Elite Gifts

22 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.2 voor Elite Gifts komt uit 22 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Elite Gifts gevonden hebben:

ErvaringenSite (11)
TrustPilot (11)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Elite Gifts heeft een aantal problemen. Klanten melden dat hun bestelling niet is aangekomen en dat het telefoonnummer van het bedrijf niet in gebruik is. Daarnaast klagen sommigen over de kwaliteit van gepersonaliseerde producten, zoals mokken met te kleine tekst die niet in het midden staan. Deze problemen kunnen echter worden verbeterd om de algehele klantervaring te verhogen. (25%)

“Telefoonnummer niet in gebruik”

“De tekst op de mok is te klein en staat niet in het midden zoals gehoopt”

“Mijn bestelling kwam niet aan”

👍 0   👎 3

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Myrco von Brucken Fock - 8 weken geleden Trustpilot 🔗

  • Slechte communicatie
  • Onbetrouwbare levertijd
  • Telefoonnummer niet in gebruik
  • Onzekerheid over productlevering

océane - 4 maanden geleden

  • De tekst op de mok is te klein en staat niet in het midden zoals gehoopt
  • Klantenservice negeert herhaaldelijk problemen met bestelling
  • Belofte van 'niet tevreden, geld terug' wordt niet nagekomen

M. Jacobs - 5 maanden geleden

  • Mijn bestelling kwam niet aan