ErvaringenSite

    Ervaringen HelloFresh

    HelloFresh: Ervaringen

    Zit jij ook vaak verlegen om ideeën voor wat je nu weer op tafel zult zetten? Of heb je gewoon geen zin om boodschappen te doen? Voor wie geen tijd heeft of een beetje lui is als het gaat om eten maken, maar toch elke avond een gezonde en verse maaltijd wil bereiden, is er HelloFresh. Maar wat krijg je precies als je een voedselpakket bij HelloFresh bestelt? Is het inderdaad vers, gezond en lekker? Is de levering stipt en de prijs schappelijk? Zijn de recepten goed te maken en smakelijk bovendien? Lees hier hoe anderen HelloFresh beoordelen en bepaal op basis daarvan of jij ook geïnteresseerd bent om je wat betreft eten te laten leiden door HelloFresh!

    Over HelloFresh

    De naam zegt het al: HelloFresh gaat om verse producten. Heb je een lidmaatschap bij HelloFresh, dan doen zij voor jou wekelijks de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden en bezorgen die gratis bij jou thuis, samen met een recept opdat je weet wat je ermee moet. Eerst proberen? Bestel dan een proefbox. Producten komen slechts de selectieronde door als ze vers en lekker zijn en als het duidelijk is wat de herkomst is (en dat de leverancier met respect voor plant en dier werkt). Wat betreft de recepten zijn er ook voorwaarden. Het liefst maakt HelloFresh gebruik van groenten die niet meer bij iedereen bekend zijn (de toch weer steeds bekendere vergeten groenten) en die passen bij het seizoen. In de winter kun je dus pastinaak verwachten (misschien is niet iedereen daar blij mee), maar ook koolraap en boerenkool; in het voorjaar zul je eerder gerechten met raapstelen, postelein en asperges in de box vinden. Doordat producten direct bij de leveranciers worden ingekocht, bevatten ze meestal geen toevoegingen zoals smaakversterkers. Des te gezonder!


    Diensten van HelloFresh

    Om het gemak te vergroten zijn de recepten redelijk simpel en kosten gemiddeld dertig minuten om te bereiden. Ook handig: HelloFresh berekent de voedingswaarden vast voor je, zodat je precies weet hoeveel calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten je binnenkrijgt. Handig als je op een speciaal dieet bent of gewoon goed in de gaten wilt houden wat je binnenkrijgt. Ook niet onbelangrijk: om voedselverspilling tegen te gaan, worden overgebleven producten gedoneerd aan de Voedselbank. Het karton van de boxen wordt gerecycled en voor nieuwe boxen en verpakkingen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

    Voor wie de recepten altijd binnen handbereik wilt houden, is er de HelloApp voor iPhone en iPad. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je niet alleen recepten, maar ook €10,- korting op jouw eerste box. En als je iemand anders blij wilt maken met een duurzame doos eten, dan kun je op de website cadeaubonnen kopen.

    Klachten over HelloFresh

    Vragen over bijvoorbeeld bezorging, recepten, ingrediënten of betalingen worden met enthousiasme beantwoord. Sterker nog, ze zitten te springen om te horen wat je van hun recepten vindt. Dat kun je doen bij de klantenservice (per mail of telefonisch), op hun bezoekadres in Amsterdam, via de sociale media - omgedoopt tot HelloMedia - Facebook, Twitter en Instagram. En/of laat hier bij ErvaringenSite een reactie achter! Wat vind jij van HelloFresh?

    Ervaringen van consumenten over de hellofresh box. Hoe was het eten? Was het vers en de levering op tijd? Lees & schrijf ervaringen op ErvaringenSite!

    Wat zit er in een hello fresh box? Beautilab.be legt het even uit!

    HelloFresh
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

    5.4
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Levering klopte niet. Mail gestuurd door Christiane MONCAREY geen repons

    De levering klopte niet. Mijn echtgenote Christiane Moncarey Houtsaegerlaan 3 meldde het tekort. GEEN repons, niettegenstaande jaren klant.

