Marley Spoon Reviews

: 15
80% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
Lauwers
Ik geniet al een jaar lang van mijn maandelijkse maaltijdboxen en ik ben telkens verrast door de grote variatie aan gerechten die ze aanbieden. Voor iedereen zit er wel iets lekkers bij en ik heb a...Lees verder
T
Tess
Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van de maaltijdbox bezorgservice. De ingrediënten die zijn inbegrepen zijn vers en van hoge kwaliteit, waardoor elke maaltijd heerlijk en voldoeninggeve...Lees verder
B
Bernard
Iedereen die geen zin heeft om na te denken over wat te eten, moet dit eens proberen! Er zijn zoveel verschillende recepten om uit te kiezen, inclusief glutenvrije en koolhydraatarme opties. Alles ...Lees verder
L
L. Desmedt
De maaltijden zijn altijd zo lekker en de hoeveelheden zijn precies goed. Misschien zouden nog wat extra vegan opties leuk zijn, maar het gaat al de goede kant op! Mijn partner is echt blij geworde...Lees verder
N
N. Delvaux
Het is echt super handig dat we niet meer moeten nadenken over wat we gaan eten en of we alles in huis hebben. Soms krijgen we wel eens leuke kooktips, maar meestal niet echt. De aangegeven bereidi...Lees verder

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Inspiratie en gemak

  Ik geniet al een jaar lang van mijn maandelijkse maaltijdboxen en ik ben telkens verrast door de grote variatie aan gerechten die ze aanbieden. Voor iedereen zit er wel iets lekkers bij en ik heb al heel wat nieuwe kruiden en kooktechnieken ontdekt die mijn gerechten naar een hoger niveau tillen. Het is zo handig om via de app maaltijden voor de komende dagen te kiezen, zodat ik niet meer naar de supermarkt hoef te gaan. Dat bespaart echt tijd en stress. Soms waren bepaalde groenten niet helemaal vers, maar de klantendienst van het bedrijf heeft altijd snel en vriendelijk gereageerd op mijn opmerkingen en suggesties. Ik zou Marley Spoon zeker aanraden aan anderen die graag koken en wat gemak willen in hun dagelijks leven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Meal kit delivery service

  Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van de maaltijdbox bezorgservice. De ingrediënten die zijn inbegrepen zijn vers en van hoge kwaliteit, waardoor elke maaltijd heerlijk en voldoeninggevend is. De recepten die worden verstrekt zijn gemakkelijk te volgen en de portiegroottes zijn precies goed. De klantenservice is ook uitstekend, altijd bereid om te helpen met eventuele vragen of zorgen. Het enige nadeel voor mij is het onvermogen om te betalen met elektronische maaltijdcheques. Het zou geweldig zijn als deze optie in de toekomst beschikbaar zou zijn, omdat het bestellen nog handiger zou maken. Over het algemeen zou ik deze service zeker aanbevelen aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Maaltijdbox met keuzemogelijkheden

  Iedereen die geen zin heeft om na te denken over wat te eten, moet dit eens proberen! Er zijn zoveel verschillende recepten om uit te kiezen, inclusief glutenvrije en koolhydraatarme opties. Alles wordt keurig verpakt in een doos geleverd, met ingrediënten die apart van elkaar in de koelkast worden bewaard. Het koken wordt supergemakkelijk gemaakt met de stapsgewijze instructies op de receptkaart. Geen gedoe meer in de supermarkt en geen verspilling van ingrediënten die anders zouden liggen te verkommeren in je kast. Echt een topidee!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijke maaltijden

  De maaltijden zijn altijd zo lekker en de hoeveelheden zijn precies goed. Misschien zouden nog wat extra vegan opties leuk zijn, maar het gaat al de goede kant op! Mijn partner is echt blij geworden met koken dankzij deze maaltijden. Hij zegt dat het net als een Ikea-pakket is, met superduidelijke instructies om te volgen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Maaltijdbox abonnement

  Het is echt super handig dat we niet meer moeten nadenken over wat we gaan eten en of we alles in huis hebben. Soms krijgen we wel eens leuke kooktips, maar meestal niet echt. De aangegeven bereidingstijd klopt meestal niet en de verpakking is niet zo handig. De kleine lettertjes op de zakjes maken het moeilijk om te zien wat erin zit, vooral nu alles samen in de doos zit. Het zou een goed idee zijn als het bedrijf de koelelementen terugneemt om het recyclagegewicht te verminderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Malse gerechten

