ErvaringenSite

  Ervaringen Takeaway.com

  Takeaway.com: Ervaringen

  Je kent het wel: net een dag hard gewerkt en dan moet je thuis ook nog koken. Daar heb je niet altijd zin in. Of andersom: je bent een restaurant met fantastische gerechten, maar niemand weet je te vinden. Dan is het handig dat er een website is waar deze mensen elkaar vinden. Maar hoe goed werkt de website, is het aanbod groot en de levering snel? Voordat je straks met een weeïge pizza zit en alsnog zelf moet koken, is het handig om eerst te lezen hoe anderen deze dienst beoordelen. En dan eet jij vanavond misschien wel de sterren van de hemel, heerlijk in je eigen huis!

  Over

  Takeaway.com werd opgericht in 2000 uit frustratie over de beperkte mogelijkheden online iets te eten te bestellen (dat leek alleen in Belgie te kunnen). Inmiddels is het international bedrijf marktleider op het gebied van online eten bestellen in België. Meer dan vijfduizend bezorgende restaurants bieden op Takeaway.com hun waren aan en samen zijn zij goed voor meer dan een miljoen bestellingen per maand. Onder die vijfduizend valt dat gezellige café om de hoek van de straat, maar ook grote ketens als Domino’s en New York Pizza, Spare Ribs Express, Coca-Cola, Heineken en Ben & Jerry’s. Wat je ook wilt eten en hoeveel geld je daar ook voor over hebt, op Takeaway.com kun je altijd wel iets vinden. Vergeleken met concurrenten heeft Takeaway.com bovendien de meest uitgebreide dekking in België. Mocht je toch in een wijk wonen zonder restaurants van Takeaway, dan kun je daar melding van maken via de website en dan doen ze er wat aan. Iedereen te eten!
  Diensten van

  Eten bestellen kan bij Takeaway.com op verschillende manieren. In vier stappen kun je op de website precies bestellen waar jij net zin in hebt. De interface is helder: je geeft je locatie door, kiest een restaurant in de buurt, selecteert van de kaart wat je wilt eten en gaat het bestelproces in. Betalen kan contant bij het bezorgen of online met iDeal, PayPal of credit card (MasterCard, VISA, American Express). Informatie over bezorgkosten, betaalmethoden, ingrediënten en wat je maar verder wilt weten, staat duidelijk in beeld. Voor wie een account aanmaakt, zijn er meer mogelijkheden, zoals het bewaren van favoriete restaurants en het toevoegen van meerdere bezorgadressen. De website is echter niet de enige plek waar de hongerige mens terecht kan: er zijn ook mobiele apps voor iPhone, Android en Windows Phone. Heb je eenmaal besteld, dan kun je je bestelling tot aan de deur volgen door middel van Food Tracker en zo dat gebraden kippetje steeds dichter bij zien komen.

  Klachten over

  Voor vragen of problemen is er een klantenservice bereikbaar van 10.00 tot 23.00, toegankelijk voor zowel consumenten als bezorgrestaurants. Wanneer het eten vies is of de service van het restaurant te wensen overlaat, dan moet je met klachten bij de desbetreffende partij zijn; Takeaway.com is slechts tussenpersoon en doorgeefluik. Ze hebben dus geen invloed op de kwaliteit van de service, de duur van de bezorging of de kwaliteit van het door het restaurant geleverde eten. Je kunt je klachten wel kwijt bij Takeaway.com, maar die sturen het dan door naar het restaurant met het verzoek contact met je op te nemen om het euvel te verhelpen. Wel kun je via het beoordelingsformulier laten weten wat je van een restaurant vindt, opdat anderen een goede keuze kunnen maken. Net zoals je dat hier op ErvaringenSite kunt doen met Takeaway.com zelf! Dus… heb je je honger gestild met een pizza, Chinese rijsttafel, shoarma of sushi via Takeaway.com? Laat dan hier je beoordeling achter!

  Deze site was vorige bekend als

  Kijk! Wist je dit al over Pizza.be? Onze site is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met Op onze site nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming, zoals Pizza.be.

  Over Pizza.be

  Pizza.be is een onderdeel van Takeaway.com. Het is de marktleider op het gebied van het bezorgen van eten, gefocust op het verbinden van consumenten en restaurants via een platform in 10 Europese landen en een in Vietnam. Het biedt goede aanbiedingen en volop gemak. Het bedrijf is in 2000 opgericht door Jitse Groen Hij is bekend geworden met Takeaway.com in België.

