Het vertrouwen in onze echte en betrouwbare meningen

ErvaringenSite is in België erkend als dé referentielocatie voor betrouwbare, authentieke en unieke gebruikersbeoordelingen.

Transparantie is essentieel wanneer iemand overweegt beoordelingen van een bedrijf te lezen voordat hij tot een aankoop overgaat. Daarom biedt ErvaringenSite alle informatie en hulpmiddelen, zodat men niet alleen de ervaringen van anderen kan lezen, maar ook zelf eerlijke meningen kan delen. Waarom verdient ons platform uw vertrouwen?

  1. Bewezen Expertise in de Sector

Reviews International is al meer dan tien jaar een waardevol informatieplatform dat zowel gebruikers als ondernemers een ruimte biedt om te communiceren. Ons doel is om het internet veiliger, betrouwbaarder en oprechter te maken voor iedereen.

De meeste beoordelingen op ons platform zijn vooraf gecontroleerd. Wij verzetten ons tegen het manipuleren van ervaringen en het beïnvloeden van consumentenrecensies.

  1. Onderdeel van een Breed Initiatief

ErvaringenSite maakt deel uit van Reviews International en is actief in meer dan veertig landen. Hierdoor kunnen talloze gebruikers hun tevredenheid of ontevredenheid over online diensten uiten.

Onze groei in de sector blijft onverminderd doorgaan. We streven ernaar onze wereldwijde aanwezigheid nog verder uit te breiden, zodat alle gebruikers op een transparant platform hun eerlijke mening kunnen delen. Daarbij houden we rekening met de diversiteit aan meningen over verschillende lokale en nationale bedrijven.

Wie wil bijdragen aan een betrouwbaarder internet voor veilig winkelen, wordt uitgenodigd om de eerste beoordeling op ErvaringenSite te plaatsen. Vergeet niet ons beleid voor het schrijven van een goede review door te nemen!

  1. Onze Toewijding aan Authentieke Recensies

ErvaringenSite hecht veel waarde aan eerlijkheid. Ons beschermingssysteem tegen bots en spam zorgt ervoor dat echte ervaringen behouden blijven, zodat gebruikers kunnen rekenen op zowel positieve als negatieve beoordelingen. We zetten ons in tegen neprecensies, die vaak kunstmatig worden gecreëerd om de opinie van lezers en gebruikers te manipuleren.

Onze inzet tegen valse en kunstmatige beoordelingen

  1. Toegewijd Team Achter het Project

Grote idealen worden niet bereikt met een klein team. Dankzij het voortdurende succes van Reviews International werken er vandaag meer dan vijftig mensen aan het schrijven van kwaliteitsartikelen, het opstellen van bedrijfsprofielen en het reageren op meldingen en klachten van gebruikers. Zij zorgen ervoor dat beoordelingen betrouwbaar en waarheidsgetrouw zijn.

Hoewel krachtige software ons beschermt tegen de meeste externe bedreigingen, zoals kunstmatig gegenereerde inhoud of spam-aanvallen, zijn er taken die alleen door mensen kunnen worden uitgevoerd, zoals ons klantenserviceteam. Terwijl een deel van de digitale wereld deze functies automatiseert, geloven wij nog steeds in de kracht van persoonlijk contact.

  1. Iedereen is Welkom om een Beoordeling te Schrijven

Heeft u recent gewinkeld en wilt u uw ervaring delen? Had u problemen met de klantenservice van een bedrijf? Wilt u een merk of online winkel bedanken voor hun hulp? ErvaringenSite staat open voor iedereen om zijn gedachten te delen, ongeacht of ze positief of negatief zijn.

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid om deel uit te maken van de ErvaringenSite-gemeenschap zijn onze grootste trots. Dus als u iets te zeggen hebt over een digitaal bedrijf, aarzel dan niet om anderen te informeren en te helpen die zich afvragen of een website betrouwbaar is!

Lees meer over ons beleid voor ondernemerschap.