ErvaringenSite

  Ervaringen Hapjes aan huis

  Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een uitgebreid aanbod van gerechten en dranken. Steeds meer mensen hebben geen tijd meer om dit zelf bij elkaar te stellen en te beginnen koken. Dat duurt immers erg lang! Wat je dan zeker kan doen is catering bestellen: lekker en professioneel bereid eten en drinken kiezen en dit laten leveren bij je thuis, op je werk, of waar dan ook. Hapjes Aan Huis is een verzamelpunt voor allerlei cateringsdiensten doorheen Nederland. Bij catering kan er echter heel wat mislopen: het verkeerde gerecht wordt geleverd, de levering komt niet tijd toe, er is iets mis met het aantal personen waarvoor je hebt besteld, enzovoort. Hierdoor is het van cruciaal belang dat je een cateraar inhuurt met een goede reputatie en een hoge klanttevredenheid. Als je wil weten of je bij Hapjes Aan Huis terecht kan om goede cateraars te vinden, moet je zeker alle reviews lezen, hier bij ErvaringenSite. Wat zijn de ervaringen van andere mensen met Hapjes Aan Huis? Lees verder en kom het te weten!

  Over Hapjes Aan Huis
  Hapjes Aan Huis is een Nederlandse catering-bestelsite, waar je online allerlei gerechten kan bestellen bij een aantal cateraars doorheen Nederland. Het hoofdkantoor van Hapjes Aan Huis bevindt zich in Haarlem. Het bedrijf is actief sinds 2008 en verzorgt de catering voor ongeveer 85.000 gasten per jaar. Je kan hen contacteren via chat op de website, Facebook, per telefoon, per e-mail of op hun kantoor.

  Producten en diensten van Hapjes Aan Huis
  Hapjes Aan Huis is een samenwerkingsverband van professionele cateraars doorheen Nederland. Via de website kan je ofwel een cateraar vinden op basis van je postcode/woonplaats, ofwel kiezen uit het aanbod van cateraars die landelijk bezorgen op elke locatie. Bij dat laatste kan je kiezen uit een aanbod van, onder andere: een hapjesschaal, kerstdiner, borrel experience, BBQ&Gourmet, en allerlei andere maaltijden en hapjes. Wat betreft locaties kan je cateraars vinden doorheen het land, zoals in Groningen, Noord-Brabant, Overijssel, Zeeland en Zuid Holland. Hapjes aan Huis werkt in 4 stappen: eerst moet je een lokale cateraar in je buurt vinden en je bestelling online plaatsen of een offerte aanvragen. Hierna neemt de lokale cateraar contact met je op, en verzorgt die je bestelling. Betalen gebeurt per factuur, online met iDeal of contant bij levering. De prijzen op de website zijn inclusief BTW en er is een minimaal bestelbedrag van €100. Tot 7 dagen voor de leverdatum is annuleren kosteloos.

  Klachten, complimenten en tips voor Hapjes Aan Huis
  Met je eten neem je geen risico, dus je wil er volledig zeker van zijn dat je kwaliteit in huis haalt. Dat geldt zeker voor een cateraar! Heb jij zelf al eens een lunch, kerstdiner of BBQ laten verzorgen via Hapjes aan Huis? Laat ons dan zeker weten of dat je beviel! Was het eten lekker, op tijd geleverd, alles naar wens? Of waren er allerlei problemen en was je niet tevreden en je wil je ongenoegen laten horen? In alle gevallen zijn jouw ervaringen een leidraad voor anderen, dus vertel er hier zeker over!

  ZOVEEL MOGELIJK FRIETJES ETEN (30 kg)

  Hapjes aan huis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hapjes aan huis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hapjes aan huis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hapjes aan huis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hapjes aan huis actief?

  Hapjes aan huis is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hapjes aan huis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.