    Door: Marc Supeley MONCAREY Christiane25-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Foodboxing

    Anno 2017 gingen we ook aan het foodboxing. We hadden veel negatiefs gehoord maar ook veel positiefs. We wisten dus op voorhand waar we aan begonnen en net het aspect dat het moeilijk zou zijn om te pauzeren of stoppen met de boxen sprak ons aan. Dat gaan we dus na een tijdje ook bewust doen. Al onze ervaringen posten we in blogposts, volledig onafhankelijk.
    Man, vrouw en twee kleine kinderen en er werd ons een box voor 3 personen aangeraden.
    Momenteel onze eerste box binnen, perfect op tijd geleverd met een mooie selectie groenten.
    Druk met koken en proeven en testen momenteel.
    Voorlopig positief over het bedrijf, de opzet en de klantendienst.

    Door: Stokpaard.xyz23-01-2017
    lisette22-06-2020

    Zou een gratis box krijgen. Heb op maandag of dinsdag de leverdatum gewijzigd maar helaas niet bevestigd waardoor ze op woensdag toch op de stoep stonden. Heb de box mee terug gegeven want ik had tijdelijk geen fornuis. Kreeg daarop mail met de vraag waarom de box geweigerd was. Heb daarop uitgelegd dat ik tijdelijk geen fornuis had en dat ik van mening was dat ik de datum had verschoven naar een week later. Bij controle bleek dat die datum niet bevestigd was, geheel mijn fout dus. Op het verzoek om de box een week later te versturen werd geantwoord dat dat niet mogelijk was omdat ze 1 lijn trokken in hoe ze elke klant helpen. Daar valt iets voor te zeggen maar naar mijn mening kunnen ze beter leren wat klantvriendelijk wil zeggen. Mijn reactie was dat ik nooit meer een box wilde ontvangen maar tot mijn verbazing werd medegedeeld dat een week later een box zou worden geleverd tegen betaling omdat ik het niet voor 23.59 uur had doorgegeven. Voor mij dus nooit meer Hello fresh!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    kilo's afvallen met voedselpakketten

    Het was niet eens de bedoeling, maar sinds ik de pakketten van HelloFresh gebruik, ben ik echt iets van 8 kilo afgevallen!
    Denk dat het komt omdat het gezondere maaltijden zijn dan dat ik normaal maakte.

    Als ik geen tijd had, was ik wel eens geneigd een patatje te gaan halen ofzo.

    Nu krijg ik een paar keer per week een pakket thuis en dan maak ik dat, want dan moet je wel.

    En zo dwong ik mezelf gezonder te eten en krijg daar als gratis beloning bij, dat ik ook ineens van die kilo's af ben.

    Daar kan geen dieet tegenop!

    Door: Paula13-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Wij zijn alvast super tevreden over hello fresh.
    Mijn vrouw en ik kijken er elke week naar uit om samen te kokerellen in de keuken en allerlei nieuwe voedingswaren te leren kennen. Normaal houden we ons altijd aan de klassieke keuken en durven we niks te kopen wat we niet kennen. Bij hello fresh doen we dit wel en het valt altijd heel goed in de smaak!
    Het is niet zo heel goedkoop, maar het zijn wel altijd mooie en gezonde producten en voor ons is het zeker zijn geld waard. De hoeveelheid is ideaal voor ons.

    Bedankt ????

    Door: Panis Toon24-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    domiciliëring bij Hello Fresh

    Ik ben al langer klant bij Hello Fresh en ben er zeer tevreden over; Via een actie van H.F. heb ik mijn abonnement on hold geplaatst en er een ander geopend op naam van mijn vrouw. Maar tot mijn grote verbazing nemen ze het aankoopbedrag via domiciliëring van mijn rekening een maand vóór de eigenlijke levering !? Zulke praktijk zal door hun belgische potentiële klanten weinig gesmaakt worden !!

