ErvaringenSite

  Ervaringen Marley Spoon

  Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf waarbij je online maaltijdboxen kunt bestellen? Dan zou het aanbod van Marley Spoon iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte review over Marley Spoon te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een maaltijdbox bij deze onderneming te bestellen. Het maakt trouwens helemaal niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews gepubliceerd.

  Over Marley Spoon

  Het in 2014 opgerichte Marley Spoon is een Duitse onderneming waarvan het hoofdkantoor in Berlijn is gevestigd. Het is naast Duitsland actief in verschillende landen, waaronder Oostenrijk, Australië, België, Denemarken, Nederland, Zweden en de Verenigde Staten. Deze onderneming levert wekelijkse maaltijdpakketten op abonnementsbasis, waarvoor het recepten en ingrediënten aan klanten levert die ze vervolgens zelf kunnen bereiden en koken. De chef-koks van Marley Spoon experimenten graag met verse, kwalitatieve ingrediënten zodat klanten keer op keer iets nieuws kunnen proberen. De maaltijdboxen zouden zijn samengesteld met eerlijke, duurzame producten die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Marley Spoon.

  1 DAG ALLEEN MAAR ROZE VOEDSEL ETEN! *Challenge*

  Producten en diensten van Marley Spoon

  Op de website van Marley Spoon kun je in eerste instantie het menu bekijken. Als klant kun je wekelijks kiezen uit 30 nieuwe recepten die zijn opgedeeld in 5 categorieën: vegetarisch, vis & vlees, snel & simpel, kindvriendelijk en gezond. Door te klikken op een gerecht in kwestie, krijg je meer informatie over onder andere de bereidingstijd, het niveau, de voedingswaarde per portie, allergenen, wat ze je toesturen, wat je eventueel nog extra nodig hebt en een gedetailleerde bereidingswijze. Verder kun je ook meer informatie krijgen over de manier waarop Marley Spoon werkt. Volgens de informatie op de website kun je bij deze maaltijdbezorger je recepten zelf kiezen, je maaltijdboxen gratis laten leveren en je leveringen pauzeren wanneer je wilt. Heb je een vraag, opmerking of klacht? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website de klantenservice van Marley Spoon bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Marley Spoon

  Heb je in een ver of recent verleden een bestelling geplaatst bij Marley Spoon en ben je op zoek naar een platform om een informatieve review te schrijven? Grijp dan de kans om op deze pagina een verslag van jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te delen. Wat vind je van de recepten van Marley Spoon? Klopt de beschrijving op de website met de realiteit? Zijn de boxen samengesteld met verse, hoogwaardige producten? Kun je de leveringen inderdaad snel en eenvoudig pauzeren indien nodig? Is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen hebt? Of heb je misschien nog één of meerdere handige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken om te lezen wat mensen zoal schrijven over gelijkwaardige bedrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Marley Spoon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Marley Spoon

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Marley Spoon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Marley Spoon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Marley Spoon actief?

  Marley Spoon is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marley Spoon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.