HelloFresh Reviews

: 46
59% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
Stokpaard.xyz
Anno 2017 gingen we ook aan het foodboxing. We hadden veel negatiefs gehoord maar ook veel positiefs. We wisten dus op voorhand waar we aan begonnen en net het aspect dat het moeilijk zou zijn om t...Lees verder
P
Paula
Het was niet eens de bedoeling, maar sinds ik de pakketten van HelloFresh gebruik, ben ik echt iets van 8 kilo afgevallen! Denk dat het komt omdat het gezondere maaltijden zijn dan dat ik normaal ...Lees verder
P
Panis Toon
Wij zijn alvast super tevreden over hello fresh. Mijn vrouw en ik kijken er elke week naar uit om samen te kokerellen in de keuken en allerlei nieuwe voedingswaren te leren kennen. Normaal houden...Lees verder
V
Van Acker
De gerechten waren echt verrassend! Het was super makkelijk om ze klaar te maken en de instructies waren heel duidelijk, met foto's om elke stap te verduidelijken. Ik koos vooral voor buitenla...Lees verder
N
N. Boulanger
Ik ben echt blij met mijn ervaring bij jullie. Telkens weer geniet ik van de lekkere en gezonde maaltijden die op tafel komen. Het is super handig om niet te hoeven stressen over wat te koken en to...Lees verder

Reviews (46)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foodboxing

  Anno 2017 gingen we ook aan het foodboxing. We hadden veel negatiefs gehoord maar ook veel positiefs. We wisten dus op voorhand waar we aan begonnen en net het aspect dat het moeilijk zou zijn om te pauzeren of stoppen met de boxen sprak ons aan. Dat gaan we dus na een tijdje ook bewust doen. Al onze ervaringen posten we in blogposts, volledig onafhankelijk.
  Man, vrouw en twee kleine kinderen en er werd ons een box voor 3 personen aangeraden.
  Momenteel onze eerste box binnen, perfect op tijd geleverd met een mooie selectie groenten.
  Druk met koken en proeven en testen momenteel.
  Voorlopig positief over het bedrijf, de opzet en de klantendienst.

  Zou een gratis box krijgen. Heb op maandag of dinsdag de leverdatum gewijzigd maar helaas niet bevestigd waardoor ze op woensdag toch op de stoep stonden. Heb de box mee terug gegeven want ik had tijdelijk geen fornuis. Kreeg daarop mail met de vraag waarom de box geweigerd was. Heb daarop uitgelegd dat ik tijdelijk geen fornuis had en dat ik van mening was dat ik de datum had verschoven naar een week later. Bij controle bleek dat die datum niet bevestigd was, geheel mijn fout dus. Op het verzoek om de box een week later te versturen werd geantwoord dat dat niet mogelijk was omdat ze 1 lijn trokken in hoe ze elke klant helpen. Daar valt iets voor te zeggen maar naar mijn mening kunnen ze beter leren wat klantvriendelijk wil zeggen.
  Mijn reactie was dat ik nooit meer een box wilde ontvangen maar tot mijn verbazing werd medegedeeld dat een week later een box zou worden geleverd tegen betaling omdat ik het niet voor 23.59 uur had doorgegeven. Voor mij dus nooit meer Hello fresh!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kilo's afvallen met voedselpakketten

  Het was niet eens de bedoeling, maar sinds ik de pakketten van HelloFresh gebruik, ben ik echt iets van 8 kilo afgevallen!
  Denk dat het komt omdat het gezondere maaltijden zijn dan dat ik normaal maakte.

  Als ik geen tijd had, was ik wel eens geneigd een patatje te gaan halen ofzo.

  Nu krijg ik een paar keer per week een pakket thuis en dan maak ik dat, want dan moet je wel.

  En zo dwong ik mezelf gezonder te eten en krijg daar als gratis beloning bij, dat ik ook ineens van die kilo's af ben.

  Daar kan geen dieet tegenop!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeer tevreden

  Wij zijn alvast super tevreden over hello fresh.
  Mijn vrouw en ik kijken er elke week naar uit om samen te kokerellen in de keuken en allerlei nieuwe voedingswaren te leren kennen. Normaal houden we ons altijd aan de klassieke keuken en durven we niks te kopen wat we niet kennen. Bij hello fresh doen we dit wel en het valt altijd heel goed in de smaak!
  Het is niet zo heel goedkoop, maar het zijn wel altijd mooie en gezonde producten en voor ons is het zeker zijn geld waard. De hoeveelheid is ideaal voor ons.