    Door: Paul04-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Hello fresh

    Amai wat een slechte service! 2 weken op rij hebben we al problemen met onze bestelling. Vorige week zijn ze zaterdag avond niet komen opdagen en hebben ze onze levering pas een dag later gebracht. We moesten dus zelf nog eten voorzien voor die avond.
    Vandaag krijgen we een box met 7 gerechten terwijl we er altijd standaar 4 bestellen. Waneer ik de klantenservice er over aanspreek zijn ze kort af en zeggen ze dat het mijn fout is. De persoon verlaat dan ook de chat zonder me verder te helpen. Dit is dan ook onze laatste bestelling. Ik verwacht meer service van dit bedrijf.

    Door: Lore18-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Hellofresh box

    Hele flauwe recepten, niet genoeg voor 2 gezonde volwassen personen het zijn kleine porties. Het is duur en ze proberen je op te lichten. Heb 1x een box besteld en krijg al meermaals een melding gehad dat ik een box moet betalen die ik niet ontvangen heb( gaat al 4weken zo) Zeer slecht bedrijf en totaal geen communicatie onderling. Heel slecht, ik bestel hier nooit meer . Kan zelf lekkerder en goedkoper boodschappen doen

    Door: Nelly10-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Lekker en gezond, meestal

    Heb sinds kort een 'abonnement' bij HelloFresh en dat bevalt best goed. Vind het wel duur, maar als ik zelf verse ingredienten ga scoren in de supermarkt dan ben ik ook niet goedkoop uit. De kwaliteit van de producten vind ik goed, al is het soms minder dan andere keren. Dus overall best tevreden en het scheelt mij sowieso veel tijd en gedoe!

    Door: Effie30-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Harstikke handig, gezonder eten en nieuwe gerechten

    Harstikke handig pakket

    Ik merk dat ik echt gezonder eet en het scheelt mij tijd in boodschappen doen en bedenken wat ik ga eten. Bovendien "leer" ik nu allerlei nieuwe etenswaren en gerechten bereiden, harstikke leuk.

    Ik ontvang HelloFresh een paar keer per week.

    Door: Fanneke28-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Simpel en snel, uitkomst voor mij

    Ik heb een drukke baan en ik ergerde me dood om elke avond wat te zoeken en te koken. Nu wordt het voor me uitgezocht en gebracht. En dat vind ik prima. Kost me nou niet echt veel meer dan dat ik het bij de appie zou halen ofzo. Als ze divers blijven als ze nu doen, dan blijf ik nog even bij ze.

    Door: Pater10-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Simpel en snel, uitkomst voor mij

    Ik heb een drukke baan en ik ergerde me dood om elke avond wat te zoeken en te koken. Nu wordt het voor me uitgezocht en gebracht. En dat vind ik prima. Kost me nou niet echt veel meer dan dat ik het bij de appie zou halen ofzo. Als ze divers blijven als ze nu doen, dan blijf ik nog even bij ze.

    Door: Pater02-12-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    HelloFresh

    Ik voel mij in zak gezet bij HelloFresh.
    Wij kregen onze box aan die was volledig open. De koerier zei dat het in de bestelwagen open gegaan was. Wat wij vreemd vonden.
    Er ontbrak dus een gerecht.
    Ik probeer die firma verschillende keren te bereiken en krijg telkens 1 mail terug. Met excuses en we zullen je de maaltijd terug betalen. Maar ik ontvang telkens niets.
    Heel erg. Klantenservice trekt op niks.
    Ik vind hier ook nergens een telefoonnummer van terug.
    Zeer vreemd bedrijf.