  Het is een bedrijf wat een sterke groei heeft doorgemaakt. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

  Hieronder de contactgegevens.
  Takeaway.com B.V.
  Oosterdoksstraat 80
  1011 DK Amsterdam
  The Netherlands
  Diensten van Pizza.be

  Het is mogelijk om een pizza te bestellen, Chinees, Pita, Sushi en tal van meer eten. Er zijn geen servicekosten en je kunt contant afrekenen of via Mister Cash, Bancontact, Paypal of de creditcard. Je hebt een prijsgarantie op alle gerechten en kunt het eten volgen via Food Tracker. Het is mogelijk om bij 1500 restaurants een bestelling te doen en er een beoordeling achter te laten.

  Klachten, tips en complimenten over Pizza.be

  Is er iets misgegaan? Dan is het goed om een klacht in te dienen om het probleem uit de wereld te helpen. Gaat er iets goed? Wees dan ook zo eerlijk om een eerlijke review achter te laten.

  Heb jij ervaring met Pizza.be?

  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Op onze site helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook van andere Belgische bedrijven is dit mogelijk.

  Ervaringen over Takeaway.com (Vorig Pizza.be) Makkelijk bestellen of juist een klacht? Lees ervaringen over deze site bij ErvaringenSite

  Hoe werkt Takeaway.com? Ze leggen het zelf even uit in de filmpje!

  Takeaway.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

  7.2
  65% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.4
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  6.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  goed en snel soms koud

  Ik bestel hier regelmatig
  MEestal is het heel goed en snel, maar heb ook wel eens gehad dat het al een beetje koud was
  maar daar eb ik een magnetron vor haha
  ligt ook gewoon aan het restaurant zelf natuurlijk hoe goed het is maar ik vind het systeem
  van thuisbezorgd op zich best wel goed dat je online eten kunt bestellen en dat ze het dan komen bezorgen
  maar het ligt dus ook aan de kwaltiteiten van het retsaurant waar je dan bij bestelt dat is niet alleen thuisbezorgd
  op zich ben ik best tevreden en bestel dus best vaak want het is lekker makkelijk
  als je geen zin hebt om te koken maar wel gewoon wilt eten haha

  Door: Mark21-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Aanradertje

  Thuisbezorgd is mijn vaste vriend geworden. Het maakt niet uit of je nou zin hebt in pizza, chinees, kebab, sushi of wat dan ook, thuisbezorgd.be heeft het allemaal. Het ligt er wel aan waar je besteld of het ook daadwerkelijk lekker is, maar in de meeste gevallen is dit wel zo. Prima systeem, niks meer aan doen. Het enige nadeel is wel dat er 25 cent ideal kosten bij elke transactie worden verrekend. Ik vind dit anno 2016 niet echt logisch..

  Door: Sven13-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  ervaringen afhankelijk van restaurant

  Soms is het goed, soms valt het tegen.
  Het is denk ik meer afhankelijk van het restaurant dan van thuisbezorgd hoe de ervaringen zijn hier.
  De website op zich vind ik heel goed, je kunt makkelijk zoeken naar wat je lekker vind of waar je zin in hebt en dat soort dingen. Maar voor 'Prijs' en 'Levering' ben je echt afhankelijk van het restaurant en dat is zo wisselend!

  Door: Frankie20-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Echt een uitkomst

  Ja gewoon echt een uitkomst, dat Thuisbezorgd.


  Natuurlijk is het beter om gewoon zelf te koken, maar als je daar geen tijd voor hebt, zoals ik vaak, dan is het heel chill om het via Thuisbezorgd te doen.

  De keuze is groot, ze hebben alles gewoon, en het wordt meestal ook snel geleverd. Dat ligt een beetje aan het bedrijf.

  Door: Paul Schaap27-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Scallies kitchen en njam njam pizza

  2 keer nu via mijn account besteld met juiste adres.
  2 x bij een ander adres bezorgd. 1 x in ander dorp en vandaag bij de buren.
  Vind dit echt kwalijk.
  De bezorger zei ook dit ligt aan take away

  Door: Westplate 06-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Zondag 21 02 2021

  Levering op tijd
  Kwaliteit aanvaardbaar
  Kip zoetzuur inclusief rijst besteld maar jammer genoeg "koude frieten" ontvangen ipv rijst

  Door: Frank David21-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Sushi besteld via Thuisbezorgd mmmm

  Sushi besteld via Thuisbezorgd.
  Duurde best wel lang, we moesten er nog achteraan bellen, want na een uur zaten we nog te wachten.

  Maar de sushi was superlekker, de bezorger holde met gemak alle trappen op (4 hoog), dus dat was heel aardig.

  En natuurlijk heel makkelijk dat je de deur niet meer uit hoeft!