  Bedankt ????


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename verrassingen

  De gerechten waren echt verrassend! Het was super makkelijk om ze klaar te maken en de instructies waren heel duidelijk, met foto's om elke stap te verduidelijken. Ik koos vooral voor buitenlandse gerechten, omdat ik daar niet zo vertrouwd mee ben. Soms vond ik de porties vis of vlees een beetje aan de kleine kant, maar dat was snel opgelost door wat extra toe te voegen. Zelfs als beginnende "kok" kon ik alle gerechten succesvol maken. Ik ben zeker fan van jullie service en zal zeker blijven bestellen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename gezonde maaltijden

  Ik ben echt blij met mijn ervaring bij jullie. Telkens weer geniet ik van de lekkere en gezonde maaltijden die op tafel komen. Het is super handig om niet te hoeven stressen over wat te koken en toch een lekkere maaltijd te kunnen serveren. De variatie aan gerechten is top en helpt me om inspiratie op te doen voor andere maaltijden. Ik zou jullie zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar gemak en gezonde voeding.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hello Fresh abonnement

  Als nieuwe of potentiële nieuwe klant word je om de oren geslagen met gratis boxen en kortingen maar een heel ander verhaal is het voor vaste klanten.

  Door een probleem met de levering -wat op zich wel eens kan gebeuren, mijn ervaring met de koeriers van Hello Fresh is dat het heel vriendelijke mensen zijn maar dat ze onder steeds meer druk komen te staan om alles tijdig rond te krijgen- heeft mijn box een hele nacht in de regen voor mijn voordeur gestaan.

  De inhoud van de box was voor de vuilnisbak maar Hello Fresh weigerde mij te vergoeden voor mijn verlies. En dat terwijl ik als vaste klant al meer dan 70 boxen liet leveren op mijn adres. Betreurenswaardig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hello Fresh abonnement

  Ik ben echt blij met mijn nieuwe Hello Fresh abonnement, man. Het heeft mijn kookleven serieus naar een hoger niveau getild, serieus! Ik hoef me nu geen zorgen meer te maken over wat we elke avond gaan eten, dat is echt een zorg minder. En die gerechten zijn zo gevarieerd, ik heb echt nieuwe smaken en combinaties van ingrediënten ontdekt. De porties zijn juist goed en de recepten zijn echt makkelijk te volgen. Ik ben echt super tevreden met mijn ervaring tot nu toe en kan niet wachten tot de volgende maaltijd, man!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankopen van kwaliteitsvolle ingrediënten

  Zeker wel de moeite! Ik was echt aangenaam verrast door de topkwaliteit van de ingrediënten die ik kreeg. Geen gedoe met restjes en je haalt net genoeg in huis voor elk gerecht. Het is misschien wat duurder dan zelf winkelen, maar de prijs is het zeker waard voor die kwaliteit. En je leert ook nog eens beter koken door de recepten te volgen en te experimenteren met nieuwe ingrediënten, kruiden en sauzen. Het is gewoon een soort gratis kookles die je helpt om je kookskills te verbeteren!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn eerste ervaring met maaltijdboxen

  Omg, ik heb zo'n coole maaltijdboxen ontdekt, echt! Ze worden altijd op tijd geleverd door super toffe bezorgers. Het eten zelf is super lekker en perfect voor één persoon. Geen gedoe met te veel eten enzo, en ik zit altijd nog vol na het eten. En ze hebben ook keuzes met minder calorieën, dus vet handig als je op een dieet bent of iets dergelijks. Ik ben helemaal blij met de variatie in de maaltijden, elke week iets anders om te eten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Premium abonnement

  Het lijkt erop dat de porties gelukkig wat groter zijn geworden, maar bij de premium optie zijn ze eerder krap en net genoeg omdat mijn dochter nog maar 7 is en niet zoveel eet. De prijs met korting lijkt me redelijk voor de goedkopere producten zoals de pasta's, hamburgers, soepen, wraps en noedels, maar is toch wel prijzig als abonnement. De kwaliteit, informatie en opstelling zijn echt top.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel en gemakkelijk koken

  Snel en makkelijk koken, gevarieerd en gezond eten zonder er te veel over na te moeten denken of naar de winkel te gaan. Soms zijn er kleine foutjes bij de levering, maar over het algemeen verloopt alles vlot en correct. Het is niet goedkoop, maar ik vind dat de prijs wel oké is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aan huis geleverde maaltijdbox

