Ons Bedrijfsmodel

ErvaringenSite is een kosteloos platform waar internetgebruikers en bedrijven hun meningen en ervaringen kunnen delen met anderen.

Waar je van op de hoogte moet zijn over ErvaringenSite Reviews

Hoewel ErvaringenSite bepaalde functies aanbiedt tegen betaling om de vrijheid en transparantie van meningen te waarborgen, zijn deze diensten uitsluitend bestemd voor bedrijven en dienen ze voornamelijk voor marketing en zichtbaarheid. Lees meer…

Eerlijke en Authentieke Gratis Reviews

Bij Reviews International streven we naar een veilige en betrouwbare omgeving waarin gebruikers vrij zijn van manipulatie door ondernemingen. Hoe kun je veilig kopen?

ErvaringenSite biedt echte ervaringen en reviews van gebruikers die anderen willen informeren en soms waarschuwen voor producten en diensten die zij eerder hebben gekocht. Of de reviews positief of negatief zijn, hangt af van de prestaties van het bedrijf. Vind je dat niet fair?

Een Transparant en Innovatief Reviewsysteem

Wij geloven dat ons systeem twee van de beste waarden van vandaag combineert: Democratie en Meritocratie.

  • Democratie: Gebruikers kunnen vrij hun mening geven over bedrijven, zonder enige beperking en volledig toegankelijk. Via geverifieerde beoordelingen bepalen zij of een merk, dienst of product de moeite waard is. Bedrijfseigenaren krijgen ook de kans om te reageren en eventuele misverstanden op te helderen.
  • Meritocratie: Bedrijven worden beloond of gestraft op basis van hun eigen daden. Klanten beoordelen de praktijken van bedrijven en informeren anderen indien nodig.

Ons streven is om dit model wereldwijd te promoten, ongeacht cultuur of taal, en zo het internet een veiligere en eerlijkere plek te maken voor online aankopen en diensten.

Kosteloos Platform voor Gebruikers

Ons online review- en ervaringsplatform is volledig gratis voor alle gebruikers. Een van onze doelen is om een objectieve en verbonden gemeenschap op te bouwen die zich verzet tegen misbruik door bedrijven die profiteren van onwetende internetgebruikers.

Ons Affiliate Systeem

ErvaringenSite verdient aan een affiliate service die we aanbieden aan bepaalde bedrijfsprofielen binnen ons systeem. Hierdoor vermijden we het gebruik van advertenties en kunnen we prioriteit geven aan een gratis ruimte voor onze gemeenschap.

Onze missie is om een omgeving van vertrouwen en vrijheid te creëren voor onze gebruikers, zodat zij zonder enige promotionele invloed kunnen navigeren. We nodigen diverse affiliate partners uit om contact met ons op te nemen voor samenwerkingen die aansluiten bij onze waarden.

Vragen?

Wil je meer weten over onze doelstellingen en toezeggingen? Neem gerust contact met ons op. We hebben ook een sectie voor pers en publicaties die relevant kunnen zijn.