Caviar

Alle reviews

Caviar

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Hapjes aan huis

0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Beschuitje.nl

0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

TaartenWinkel.nl

0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Marley Spoon

0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

Caviar

Lekker eten is altijd welkom, het zij op een feestje, tijdens een gezellige filmavond of gewoon omdat je er trek in hebt. Niet altijd ben je in staat om het eten dat je nodig hebt of lust zelf klaar te maken. Soms zijn het ook grote hoeveelheden die bereid moeten worden en heb je daar geen tijd of energie voor. Gelukkig zijn er restaurants die daarbij een handje helpen.

Anno 2021 is het gezegde ‘gemak dient de mens’ sterker tot uiting gekomen. Ook in de horeca is dit te merken. Mensen bestellen hun eten nu vaker bij bedrijven, zoals Caviar om hun eten geleverd te krijgen tot aan huis. Hierdoor verminder je de lange files in het verkeer om te rijden naar desbetreffend restaurant en ook de lange wachtrijen worden vermeden. Als je een beeld wil van wat anderen vinden over de verschillende food delivery bedrijven, bekijk dan hun reviews op onze website en vorm zo jouw eigen mening.

Over Caviar  
Caviar is een food delivery bedrijf dat zowel via hun website als via de mobiele applicatie klanten de mogelijkheid biedt om hun eten digitaal te bestellen. Zij leveren het gewenste eten tot aan huis voor de klant, zodat deze niet uit huis hoeft hiervoor. Er wordt ervoor gezorgd dat er altijd toegang is tot het gewenste restaurant. Ook wordt er aandacht besteed aan de mensen die gezond willen eten, op een dieet zijn of de veganisten en vegetariërs.

Producten en diensten van Caviar   
Caviar biedt de mogelijkheid om bestelde producten tot aan huis te laten leveren of om het zelf af te halen. Na het invullen van het adres volgt een overzicht en keuzemenu van de keukens waaruit je kunt kiezen. Enkele voorbeelden zijn pizza, sushi, burgers of ontbijt. Of de keukens gebaseerd op het land van afkomst van de gerechten zoals de Chinese keuken, de Italiaanse tevens populairste keuken wereldwijd, de Indiase, Mexicaanse of Koreaanse keuken.

Voor de mensen die het gezonder doen heb je de Healthy optie en ook de salades, de veganistische en vegetarische gerechten. Bij elk gerecht zie je de rating van de mensen die het al eerder gekocht hebben. Hierdoor is het mogelijk om restaurants en gerechten met elkaar te vergelijken. Verder worden de bereidingstijd en daaraan gekoppeld de leveringstijd en ook het te betalen bedrag vermeld.

Caviar maakt deel uit van het platform van de leverancier DoorDash. Caviar en DoorDash leveren in bijkans 4000 steden in alle 50 staten van Amerika. Het is mogelijk om bij Caviar de DashPass aan te vragen. Met deze pass kom je in aanmerking voor gratis delivery en 5% retour op het te betalen bedrag bij de pick-up.

Complimenten, klachten en tips voor Caviar   
Bestel jij jouw eten ook via Caviar? Vertel dan aan anderen hoe jij de dienstverlening hebt ervaren. Werd de juiste bestelling geleverd en was de leverancier überhaupt op het afgesproken tijdstip aanwezig? Door jouw review achter te laten zullen mensen in staat zijn te achterhalen als zij dezelfde beleving willen ervaren of juist niet aangetrokken worden door het bedrijf.