Simply You Box Reviews

: 9
33% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
Mathys
Volgens mij is dit echt bedrog! Ik was in Carrefour Market in Melle en zij hebben zomaar €0,91 toegevoegd aan mijn €2,09. Als ik cash had betaald, zou ik er niet zo'n probleem van maken, maar ...Lees verder
B
B. Peeters
Ik was echt teleurgesteld over de maaltijdbox deze keer, niet vanwege wat erin zat maar door de manier waarop ze geleverd werden. Mijn box is deze week gewoon niet aangekomen! Na een e-mailtje te s...Lees verder
E
E. André
Oké, dus ik heb wat eten besteld en het kwam op tijd aan, maar het was niet eens koel gehouden! Gewoon in een gewone auto, niet in een koelwagen, WOW. Ik was zo boos dat ik meteen een e-mail naar d...Lees verder
D
david
Heb zo'n klerenbox gekocht en was echt enthousiast, maar jammer genoeg zaten er alleen rare kleuren in en geen coole kleren. Ik voelde me teleurgesteld en heb niet echt zin om nog een box te b...Lees verder
J
jasper
- Ik moet zeggen, over het algemeen ben ik blij met mijn aankoop van vogelvoer, maar ik maak me echt zorgen. Ik heb drie zakken kanarievoer gekocht en ze hadden allemaal kleine stukjes krijtachtige...Lees verder

Reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onverwachte prijsverhoging

  Volgens mij is dit echt bedrog! Ik was in Carrefour Market in Melle en zij hebben zomaar €0,91 toegevoegd aan mijn €2,09. Als ik cash had betaald, zou ik er niet zo'n probleem van maken, maar nu ik met mijn bankkaart heb betaald, wil ik dit zeker aankaarten. Mensen, wees gewaarschuwd! Betalen met de kaart in Carrefour in Melle betekent blijkbaar dat ze €0,91 bijrekenen, zelfs bij kleine bedragen zoals €2,09. Bedankt voor het bedrog. Ik heb mijn bon en bankafschrift als bewijs!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  maaltijdbox

  Ik was echt teleurgesteld over de maaltijdbox deze keer, niet vanwege wat erin zat maar door de manier waarop ze geleverd werden. Mijn box is deze week gewoon niet aangekomen! Na een e-mailtje te sturen, heeft de medewerker toegegeven dat ze fout zaten en kreeg ik een tegoedbon voor mijn volgende bestelling, plus 10 euro om het goed te maken. Dat is allemaal leuk en aardig, maar dit is nu al meerdere keren gebeurd. De boxen komen gewoon niet aan en zelfs als je ze zelf gaat ophalen in de winkel, gaan er ook vaak dingen fout.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lekker eten, late levering, warme producten

  Oké, dus ik heb wat eten besteld en het kwam op tijd aan, maar het was niet eens koel gehouden! Gewoon in een gewone auto, niet in een koelwagen, WOW. Ik was zo boos dat ik meteen een e-mail naar de klantendienst stuurde. Gelukkig reageerde ze snel en boden ze me een bon van 20 euro aan voor mijn volgende bestelling. Serieus? Alsof een bon mijn familie zou redden van een voedselvergiftiging! Hoe onverantwoordelijk kunnen ze zijn? Ik ga hier zeker niet meer bestellen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kleren box gekocht

  Heb zo'n klerenbox gekocht en was echt enthousiast, maar jammer genoeg zaten er alleen rare kleuren in en geen coole kleren. Ik voelde me teleurgesteld en heb niet echt zin om nog een box te bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vogelvoer

  - Ik moet zeggen, over het algemeen ben ik blij met mijn aankoop van vogelvoer, maar ik maak me echt zorgen. Ik heb drie zakken kanarievoer gekocht en ze hadden allemaal kleine stukjes krijtachtige, harde steentjes erin zitten. Dat zou echt slecht geweest zijn voor mijn vogeltjes als ze dat hadden binnengekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Simply You Box

  Bestel nooit bij Simply You Box! Ze zijn zo slecht. Bespaar jezelf de moeite.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Genieten van de box

  Ik was echt blij verrast door hoe goed en vriendelijk deze maaltijdbox-service was. Het eten was superlekker en snel klaar te maken. Ik was vroeger klant bij een andere maaltijdbox-service, maar ben nu helemaal overgestapt naar deze. De levering was ook nog eens vlot en zonder problemen. Echt een aanrader voor iedereen die graag lekker en gemakkelijk wil eten!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Maaltijdboxen

  Reeds enkele jaren (sedert corona) kochten we de maaltijdboxen van Simply You Box. Altijd gevarieerd, leuke recepten, voldoende en over het algemeen vers. Aan huis geleverd. Ook enkele recepten van chef-kok Sofie Dumont. We zijn zeer tevreden. Zeer spijtig dat we vernemen dat Simply You Box stopt en de fakkel doorgeeft naar eFarmz. Daar kun je niet meer voor 1 persoon bestellen en komen er extra "voorbereidingskosten" bij. Het aantal maaltijdboxen waaruit je kunt kiezen is ook verminderd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  een maaltijdbox

  Bestellen is gemakkelijk, ALS de box aankomt, zijn de recepten gemakkelijk te bereiden en zijn de menu's lekker. Helaas komt de box niet altijd aan, ook niet als je deze laat leveren in de dichtsbijzijde carrefour. En als ie dan wel geleverd wordt is het soms een verkeerde (voor een andere klant) ... ik stap over naar Hello Fresh!


Anderen bekeken ook