Eko Menu

Alle reviews

Eko Menu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Hapjes aan huis
0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Beschuitje.nl
0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
TaartenWinkel.nl
0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Marley Spoon
0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

Eko Menu

Een gezonde levensstijl begint en eindigt met een goed dieet. Je bent wat je eet, en uiteraard betekent dat dat je met de grootste zorg moet selecteren wat je in je mond en je maag steekt. Gezonde kost is doorgaans iets duurder, en het is ook niet altijd makkelijk om zelf leuke en smakelijke gerechten te blijven verzinnen. Bij Eko Menu kun je gewoon biologische recepten aankopen via een abonnementssysteem, waarbij je die dus aan je deur krijgt afgeleverd. Omdat je geen risico’s wil nemen met wat je in je mond steekt, wil je toch zeker weten dat je bij Eko Menu terecht kan voor kwalitatieve maaltijden? Dus het is aangeraden om hier op ErvaringenSite eerst eens goed te lezen wat klanten van dit bedrijf te zeggen hebben, want van hun mening kun je te weten komen of je Eko Menu een kans wil geven of niet.

Over Eko Menu
Eko Menu is een Belgisch bedrijf dat specifieke menu’s aan huis levert. Dit bedrijf is gevestigd in Hoegaarden. Je kunt Eko Menu volgen op sociale media, waaronder Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Wil je rechtstreeks contact met dit bedrijf, dan kan dat via een chatfunctie of per e-mail, doorheen de week van 09:00 uur tot 17:30 uur, en per telefoon op maandag, donderdag en vrijdag van 15:00 uur tot 21:00 uur. Je kunt ook een contactformulier invullen, waarna je per e-mail zal worden gecontacteerd. Eko Menu beschikt over een aantal keurmerken, wat erop neerkomt dat alle producten van hen biologisch zijn volgens de Europese wetgeving: EKO keurmerk, Biodynamisch, Max Havelaar Vlees en Beter Leven-Keurmerk.

Producten en diensten van Eko Menu
Bij Eko Menu kun je terecht voor het bestellen van lekker en gezond eten, voornamelijk biologische gerechten met verse ingrediënten, recepten en bezorging aan huis. Hun dienst is dus in feite een gepersonaliseerde maaltijdbox met verantwoorde recepten. Het concept werkt met een abonnement, waarmee je via een persoonlijk menu wekelijks de recepten kan kiezen die bij jou passen, op basis van leefstijl, aantal personen en aantal maaltijden. Eko Menu zal je dan elke week 3 of 4 recepten adviseren die bij jouw leefstijl passen, die je zelf kan vervangen of uitbreiden met andere recepten, waarbij er keuze is tussen 20 recepten met de helft ervan vegetarisch.

Deze recepten worden dan aan huis geleverd zowel in Vlaanderen als in Brussel, op vrijdag of maandag. Het is mogelijk om wekelijks te pauzeren in je kalender, of simpelweg ervoor kiezen om je lidmaatschap stop te zetten. Weet je niet zeker of Eko Menu iets voor jou is? Dan kun je een proefbox bestellen. Betalingen verlopen eerst via Bancontact, daarna per automatische afschrijving. Op de website van Eko Menu is ook een blog te vinden, waar je allerhande informatie over gezond eten kan vinden.

Klachten, complimenten en tips voor Eko Menu
Ben je klant bij Eko Menu? Dan willen wij graag jouw mening horen. Als je iets te zeggen hebt over dit bedrijf, hun maaltijden, diensten, wat dan ook, schrijf zeker een review. Of je nu een klacht hebt of een complimentje wil nalaten, bij ErvaringenSite zit je goed. Andere mensen kunnen van jouw mening bijleren, dus aarzel niet om een beoordeling op te stellen.