e5mode

18 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.8 voor e5mode komt uit 18 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor e5mode gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)
TrustPilot (5)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van e5mode heeft 100% tevreden klanten. Klanten zijn tevreden met hun aankoop en zouden opnieuw bij e5mode gaan winkelen. Echter, sommige klanten vinden de retourprocedure te omslachtig en zouden graag een eenvoudigere manier hebben om producten terug te sturen, wat resulteert in een 20% ontevredenheid in dit aspect van het retourbeleid.

“Blij met aankoop, zou opnieuw gaan”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

M. Bodart - 6 maanden geleden

  • Goede kwaliteit kleding
  • Mooie winkel, behulpzaam personeel
  • Redelijke prijzen, topkwaliteit kleding
  • Perfecte pasvorm, zorgvuldig gemaakt
  • Blij met aankoop, zou opnieuw gaan