op dit moment 64 winkels in België. Je vindt er kleding voor zowel mannen als vrouwe en verschillende merken, allemaal onder één dak. Het bedrijf biedt op dit moment collecties aan van meer dan 70 verschillende merken. ZEB heeft ook enkele collectiesexclusief in haar assortiment. Zo is er Bruce & Butler, ASTRID|Black Label, DYJCode, Little Fortune by Yentl en nog veel meer.


  ZEB blijft haar werknemers bijleren!

  Diensten van ZEB

  Bij ZEB vind je heel wat kledingmerken zoals Björn Borg, Tommy Hilfiger, G-Star Raw, Only & Sons, Diesel, Levi's, Marcel De Bruxelles en nog heel wat meer!

  Je kan altijd langsgaan bij één van de ZEB winkels om je aankopen te doen maar die kan je even goed online doen. Je bestelling wordt altijd gratis geleverd en je kan gratis retourneren. Je kan kiezen om je bestelling thuis te laten leveren, op kantoor of in een ZEB-winkel in de buurt.

  Klachten of vragen voor ZEB
  Heb je vragen of een klacht over ZEB? De klantendienst helpt je graag verder! De klantendienst gaat er prat op dat je vraag binnen één werkdag beantwoord wordt. Je kan ze per telefoon bereiken van maandag tot zaterdag of aan de hand van een invulformulier op de website van ZEB. Ze hebben ook een online chatfunctie ter beschikking.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met ZEB? Heb je zonet de perfecte paar jeans gevonden of zijn er soms acties waarbij je kleding kan scoren voor een lagere prijs? Laat het zeker weten! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod van ZEB en hoe vlot de bestelling en levering verliepen. Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo geef je potentiële klanten van ZEB een goed beeld van het aanbod en de service die ze mogen verwachten van ZEB.

  Denk je eraan om een aankoop te doen bij ZEB? Lees dan zeker enkele van onze betrouwbare reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  ZEB
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  4.4
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  5.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Broeken casual wear

  Afgelopen zaterdagnamiddag 06/07/2019 waren mijn echtgenote en ik aangenaam verrast tijdens ons bezoek ZEB SINT-DENYS-WESTREM GENT.
  Wij zijn prima geholpen dankzij de deskundigheid en 100% spontane klantvriendelijkheid vanwege de aanwezige dames. Echte topservice !

  Door: Geert Gaublomme09-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  T- shirts

  Online kleding gekocht,er was 1kledingstuk niet in vooraad. Ik heb hen zelf moeten bellen om te melden dat er 1stuk niet bij was. Ze hebben me dan beloofd om dit bedrag terug te storten , maar 1maand verder, nog niks gehad en verschillende mails gestuurd. Niet altijd antwoord gekregen ook. Ik ben NIET tevreden daarover.

  Door: Cindy dierickx11-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  trui

  Trui besteld op 29/04, stond dat het 5 werkdagen zou duren. Na 2weken niks ontvangen al 2x met de klantenservice gechat en gevraagd of er iets mis was gegaan met mijn bestelling, trui zou uit een ander filiaal moeten komen waardoor het langer zou duren. Opeens krijg ik een mail dat mijn artikel er niet meer is.

  Slechte service!!

  Door: Eline19-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  3 rokken, 2 shirts

  Besteld op 29 april en ging binnen 2-3 werkdagen toekomen. Kreeg 11 mei een mailtje dat ik nog 5 dagen zou moeten wachten vooraleer het zelfs naar de post zou gaan. Zeer ontevreden

  Door: Lore Delaere11-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  jas

  Ik bestelde een jas... levering kwam vlot, maar was te groot. Wilde kleinere maat (maar niet meer beschikbaar - niet probleem van zeb).
  Maar een andere jas... deze kostte 's middag 69.99€ en tegen 19u (toen mijn zoon thuis was van zijn werk) 103€!!!!!!!!
  Puur afzetterij op basis van nagaan interesse en IP adres!!!!!
  Nooit koop ik nog bij zeb (online of in de winkel)

  Door: ilse leman15-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  bedriegers

  kocht een aantal t-shirts, wat bleek als we thuis waren, foute korting toegepast, kortingsetiket kwam niet overeen met wat op de rekening stond, EN dan was er ook nog een foute prijs ook al aangerekend, dus nog eens terug moeten rijden, want ging om bijna 10 euro. Had de fout al aangeduid op de rekening, neen hoor de verkoper, vond dat het om een andere t-shirt ging, ook met een foute kortingssticker, eens buiten nog maals nagekeken, nog altijd fout, daar weer staan schilder eer ze er uit waren, nog andere verkoopster bijgehaald, die hun boekhoudkundig sterk was, allé weer wat geld terug, uiteindelijk, komt daar de verkoper die de eerste maal geld teruggaf weer reclamerend at het wel juist was, want dan uiteindelijk niet bleek te zijn. Reactie van de klantendienst, mensen aan het lijntje houden, zodat je afhaakt!

  Door: Anne02-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Misleidende reclame

  Vandaag gekocht bij Zeb. Groot kaartje 50%, klein op etiket 20%.
  Aan kassa toegekomen en blijkt "tot" 50%.
  Schandalig uw klanten zo te bedriegen. Vanaf vandaag heb je 1 klant minder om te bedriegen.

  Door: Katrien Van Ouytsel23-03-2019
  ZEB26-03-2019

  Beste Katrien, wij hebben jou hierover een mailtje verstuurd om dit uit te klaren. Hopelijk is alles duidelijk zo.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over ZEB

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ZEB een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over ZEB. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ZEB actief?

  ZEB is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ZEB gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.