Onze Beschikbare Widget

 

De snelste manier om meningen en directe feedback te verkrijgen

Wist je dat ErvaringenSite haar eigen Widget aanbiedt die je in jouw bedrijf kunt integreren? Dit is de snelste manier om potentiële klanten te laten zien dat jouw onderneming serieus en betrouwbaar is. Deze Widget geeft weer hoeveel mensen hun mening hebben gegeven over jouw bedrijf en wat de gemiddelde score is.

Positieve beoordelingen stralen een gunstig beeld uit naar mogelijke kopers. Ze zullen minder twijfels hebben over de betrouwbaarheid van je bedrijf, waardoor ze zonder angst voor oplichterij of een slechte ervaring, besluiten bij jou een aankoop te doen.

Wat is een Widget?

Een Widget is een gebruikersinterfacecomponent die je kunt toevoegen aan een webpagina of bureaublad van een besturingssysteem, om een specifieke functie te bieden of toegang tot een dienst te vergemakkelijken. In ons geval betekent het een API-functionaliteit die elke bedrijfsprofiel-eigenaar van ErvaringenSite op zijn website kan integreren.

Deze Widget toont belangrijke informatie van eerdere klanten, zoals het aantal gegeven meningen, de gemiddelde score van 1 tot 5 sterren, en bij het klikken op de Widget worden bezoekers doorgestuurd naar het betreffende bedrijfsprofiel.

Hoe optimaliseert onze Widget de klantenervaring?

Het integreren van onze Widget in jouw E-commerce platform biedt diverse voordelen zoals verhoogde verkoop, meer transparantie en zelfs een betere Google-ranking. Hieronder worden de belangrijkste voordelen opgesomd.

Versterkt consumentenvertrouwen

Wanneer klanten de positieve ervaringen van anderen zien, krijgen ze een gunstige eerste indruk. Dit is cruciaal voor potentiële klanten die overwegen iets te kopen, vooral wanneer ze zien dat de site betrouwbaar is en eerdere klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Ontwerp geschikt voor de meeste E-commerce platforms

Onze Widget is ontworpen om compatibel te zijn met de meeste online bedrijven dankzij zijn veelzijdigheid en eenvoudige implementatie. Vragen of problemen met het ontwerp? Neem contact met ons op, en wij vinden een oplossing die past bij jouw specifieke situatie.

Veel concurrerende Widgets zijn vaak statisch en niet altijd optimaal gepositioneerd. Bij ErvaringenSite bieden we een gepersonaliseerde service waarbij wij het beste gebied voor de plaatsing van de Widget aanbevelen.

Transparantie voor de klant

Een bedrijf dat onze Widget gebruikt, toont dat het openstaat voor kritiek en vertrouwen heeft in de kwaliteit van zijn product of dienst. Door transparantie en eerlijkheid aan klanten te tonen, verbeter je de publieke opinie over jouw website en verhoog je de online zichtbaarheid.

Moderne klanten zijn veeleisend en willen zeker weten dat niet alleen de basisgegevens kloppen, maar dat ook de beoordelingen hun goede werk ondersteunen.

Betere klantcontact na verkoop

Veel bedrijven hebben een vertekend beeld van hun eigen kwaliteit en een ErvaringenSite Widget helpt om voortdurend op de hoogte te blijven van de realiteit en te reageren op klantbeoordelingen. Door feedback te analyseren, kan je je diensten verbeteren en klanttevredenheid verhogen.

Efficiënte conflictoplossing

Los problemen na verkoop efficiënt op voor klanten die niet tevreden zijn. Dit kan door te reageren op opmerkingen via het bedrijfsprofiel of door direct contact op te nemen volgens de registratiegegevens. Dankzij de Widget behoud je gedetailleerd inzicht in de beoordelingen en kun je jouw after-sales service verbeteren waar nodig.

Moet mijn bedrijf een ErvaringenSite Widget hebben?

Na het lezen van de voordelen hopen wij dat veel bedrijven inzien dat het overbrengen van vertrouwen en transparantie naar hun klanten cruciaal is. Een betrouwbare Meningen Widget zoals die van ErvaringenSite helpt daarbij.

Bij vragen over deze tool kan je gerust contact met ons opnemen; we beantwoorden graag jouw vragen en zorgen.