Simply You Box

Alle reviews

Simply You Box

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Hapjes aan huis
0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Beschuitje.nl
0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
TaartenWinkel.nl
0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Marley Spoon
0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

Simply You Box

Soms is het lastig om tijd te vinden voor het klaarmaken van een gezonde maaltijd. Werk, studie, bezoek aan vrienden of andere zaken kunnen er al snel voor zorgen dat je geen tijd meer hebt om ook nog te gaan bedenken wat je moet koken en daar de boodschappen voor te doen. Voor deze situaties is er Simply You Box, een website waar je recepten kunt kiezen en direct alle benodigdheden kunt bestellen. Alle ingrediënten worden bij jou thuis bezorgt en jij hoeft alleen nog het werk in de keuken te doen. Voordat je echter begint met bestellen, is het goed om uit te zoeken wat de ervaringen van anderen zijn: is de kwaliteit van de ingrediënten wel goed? Is de bezorgtijd niet te lang? Je kunt het allemaal teruglezen bij ErvaringenSite.

Over Simply You Box
Simply You Box is een website waar je terecht kunt voor het bestellen van complete recepten en de benodigde ingrediënten. De maaltijddozen zijn een product van de Franse winkelketen Carrefour, die ze sinds 2016 onder de naam Simply You Box heeft geïntroduceerd.

De winkelketen biedt hiermee een product aan waarmee je recepten en de benodigde ingrediënten thuisbezorgd krijgt, zodoende het je minder tijd kost om elke dag een maaltijd op tafel te zetten. Je hebt zelf elke week weer een nieuwe keuze van recepten die de foodbox zal bevatten.

Hoe kun je een maaltijdbox bij Simply You Box bestellen?
Wanneer je de website van Simply You Box bezoekt, wordt direct uitgelegd hoe de dienst werkt. Wanneer je op ‘nu bestellen’ klikt, zul je direct naar de pagina worden geleid waar alle recepten te vinden zijn. Elke week verandert het aanbod weer, om ervoor te zorgen dat er genoeg variatie in de maaltijden blijft. Ook gaan de recepten op deze manier meer met de seizoenen in het jaar. Je kunt kiezen tussen verschillende thema’s, zoals verschillende soorten vlees, vegetarische of familierecepten. Allergenen vind je onder elk recept. De ingrediënten komen altijd waar mogelijk uit eigen land. Tot slot kun je op deze pagina selecteren voor hoeveel personen en hoeveel dagen je bestelt; de prijs wordt lager naarmate je meer bestelt.

De volgende pagina is de betaalpagina. Je vult hier je persoons- en adresgegevens in. Ook kun je hier eventueel een kortingscode die je hebt toepassen. Daarna kies je de levering. Je kunt ervoor kiezen om de maaltijdboxen thuis te laten bezorgen of om deze zelf op elk gewenst moment bij een afhaalpunt op te halen. Betalingen kunnen gedaan worden met Bancontact, Maestro, Mastercard, Amex en Visa.

Hoe zit het met voedselverspilling?
We leven in een tijd waarin het steeds duidelijker wordt dat we zuinig met de aarde moeten omgaan. Voedselverspilling is erg zonde en een grote oorzaak van onnodige vervuiling. Door een foodbox te bestellen zijn alle ingrediënten die je koopt netjes afgemeten en heb je nooit te veel. Ook kan de doos, de verpakkingen en zelfs het papier waarop het recept gedrukt wordt gerecycled worden: je kunt het gewoon bij het oud papier plaatsen.

Klachten, complimenten of tips voor Simply You Box
Heb je al eens een maaltijdbox besteld bij Simply You Box? Laat ons snel weten wat je ervan vindt door middel van een review! Hiermee help je anderen die op zoek zijn naar een leverancier van maaltijdboxen bij het maken van de juiste keuze en voorkom je dat ze voor onnodige verrassingen komen te staan.