E5

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor E5 komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor E5 gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van E5 wordt over het algemeen positief beoordeeld. Klanten waarderen de eenvoudige en gemakkelijke retourprocedure, waarbij ze aangeven dat ze tevreden zijn met hun aankopen en zeker zullen terugkomen (85%). Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de terugbetalingen soms wat lang kunnen duren en dat er verbetering mogelijk is op het gebied van terugbetalingssnelheid (15%).

“Ik ben blij met mijn aankoop en zal zeker terugkomen”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

hugo - 6 maanden geleden

  • Goede kwaliteit en comfortabele pasvorm
  • Mooie snit en zachte stof
  • Ik ben blij met mijn aankoop en zal zeker terugkomen