  De maaltijdbox die aan huis geleverd wordt, is echt handig voor mensen die geen zin hebben om te bedenken wat ze moeten koken. Je kan kiezen uit verschillende recepten en de opties snel & gemakkelijk of familie maken het voor iedereen makkelijk. De levering is altijd op tijd en de kwaliteit van de ingrediënten is top.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lekkere gerechten met een breed scala aan opties

  De gerechten van HelloFresh zijn echt super lekker en hebben zoveel verschillende keuzes, van veggie tot lekker snel klaar. Iedereen vindt wel iets dat hij/zij graag eet. De recepten zijn heel makkelijk te volgen en hebben duidelijke instructies. Het is echt plezant om deze gerechten te maken en het eindresultaat is altijd top!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eerlijk geprijsde maaltijden

  De maaltijden zijn niet duur en van goede kwaliteit. De porties zijn precies goed, zodat we geen eten verspillen. Het is handig om niet elke dag boodschappen te moeten doen met onze drukke agenda. En dankzij de maaltijdpakketten hebben we nieuwe smaken leren kennen en kunnen we eenvoudige maar lekkere gerechten maken. Het is bijna onmisbaar geworden voor ons gezin.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  HelloFresh maaltijdbox

  Vroeger was ik blij dat we telkens iets extra kregen bij onze bestelling, maar jammer genoeg gebeurt dat nu niet meer. Daarnaast komen de leveringen vaak erg laat (na 21u30). Het valt me op dat de basisingrediënten voor de recepten regelmatig hetzelfde zijn, zoals ui, courgette en look. Hierdoor is er weinig variatie en verrassing in de maaltijden. Aan de positieve kant vind ik de recepten zelf lekker en gemakkelijk te bereiden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online maaltijdbox bestellen

  Ik vind de keuze van lekkere gerechten echt top, maar de levering verloopt niet altijd vlot. De chauffeurs bellen mij vaak omdat ze mijn adres niet kunnen vinden. Als ik dan niet opneem, wordt de maaltijdbox op het verkeerde adres geleverd. Dat is echt frustrerend. Dit moet zeker worden verbeterd voor een betere ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lekkere sausjes en kruidenmix

  De sausjes en kruidenmixen in deze gerechten zijn echt heerlijk. Het is zo handig dat je niet hoeft te stressen over wat je moet koken, want de recepten zijn origineel en de vegetarische keuzes zijn ook super lekker. Het enige minpuntje is dat het nog beter zou zijn als de groenten biologisch waren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hellofresh maaltijdboxen

  Wij zijn met 2 en bestellen voor 2 personen. Helaas zitten er in de pakketten dan tussen de 100g-200g vlees. Dit is gemiddeld minder dan 100 gram per persoon. Na 1 maand te gebruiken merkte we op dat we na elke keer hellofresh nog heel veel honger hadden. Het voelde eerder als voorgerecht aan.

  We hebben contact gehad met de customer service. Deze kwamen altijd vrij aggressief over en ze hebben bevestigd dat als je voor 2 personen besteld, je eigenlijk voor 1 persoon krijgt. Als je voor 4 besteld, krijg je voor 3 personen. Je gaat dus altijd te weinig hebben. Ik snap niet dat mensen hier bestellen gezien de prijs enorm duur is. €70 voor 4 dagen, 1 persoon...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onbereikbare en klantonvriendelijke klantendienst

  We hadden een vraag i.v.m. vermoedelijk te veel aangerekende leveringskosten voor een aantal maaltijdboxen.

  We deden diverse pogingen om de klantendienst te contacteren (zowel via mail, via whatsapp als via de assistent Foody) maar nergens konden we terecht.

  Tenslotte telefonisch contact opgenomen met de ‘klantendienst’. Na ruim 30 minuten wachten, had ik uiteindelijk iemand aan de lijn die me na 1 minuut echter al meedeelde dat ze om privacyredenen mij niet kon helpen omdat mijn naam niet vermeld staat in het account en niet ik maar mijn man de accountbeheerder is.

  Na 39 dure belminuten was ons probleem dus nog altijd niet opgelost. Uit pure frustratie, ontevredenheid en machteloosheid hebben we onmiddellijk ons lidmaatschap opgezegd.


Anderen bekeken ook