  Door: Karina17-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  pizza bestellen voor de mannen

  wij bestellen hier een beetje te vaak geloof ik haha
  we wonen in een huis met 8 mannen, chil studentenhuis!
  nou dan is thuisbezorgd zo gebeld natuurlijk in plaats van een kookshiftje te doen
  meestal wordt het gewoon pizza maar heel soms kiezen we iets gezonders. Heeel soms haha

  Door: Bass13-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Bestellen meestal goed

  Bestellen bij Thuisbezorgd gaat meestaal heel goed,
  Soms izjn ze een beetje aan de late kant en dan is het niet helemaal heet meer Maar meestal dus goed. EN je weet meteen een beeetje wat er allemaal te eten is in de buurt voor als je een keer toch zelf de deur weer uit wilt!

  Door: Reduan11-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Nieuwe toko's leren kennen

  Door Thuisbezorgd.be leerde ik een hele goede toko kennen, die bij mij om de hoek zit, maar die ik toch nooit had gezien. Na de eerste keer online bestellen, ga ik er nu gewoon heen lopen. Maar zonder de website had ik het niet geweten, dus daarvoor is het heel handig!

  Door: Van Ven24-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Eten

  Eenmaal het foutloopt, mag je fluiten achter compensatie.
  Takeaway distantieert zich hiervan en biedt u max. een korting van 10% aan bij volgende aankoop, wat ronduit belachelijk is als je net 2u hebt gewacht op een maaltijd van 15€ die er 45' later had moeten zijn.
  Ook hun fooiensysteem is maffioos, ze nemen daar zelf nog eens een mooi procent op.
  Best rechtstreeks met de handelaars samenwerken en directe fooi geven aan de koeriers.
  Vermijden!!!

  Door: Jeroen01-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Royal kebabHouse

  Echt een aanrader voortaan bestel ik gewoon hier en nergens anders bezorger was vriendelijk en top

  Door: Anoniem19-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  .

  Bezorger is vriendelijk en optijd! Zo moet het

  Door: Anoniem10-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  👍

  👍

  Door: Trabzon06-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ftituur t boomke

  Had bestelt om 20 na 8 die sluiten om 9 uur die hadden mijn bestelling geaccepteerd en 2 uur later nog altyd geen eten da zijn zware amateurs waarschijnlijk dikke rommel da eten

  Door: Anoniem 11-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Eten????

  Na een lange tijd onderweg en een erg laattijdige levering, was alles koud en plakkerig.
  Restaurant: Sushi Town

  1 [Dimsum] Dimsum met scampi (6 stuks) € 6,00
  Koud en plakkerig
  1 [Dimsum] Dimsum met varkensvlees (6 stuks) € 6,00
  Koud en plakkerig
  1 [Japanese grill] Teriyaki eend € 19,50
  Gebakken rijst
  Koud, taai en geen eend maar taai varkensvlees
  1 [Japanese grill] Teriyaki kip € 14,00
  Gebakken rijst
  Onnatuurlijk bruin, aangebrand, niet te eten.
  1 [Dimsum] Dimsum met kip (6 stuks) € 6,00
  Koud en plakkerig.
  Ook de bij geleverde gebakken rijst, AANGEBRAND!!!! en smakeloos.

  Bezorgkosten Gratis
  Transactiekosten € 0,00


  Totaalbedrag € 51,50

  Betaalmethode
  Payment method image
  Je bestelnummer UZPZL5

  Door: Wilfried Claeys01-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Pizza scampi

  Ik ben echt telergest over mij. Bestelling bij Venus Schaffen
  Ik heb een pizza Scampi besteld en als ok thuis komt en mij pizza dos open doen op zicht allen 2 of 3 garnalen geen scampi te zien als ik de pizza eet smaak ik alleen de ajuin

  Door: Pascal Sheffield27-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Kebab en pizza

  Slechter kan het echt niet. We hadden beter onmiddellijk de voedselinspectie gebeld. Aangebrand koud vervallen vlees en de slechtste pizza die ik ooit al gezien heb. Als zelfs een hond er niet wil van eten is er duidelijk iets mis....
  Levertermijn 2 uur terwijl de app 20 min aankondigde...

  Door: Stefan29-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  eten was koud

  Teleurgesteld over thuisbezorgd. De laatste keer werd het eten veel later bezorgd dan dat ze zeiden, ik heb gewoon bijna een uur zitten wachten, niet normaal! En toen was het eigenlijk ook niet warm meer, lekker dan.
  Niet nog een keer hier, of in ieder geval niet bij dit 'restaurant'. Jammer!

  Door: Dennis van L04-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Takeaway.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Takeaway.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 26 ervaringen geplaatst over Takeaway.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 65% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Takeaway.com actief?

  Takeaway.com is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen, Restaurants

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Takeaway.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.