ErvaringenSite

  Ervaringen OCTA+

  Wie af en toe langs de Belgische wegen rijdt kent ze wel, de tankstations van OCTA+. Maar wist je ook dat OCTA+ veel meer biedt dan enkel brandstof? Dat kom je hier te weten, lees snel verder!
  Wil je weten wat klanten vinden van OCTA+ en hun service? Lees het in de reviews op ErvaringenSite of laat zelf een review achter!

  Over OCTA+

  OCTA+ is een Belgisch energiebedrijf. Het bedrijf levert elektriciteit, huisbrandolie, aardgas en brandstof aan meer dan 100 000 klanten. Het bedrijf bezit ook 185 tankstations in België. OCTA+ produceert zelf geen energie, ze koopt deze aan in België en de buurlanden. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Vilvoorde.

  Het bedrijf bestaat al meer dan 130 jaar. Aan de hand van fusies en overnames groeide het bedrijf uit tot de grootste onafhankelijke verdeler van aardolieproducten in België. In 1986 opende OCTA+ het eerste tankstation, in 1995 hadden ze er al 52. OCTA+ Is de enige leverancier van energie die zowel groene elektriciteit, aardgas, brandstof en mazout aanbiedt. Ze biedt ook 100% groene energie aan want dat is goedkoper.


  OCTA+ levert ook mazout

  Diensten van OCTA+

  OCTA+ biedt groene elektriciteit, aardgas, brandstof en huisbrandolie aan. Als klant van OCTA+ kan je meedoen aan een spaarprogramma. Doordat je energieproducten van OCTA+ gebruikt krijg je energiepunten. Die punten zijn geld waard want je kan ze omzetten zodat je energiefactuur vermindert of voor gratis brandstof bij OCTA+ stations, promotieartikelen of als compensatie van je CO2-uitstoot, hier krijg je dan ook een certificaat van. Op de website van OCTA+ vind je ook tips voor een beter energieverbruik want OCTA+ wil gaan voor duurzaamheid en groene energie.

  Klachten of vragen over OCTA+?

  Heb je een klacht of vraag voor OCTA+? Dan is het best om meteen contact op te nemen met de klantenservice. Je kan ze bereiken per telefoon, e-mail, WhatsApp of je kan er ook voor kiezen dat OCTA+ je terug belt na het invullen van een formulier online.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met OCTA+? Betaal je minder dan bij je vorige energieleverancier of heb je een andere ervaring? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je potentiële lezers weten wat ze mogen verwachten van de service en het aanbod van OCTA+.

  Denk je eraan om klant te worden bij OCTA+? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  OCTA+
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5.4
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  7.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Aardgas en elektriciteit

  .

  Door: Jan12-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Electriciteit

  Krijg op de post factuur op de 10de betalingstermijn is de 15de ? De 17 krijg ik al een aanrekening van 7.50 euro . Op een voorschotfactuur . Met andere woorden een factuur waar ze zelfs de goederen eigenlijk zelf nog niet volledig geleverd hebben , kan dit ? Voor de rest de grootste amateur leverancier van het land met echt arrogante telefonisten .

  Door: Not your business11-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  electra

  Octa Plus niet nemen!!!!

  Door: Ronald Gabel24-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over OCTA+

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is OCTA+ een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over OCTA+. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OCTA+ actief?

  OCTA+ is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OCTA+ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.