Marley Spoon

Alle reviews

Marley Spoon

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Hapjes aan huis
0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Beschuitje.nl
0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
TaartenWinkel.nl
0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

CrowdCooks merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
CrowdCooks
0 reviews

Dagelijks kunnen rekenen op een maaltijdbox, bespaart u veel kostbare tijd. Bij deze maaltijdboxen wilt u er dan verzekerd van zijn dat bij zowel d...

Marley Spoon

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf waarbij je online maaltijdboxen kunt bestellen?  Dan zou het aanbod van Marley Spoon iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte review over Marley Spoon te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een maaltijdbox bij deze onderneming te bestellen. Het maakt trouwens helemaal niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews gepubliceerd.

Over Marley Spoon
Het in 2014 opgerichte Marley Spoon is een Duitse onderneming waarvan het hoofdkantoor in Berlijn is gevestigd. Het is naast Duitsland actief in verschillende landen, waaronder Oostenrijk, Australië, België, Denemarken, Nederland, Zweden en de Verenigde Staten. Deze onderneming levert wekelijkse maaltijdpakketten op abonnementsbasis, waarvoor het recepten en ingrediënten aan klanten levert die ze vervolgens zelf kunnen bereiden en koken. De chef-koks van Marley Spoon experimenten graag met verse, kwalitatieve ingrediënten zodat klanten keer op keer iets nieuws kunnen proberen. De maaltijdboxen zouden zijn samengesteld met eerlijke, duurzame producten die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Marley Spoon. 

Producten en diensten van Marley Spoon
Op de website van Marley Spoon kun je in eerste instantie het menu bekijken. Als klant kun je wekelijks kiezen uit 30 nieuwe recepten die zijn opgedeeld in 5 categorieën: vegetarisch, vis & vlees, snel & simpel, kindvriendelijk en gezond. Door te klikken op een gerecht in kwestie, krijg je meer informatie over onder andere de bereidingstijd, het niveau, de voedingswaarde per portie, allergenen, wat ze je toesturen, wat je eventueel nog extra nodig hebt en een gedetailleerde bereidingswijze. Verder kun je ook meer informatie krijgen over de manier waarop Marley Spoon werkt. Volgens de informatie op de website kun je bij deze maaltijdbezorger je recepten zelf kiezen, je maaltijdboxen gratis laten leveren en je leveringen pauzeren wanneer je wilt. Heb je een vraag, opmerking of klacht? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website de klantenservice van Marley Spoon bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Marley Spoon
Heb je in een ver of recent verleden een bestelling geplaatst bij Marley Spoon en ben je op zoek naar een platform om een informatieve review te schrijven? Grijp dan de kans om op deze pagina een verslag van jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te delen. Wat vind je van de recepten van Marley Spoon? Klopt de beschrijving op de website met de realiteit? Zijn de boxen samengesteld met verse, hoogwaardige producten? Kun je de leveringen inderdaad snel en eenvoudig pauzeren indien nodig? Is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen hebt? Of heb je misschien nog één of meerdere handige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken om te lezen wat mensen zoal schrijven over gelijkwaardige bedrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!