    Door: Stephanie 02-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    HelloFresh

    Al enkele jaren klant, maar ga ermee stoppen. Lekkere recepten, niet echt kindvriendelijk omwille van immense hoeveelheden groenten en nauwelijks vlees of vis. Maar gezondheid primeert uiteraard, al is het doel bij hun uiteraard eerder kostenbesparing. Wat wel serieus tegenvalt, zijn de waanzinnige meerprijzen die aangerekend worden voor de "iets betere" recepten en vooral ook de te kleine hoeveelheden vlees, vis, rijst, pasta, noodles, ... . Je krijgt een hoop groenten maar de andere hoeveelheden zijn soms echt schandalig klein. Ze voorzien slechts 100 gram vlees / vis pp (meestal hangt er dan nog vel aan de vis waardoor je deze in je bord kan zoeken) en ook de hoeveelheden aardappelen, noodles, ... zijn sinds recent te klein, vroeger kreeg je meer. Het enige wat toeneemt, zijn de prijzen ... Ze voorzien bv slechts 50 gram noodles pp terwijl de standaardhoeveelheden variëren van 75 tot 150 gram. Wij en de kinderen gaan dus heel vaak met honger van tafel en dan vlieg je in de snoepkast waardoor het hele opzet van gezonde voeding uiteraard naar de xxx is. We hebben 3 kinderen en bestellen voor 5 personen. Je krijgt vaak echt 5 kinderporties. Jammer, want op zich zijn de recepten vaak wel lekker en redelijk gezond, al mag je voor deze prijs bio voeding verwachten. Ik las hier bij de reviews dat een klant 8 kg was vermagerd sinds ze HelloFresh eet. I rest my case ;)

    Door: sara de wever16-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Niks

    Dikke afzetterd! Gewoon geld van je rekening halen zonder dat je een box besteld hebt vinden ze daar normaal?! Maar geld teruggeven?? Nee hoor dat doen ze niet. Dikke afzetters!!!!!!!!!!!! NOOIT BIJ BESTELLEN

    Door: Elien14-06-2021
    Marielle29-07-2021

    Zelfde ervaring gehad : twee leveringen aan de deur geweigerd omdat ik nooit bestelling geplaatst heb, enkel gekeken of hun menu's bij onze smaak pasten. Dat was niet zo , dus heb ik nooit bestelling geplaatst. Achteraf gezien dat ze inderdaad 2x geld van mijn Paypal-account gehaald hadden. Ik heb klacht neergelegd bij Paypal en hen geblokkeerd. Derde keer levering terug geweigerd, terug hebben ze geprobeerd geld af te halen, maar dat ging dus niet. Ze hebben zelf incasso-bureau ingeschakeld ! Uiteindelijk hebben ze derde factuur geannuleerd, maar mijn geld hebben ze nooit teruggetort, ondanks dat ze me mondeling dat wél beloofd hebben. Oplichterspraktijken, noem ik dat.

    Marielle29-07-2021

    Elien, misschien eens samen komen en zien wat we kunnen bereiken door het inschakelen van een advokaat ? Bij mij hebben ze zo zo'n 150 Euro afgehaald. Laat maar iets weten (marielle@infobrochure.be)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Twee boxen

    Matige recepten, ingrediënten onvolledig en de slechtste klantendienst ooit. Zogezegd ging ik een tegoed gestort krijgen. Echter verscheen het niet op mijn account. Na meermaals te contacteren, vertelden ze me dat het gewoon bij de volgende box wordt afgetrokken. Echter nooit ontvangen ondanks meermaals bevestiging via chat of telefoon dat het tegoed er was. Onbegrijpelijk. Gewoon liegen tegen de klant.

    Achteraf bekeken en als ik de reviews lees, komt dit vaker voor en heb ik spijt dat ik niet eerst naar de reviews heb gekeken. Er zijn veel betere varianten op de markt, HelloF zet puur in op reclame om mensen in de val te lokken.

    Door: Michael25-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    21/03/2021

    Box besteld en betaald, dag erna plots geannuleerd en geld terug gestort + account verwijderd. Niemand van hallofresh heeft contact met mij opgenomen om te zeggen waarom, geen e-mail gekregen.
    Daarom klantensevice 0/10 !!

