91% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

V
Vince Antoine
De winkel was behoorlijk rommelig en vies, vooral de paskotjes waren niet goed schoongehouden. Overal lagen labels en het stof hing dik op de muren van de hokjes. Daarnaast leek het alsof de winkel...Lees verder
F
F. Declercq
Ik heb echt genoten van mijn winkelervaring bij jullie filiaal in Dendermonde! De winkel was heel ruim en licht, met een groot assortiment. De paskamers waren ook heel handig, proper en groot genoe...Lees verder
D
D. Amrani
Ik heb echt geen enkel minpuntje gevonden. De klantenservice van ZEB heeft me aangenaam verrast. Ik had per ongeluk een cadeaubon gemist toen ik bestelde en heb toen contact opgenomen met de klante...Lees verder
A
alexia
Ik ben echt blij met de service die ik kreeg toen ik mijn aankoop wilde ruilen in de winkel in Hasselt. Mijn aankoop was beschadigd, maar de medewerker heeft het zonder problemen voor mij omgewisse...Lees verder
A
Ayoub
Ik heb dus een supercool T-shirt en jeans gekocht in die ene winkel, maar de levering duurde echt veel te lang, serieus!Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een kostuum

  De winkel was behoorlijk rommelig en vies, vooral de paskotjes waren niet goed schoongehouden. Overal lagen labels en het stof hing dik op de muren van de hokjes. Daarnaast leek het alsof de winkelmedewerkers meer met elkaar aan het praten waren dan met het helpen van klanten. Het zou fijn zijn als er meer aandacht besteed zou worden aan de netheid van de winkel. Aan de kassa hadden we ook een minder goede ervaring, de kassabediende wist niet eens hoe de kleding fatsoenlijk in de tas moest worden gestopt. Ondanks dat heeft de winkel zeker leuke kledingstukken, hopelijk worden de genoemde punten aangepakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename shopervaring

  Ik heb echt genoten van mijn winkelervaring bij jullie filiaal in Dendermonde! De winkel was heel ruim en licht, met een groot assortiment. De paskamers waren ook heel handig, proper en groot genoeg. Toen ik er op een namiddag was, was het heel rustig, wat het winkelen extra leuk maakte. Er was zelfs een styliste, Erna, die ons eerlijk advies gaf, tips deelde en ons hielp om outfits te combineren. Het was echt een toffe ervaring, zeker zo laat in de soldenperiode. 😉 Bedankt aan het team in Dendermonde voor de geweldige service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eerste bestelling via webshop

  Ik heb echt geen enkel minpuntje gevonden. De klantenservice van ZEB heeft me aangenaam verrast. Ik had per ongeluk een cadeaubon gemist toen ik bestelde en heb toen contact opgenomen met de klantendienst. Chloe reageerde snel en heeft haar best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn cadeaubon alsnog werd verwerkt. De hele koopervaring, van bestellen tot levering en retourneren, verliep echt vlekkeloos.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop omgeruild na beschadiging

  Ik ben echt blij met de service die ik kreeg toen ik mijn aankoop wilde ruilen in de winkel in Hasselt. Mijn aankoop was beschadigd, maar de medewerker heeft het zonder problemen voor mij omgewisseld. Ik was echt dankbaar dat het zo gemakkelijk kon gebeuren en vond de vriendelijkheid van de medewerker echt top.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  T-shirt en jeans

  Ik heb dus een supercool T-shirt en jeans gekocht in die ene winkel, maar de levering duurde echt veel te lang, serieus!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding kopen voor speciaal meisje

  Kleren kopen voor een bijzonder meisje is niet simpel, maar bij ZEB was het echt handig! De medewerkers waren super aardig en gaven ons goede tips. Zelfs als je een cadeaubon hebt die niet helemaal geldig is, tonen ze begrip en helpen ze je verder. Geweldige service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Broeken casual wear

  Afgelopen zaterdagnamiddag 06/07/2019 waren mijn echtgenote en ik aangenaam verrast tijdens ons bezoek ZEB SINT-DENYS-WESTREM GENT.
  Wij zijn prima geholpen dankzij de deskundigheid en 100% spontane klantvriendelijkheid vanwege de aanwezige dames. Echte topservice !


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  In de namiddag bestelling geplaatst

  Wow, dit was echt de beste ervaring ooit! De levering ging super snel en de kleding is van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Ik ben echt onder de indruk en zal zeker terugkomen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  T- shirts

  Online kleding gekocht,er was 1kledingstuk niet in vooraad. Ik heb hen zelf moeten bellen om te melden dat er 1stuk niet bij was. Ze hebben me dan beloofd om dit bedrag terug te storten , maar 1maand verder, nog niks gehad en verschillende mails gestuurd. Niet altijd antwoord gekregen ook. Ik ben NIET tevreden daarover.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 rokken, 2 shirts

  Besteld op 29 april en ging binnen 2-3 werkdagen toekomen. Kreeg 11 mei een mailtje dat ik nog 5 dagen zou moeten wachten vooraleer het zelfs naar de post zou gaan. Zeer ontevreden


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  jas

  Ik bestelde een jas... levering kwam vlot, maar was te groot. Wilde kleinere maat (maar niet meer beschikbaar - niet probleem van zeb).
  Maar een andere jas... deze kostte 's middag 69.99€ en tegen 19u (toen mijn zoon thuis was van zijn werk) 103€!!!!!!!!
  Puur afzetterij op basis van nagaan interesse en IP adres!!!!!
  Nooit koop ik nog bij zeb (online of in de winkel)


Anderen bekeken ook