  De gerechten waren echt lekker en er was een grote variatie in het aanbod. Het was jammer dat je slechts een week van tevoren kon bestellen, dat was nogal onhandig toen we last minute niet thuis waren. Ook was het vreemd dat ons pakket bij de buren werd afgeleverd, twee huizen verder, zonder dat we daarvan op de hoogte waren. De pakketten zijn ook vrij groot, dus het is lastig voor de buren om ze op te bergen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Marley Spoon maaltijdbox

  Ik ben onlangs gestart met het bestellen van Marley Spoon maaltijdboxen en ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben! De leveringen zijn altijd op tijd en de gerechten zijn super lekker en origineel. Het is ook handig dat alle recepten in de app staan, zo is het echt makkelijk om te koken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  veel variatie in recepten

  Ik vind het altijd leuk dat er zoveel verschillende recepten zijn, het is een leuke mix van vegetarische en niet-vegetarische gerechten. Dankzij jullie ben ik meer groenten gaan eten en zelfs pasta beginnen waarderen! Ik blijf een fan, zolang de prijzen niet te hoog worden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geweldig gemak

  Als ik thuiskom, wil ik gewoon kunnen beginnen koken zonder te moeten nadenken over wat ik moet maken. Dankzij Marley Spoon is dat mogelijk en bespaar ik ook nog eens tijd omdat ik minder vaak naar de winkel moet gaan. Ik ben echt fan en zou het aan iedereen aanraden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede receptvariatie, verwarrende instructies

  "Snij de aardappelen in stukken.", en dan na vijf stappen


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  maaltijdboxen bestellen

  Onze ervaring was over het algemeen positief, maar er zijn enkele kritiekpunten die ik moet noemen. Het is nogal vervelend dat de groenten en vleeswaren vaak beschadigd aankomen wanneer alles in dozen wordt verpakt. Ook vind ik het onhandig dat je alle items uit de koelkast zelf moet pakken in plaats van dat alles in zakken zit. Toch moeten we zeggen dat de maaltijden die we de afgelopen vier jaar hebben besteld, altijd echt lekker waren en daarvoor verdienen jullie zeker een pluim.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ontevreden over portiegrootte en kooktijd

  Ik was niet helemaal blij met hoeveel eten ik kreeg en hoe lang het duurde om te koken. Ook al was er genoeg variatie in de menu's en was het handig tijdens drukke weken, vond ik soms dat ik te weinig eten kreeg en dat het koken langer duurde dan verwacht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van maaltijdboxen

  Hoewel ik over het algemeen blij ben met de maaltijden en porties die ik krijg, ben ik echt niet blij met de leveringsservice die ze gebruiken. Telkens weer merk ik dat mijn bestellingen veel later aankomen dan beloofd. Ik kies een tijdsspanne tussen 08-18u, wat hen genoeg tijd zou moeten geven om te leveren, maar mijn bestellingen komen keer op keer pas NA 19u aan. Dit kan echt niet en zorgt ervoor dat mijn eten vaak te laat komt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gemengde gevoelens over mijn aankoop

  Oh, ik heb mijn abonnement al verschillende keren stopgezet vanwege late leveringen, ontbrekende producten en uitgelopen yoghurt. De service die de oplossing zou moeten bieden, verdwijnt dan meteen. Ja, ze proberen het te compenseren, maar op dat moment zit je wel mooi in de problemen. Het recente besluit om alles niet meer per gerecht te verpakken zorgt er ook voor dat ik als klant meer tijd verlies en alles bij elkaar moet zoeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Maaltijdboxen, ontbrekende ingrediënten, matige kwaliteit

  Als klant ben ik niet helemaal tevreden met de service die ik krijg. Het is echt vervelend om bijna elke week één of meer ingrediënten te missen in de boxen die ik ontvang. Ook merk ik dat de kwaliteit van de ingrediënten niet altijd even vers is, soms zelfs niet meer goed om te gebruiken (vooral groenten zoals komkommers). Daarnaast is de hoeveelheid van sommige ingrediënten soms wat karig, vooral als het gaat om groenten en vlees. Als twee volwassen mannen met een stevige eetlust hebben we al meer dan eens extra ingrediënten moeten toevoegen om genoeg te eten te hebben. Al deze dingen maken dat ik mijn ervaring niet met de hoogste score kan beoordelen.


Anderen bekeken ook