ErvaringenSite

  Ervaringen Eko Menu

  Een gezonde levensstijl

  begint en eindigt met een goed dieet. Je bent wat je eet, en uiteraard betekent dat dat je met de grootste zorg moet selecteren wat je in je mond en je maag steekt. Gezonde kost is doorgaans iets duurder, en het is ook niet altijd makkelijk om zelf leuke en smakelijke gerechten te blijven verzinnen. Bij Eko Menu kun je gewoon biologische recepten aankopen via een abonnementssysteem, waarbij je die dus aan je deur krijgt afgeleverd. Omdat je geen risico’s wil nemen met wat je in je mond steekt, wil je toch zeker weten dat je bij Eko Menu terecht kan voor kwalitatieve maaltijden? Dus het is aangeraden om hier op Ervaringensite eerst eens goed te lezen wat klanten van dit bedrijf te zeggen hebben, want van hun mening kun je te weten komen of je Eko Menu een kans wil geven of niet.

  Over Eko Menu
  Eko Menu is een Belgisch bedrijf dat specifieke menu’s aan huis levert. Dit bedrijf is gevestigd in Hoegaarden. Je kunt Eko Menu volgen op sociale media, waaronder Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Wil je rechtstreeks contact met dit bedrijf, dan kan dat via een chatfunctie of per e-mail, doorheen de week van 09:00 uur tot 17:30 uur, en per telefoon op maandag, donderdag en vrijdag van 15:00 uur tot 21:00 uur. Je kunt ook een contactformulier invullen, waarna je per e-mail zal worden gecontacteerd. Eko Menu beschikt over een aantal keurmerken, wat erop neerkomt dat alle producten van hen biologisch zijn volgens de Europese wetgeving: EKO keurmerk, Biodynamisch, Max Havelaar Vlees en Beter Leven-Keurmerk.

  Producten en diensten van Eko Menu
  Bij Eko Menu kun je terecht voor het bestellen van lekker en gezond eten, voornamelijk biologische gerechten met verse ingrediënten, recepten en bezorging aan huis. Hun dienst is dus in feite een gepersonaliseerde maaltijdbox met verantwoorde recepten. Het concept werkt met een abonnement, waarmee je via een persoonlijk menu wekelijks de recepten kan kiezen die bij jou passen, op basis van leefstijl, aantal personen en aantal maaltijden. Eko Menu zal je dan elke week 3 of 4 recepten adviseren die bij jouw leefstijl passen, die je zelf kan vervangen of uitbreiden met andere recepten, waarbij er keuze is tussen 20 recepten met de helft ervan vegetarisch.

  Deze recepten worden dan aan huis geleverd zowel in Vlaanderen als in Brussel, op vrijdag of maandag. Het is mogelijk om wekelijks te pauzeren in je kalender, of simpelweg ervoor kiezen om je lidmaatschap stop te zetten. Weet je niet zeker of Eko Menu iets voor jou is? Dan kun je een proefbox bestellen. Betalingen verlopen eerst via Bancontact, daarna per automatische afschrijving. Op de website van Eko Menu is ook een blog te vinden, waar je allerhande informatie over gezond eten kan vinden.

  Klachten, complimenten en tips voor Eko Menu
  Ben je klant bij Eko Menu? Dan willen wij graag jouw mening horen. Als je iets te zeggen hebt over dit bedrijf, hun maaltijden, diensten, wat dan ook, schrijf zeker een review. Of je nu een klacht hebt of een complimentje wil nalaten, bij Ervaringensite zit je goed. Andere mensen kunnen van jouw mening bijleren, dus aarzel niet om een beoordeling op te stellen.

  1 DAG ALLEEN MAAR GRATIS VOEDSEL ETEN! *Experiment*

  Eko Menu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eko Menu

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eko Menu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Eko Menu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eko Menu actief?

  Eko Menu is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eko Menu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.