    Door: Joke22-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Dit bedrijf is waardeloos

    Wat een leuke activiteit moest worden voor ons als bedrijf, draaide uit op een nachtmerrie. Op de website staat, "we besparen je tijd, stress en geld". Ik heb nog nooit zoveel tijd verspild, stress gehad en ondertussen €988 armer. Ik bestelde 13 cadeaubonnen van €76. Toen iedereen de code ontving wou iedereen natuurlijk zijn maaltijdbox bestellen met hulp van zijn cadeaucode. Echter bleek dat niemand zijn code werkte. Dus namen we contact op met de klantendienst. "Wat vreemd", "wat vervelend", "volgens ons systeem zouden de codes moeten werken", ... Na 3 weken heb ik het helemaal gehad met Hello Fresh, de codes werken nog steeds niet, klantendienst is hopeloos en de vraag is of we ons geld ooit nog gaan terugzien. Hello Fresh NOOIT MEER!

    Door: Iris26-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hello fresh box

    Verwittiging tegen bedrieglijke praktijken van Hello fresh ! Bij de betaling van je eerste testbox ga je volgens hun algemene voorwaarden akkoord met een flexibel lidmaatschap en een automatisch mandaat op je rekening ! Je krijgt dus wekelijks een box toegestuurd en het geld wordt automatisch van je rekening gehaald zonder verwittiging ! Als zogezegde tegemoetkoming bieden ze aan om je box naar de voedselbank te brengen en het tegoed op je rekening te zetten. Maar je krijgt het niet terug. Je dient dus zelf je lidmaatschap te pauzeren of je ontvangt een box. Absoluut misleidende verkoopstechnieken en beste manier om je klanten kwijt te raken. COMPLEET ONBETROUWBAAR en volledig gebrek aan commer iele feeling.

    Door: Sabine Thery17-10-2020
    Ivan D22-05-2021

    Hello Fresh is veel reclame en als je het opzegd direct 29,95 van jou rekening incasso dan 14,95 stopbrief en als ze dan aan de deur bellen waar ik zij heb alles opgezegd moet ik die box toch betalen 18,95euro had beter die box aanvaard nu totaal pakket vant verhaal heb dus gewoon niets en dat allemaal binnen 1week gewoon dikke afzetterij Nooit meer voor mij ik trap er niet meer in dank u

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    hello fresh box

    ik wens zeker geen box meer te ontvangen na de box die ik deze week nog zal ontvangen. ik heb zonet telefonisch vermeld dat ik zeer ontevreden ben en hierbij een stopzetting wil. mijn vleeswaren waren bij de eerste box (totaal niet vers). zalm was verkleurd, rundsvlees was volledig grijs ipv rood, koeling pack waren volledig ontdooid! Ik spreek vol ongenoegen en ben in shock van jullie goederen. De klantenservice raad ik zeker aan niemand aan, bij melding hiervan werd er mij gezegd dat ik maar moest instemmen met verzending naar de voedselbank, maar toch de laatste factuur mag betalen voor een box die ik nooit zal ontvangen.

    Door: Herlinde24-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    3x maaltijden voor 3 ps

    Ik raad dit bedrijf niet aan. Ik voel me er erg door bedrogen. zonder mijn medeweten heeft het bedrijf mij het abonnement in rekening gebracht, dat ik heb opgezegd binnen de in het reglement vermelde termijn. het bedrijf weigert geld terug te storten op de rekening waarin wordt uitgelegd dat het een crisis is en behoudt zich het recht voor om dit te doen op basis van de informatie in kleine letters helemaal aan het einde van de welkomstmail. het bedrijf profiteert van onwetendheid en zoekt naar naïeve klanten die gemakkelijk te gebruiken zijn. Ik raad af om een ​​brede ligplaats te vermijden.

    Door: Wojciech10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over HelloFresh

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is HelloFresh een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 38 ervaringen geplaatst over HelloFresh. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is HelloFresh actief?

    HelloFresh is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen, Voedingsadvies

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HelloFresh gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.